To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Łódzkie - Mitsumaniak-widziany

Anonymous - 30-01-2008, 06:29

siostra bolka w srebnym colcie na przybyszewskiego

a na placu reymonta alicja

piotrek204 łódz - 04-02-2008, 19:04

witam jeżdze po łodzi i nikt do mnie nie macha,a tak serio to nie moge spotkac miska oznakowanego,jezeli nadal sprawa wlepek jest w toku to moze jakos pomoge pracuje w drukarni offsetowej , licze że podarujecie mi wlepke, jak dojdzie do skutku :roll:
yaro1976 - 05-02-2008, 09:15

widziany: ładny srebrny Galant Avance na blachach EPI, okolice Przybyszewskiego. Chwalić sie który to? :P

pzdr

Sz@kal - 10-02-2008, 14:42

Widziałem wczoraj ok. 1 w nocy ,nieopodal Zachodniej ,srebrną Cari z nakleją MitsuManiaków na tylnej szybie i ramkami pod tablice. Kto to? Bo zostawiłem wizytówke :D
Anonymous - 12-02-2008, 22:16

Sz@kal napisał/a:
Widziałem wczoraj ok. 1 w nocy ,nieopodal Zachodniej ,srebrną Cari z nakleją MitsuManiaków na tylnej szybie i ramkami pod tablice. Kto to? Bo zostawiłem wizytówke :D

Ano zostawiles wizytowke a na ramce pod tablicą bylo wyraznie napisane Mitsumaniak - DominoS :) czyli bylem to ja :)
Thx za wizytoofke :)

Sz@kal - 12-02-2008, 22:53

DominoS napisał/a:
na ramce pod tablicą bylo wyraznie napisane Mitsumaniak - DominoS :)

Byłem troche zmęczony po disco i nie zauważyłem :P

Anonymous - 13-02-2008, 17:29

dominos jakie masz stroby w lampach

edit by Chooper:
a tego pytania na PW nie mogłes mu zadać??

Anonymous - 14-02-2008, 15:42

A czyj to gal byl wczoraj w ASO na lisciastej??
Anonymous - 18-02-2008, 21:34

Dzisiaj w okolicy skrzyżówania Marszałków widziany ładny :D srebrny Avance (sedan) na blachach EPA. Czyżby właściciel jeszcze "niezrzeszony"?
Pozdrawiam
Bartek

Anonymous - 19-02-2008, 00:39

grabsio napisał/a:
dominos jakie masz stroby w lampach

edit by Chooper:
a tego pytania na PW nie mogłes mu zadać??

Takiie w formacie litery U jak to kiedys byly chyba w starych lampach blyskowych do ruskich aparatow :)
samorobki

Anonymous - 20-02-2008, 13:15

a wczoraj o 17 skręcał z Gdańskiej w Zieloną taki pięęęęękkknnnyyy galant ze świecącym na niebiesko logo na masce :lol:
yaro1976 - 20-02-2008, 14:59

CichyTom napisał/a:
a wczoraj o 17 skręcał z Gdańskiej w Zieloną taki pięęęęękkknnnyyy galant ze świecącym na niebiesko logo na masce :lol:

ha to nasz stróż prawa - Czarcik, znak rozpoznawcze, maska niedokończona, ale nadal sprawiająca piorunujące wrażenie i właśnie świecące loga z przodu i z tyłu!

Jacek L200 - 20-02-2008, 19:26

widziano - czerwony pocisk z logo mitsumaniaków - galeria łódzka ok godz 18 - w środku dwa osobniki płci męskiej.
pozdrawiam
Jacenty

Anonymous - 22-02-2008, 00:05

A ten pocisk z galerki to kliperek 1G ?? jak tak to bardzo możliwe ze o mnie chodzi.
Swoją drogą dzis miałem przyjemność cieszenia swoich oczu jakimś anty-mitsumaniakiem w protonie,akcja się rozgrywala na Rydza Śmigłego i Broniewskiego około 20.45. Wracając z dwiema pięknymi Paniami do domu zauważyłem,że obok nas przeleciał jakiś misiek typu "głośny", postanowiłem podgonić go na światłach i zerknąć co się kroi. Gość był wyraźnie zenergetyzowany faktem stania na światłach obok kolesia w Kliperku, który właśnie gonił go od poprzednich świateł...Panie wybuchnęły śmiechem widząc Pana prężącego się i coraz mocniej wypatrującego żółtego światła. W reszcie żółte!! Poleciał ostro nie szczędząc opon i niebieskawego dymu nam, spokojnie ruszającym spod świateł. Dojechaliśmy do nastepnych swiatel, tym razem staliśmy za nim i na znak żółtego, znów zaatakowal nas smrodem palonej gumy i oleju.....ehhhh szkoda gadać. Tak swoją drogą to chyba zimnawo miał w samochodzie bo w czapce musiał prowadzić :?

Anonymous - 22-02-2008, 00:14

mitutoyo, chyba ty widzainy dzis w okolicy katedry co do godziny to bede strzela ze po 14, wczoraj tez byles widziany