Małopolskie - Ocena pracy moderatorów w małopolsce.
Adaho_krak - 13-06-2011, 12:19
Mr V napisał/a: | Adaho - może zamiast na maila, warto wysłać masówkę na PM ? Może gdyby poprosić o powód, dla którego ktoś nie chce się pojawić na spocie (opcjonalnie oczywiście) to czegoś byśmy się dowiedzieli ? |
Nie może, korespondencja masowa to jeden e-mail do wszystkich o tej samej treści, PM to do każdego trzeba osobno.
JCH - 13-06-2011, 14:07
Marcin-Krak napisał/a: | Na Babią w sumie też się piszę - o ile tylko czas pozwoli | Rowerem oczywiście, tak?
Mr V - 13-06-2011, 16:40
Adaho_krak napisał/a: | Mr V napisał/a: | Adaho - może zamiast na maila, warto wysłać masówkę na PM ? Może gdyby poprosić o powód, dla którego ktoś nie chce się pojawić na spocie (opcjonalnie oczywiście) to czegoś byśmy się dowiedzieli ? |
Nie może, korespondencja masowa to jeden e-mail do wszystkich o tej samej treści, PM to do każdego trzeba osobno. |
Wiem, że w phpbb jest możliwość wysyłania PM do danych grup. Ale to chyba tylko admin..
Adaho_krak - 13-06-2011, 16:53
Mr V napisał/a: | Wiem, że w phpbb jest możliwość wysyłania PM do danych grup. Ale to chyba tylko admin.. |
Nie PM tylko e-mail tzw. korespondencja masowa. Przynajmniej w przypadku moderatora.
Marcin-Krak - 13-06-2011, 20:31
JCH napisał/a: | Rowerem oczywiście, tak? |
Na nogach się też czasem poruszam
sveno - 14-06-2011, 14:10
Adaho_krak napisał/a: | PM to do każdego trzeba osobno. | na jakim skrypcie działa Forum? Kiedyś administrowałem jedno forum na PHPBB3 i słałem masowe PM
Jak dla mnie pomysł z kawą w Wiedniu jest spoko. Nie musi to być kawa i nie w Wiedniu, po prostu zamiast siedzieć zróbmy sobie jednego spota w trasie. Zacząć na obwodnicy i dalej autostradą do Szarowa a potem nawrotka i z powrotem na Balice.
Jackall - 15-06-2011, 23:26
Jechałem dziś drogą wojewódzką nr 773 Olkusz - Skała, po drodze jest zajazd "Wernychora" w Pieskowej Skale.
Mają tam restauracje, miejsce na ognisko i grilla oraz dosyć duży parking więc może tam zrobimy sobie następnego spota?
Okolica jest na prawdę malownicza a w odległości ok 1km jest Zamek w Pieskowej Skale i Maczuga Herkulesa więc po jakimś jedzonku można wybrać się na spacer
TUTAJ jest ich strona.
Co w ogóle myślicie o tym miejscu?
wojzi - 15-06-2011, 23:36
very dobry pomysł
jaca71 - 16-06-2011, 09:29
Jackall, W weekend nie ma szansy zaparkować. Dla mnie to nie problem bo jestem tam w 15min. rowerem
Ale ogólnie jestem za
Jackall - 16-06-2011, 15:19
Wiem że są tam problemy z parkowaniem i dlatego jeżeli byłoby wszystko wcześniej ustalone można by pokusić się o jakąś rezerwację parkingu.
jaca71 - 21-06-2011, 13:52
Jackall, Byłem tam dzisiaj rano po ale pocałowałem klamkę. Czynne od 12. Pewnie tam jeszcze kiedyś pojadę to zapytam jak z rezerwacją to wygląda i czy wejdzie z 10 samochodów. Na oko wchodzi sporo więcej, bo po drugiej stronie jest dodatkowy parking dla klientów.
Mam tylko pytanie czy termin to niedziela 19:00? Trochę późno, bo to jednak kawałek od Krakowa ale za to byłyby pewnie miejsca.
Jackall - 21-06-2011, 15:29
jaca71 myślałem właśnie o tym parkingu po drugiej stronie drogi, tam jak dobrze pamiętam jest miejsce na ognisko.
Co do godziny to myślę że zdecydowanie wcześniej, myślę że godzina 14-15 byłaby w miarę ok.
jaca71 - 21-06-2011, 16:17
Jackall, Nie obraź się ale pytanie o godzinę było do regionowych włodarzy. W jakiś pokrętny sposób Niedziela 19:00 wraca przy każdym głosowaniu a nikomu nie pasuje
wojzi - 21-06-2011, 17:15
No to ja w obronie Jackall'a Siegurda i innych dzieciatych, że godzina jednak lepiej wcześniejsza - wtedy Ci, którzy mają dzieci mogą podjechać. A samotni i bezpotomni mogą sobie posiedzieć i tak dłużej.
jaca71 - 21-06-2011, 17:27
Ale właśnie o to chodzi że w rozmowach na forum ogólnie i przed spotami nikomu niedziela nie pasuje o 19:00. A w głosowaniu zawsze wygrywa
|
|
|