| 

| Łódzkie - Mitsumaniak-widziany

Anonymous - 30-01-2008, 06:29

siostra bolka w srebnym colcie na przybyszewskiego

a na placu reymonta alicja
 piotrek204 łódz - 04-02-2008, 19:04

witam jeżdze po łodzi i nikt do mnie nie macha,a tak serio to nie moge spotkac miska oznakowanego,jezeli nadal sprawa wlepek jest w toku to moze jakos pomoge pracuje w drukarni offsetowej , licze że podarujecie mi wlepke, jak dojdzie do skutku
   yaro1976 - 05-02-2008, 09:15

widziany: ładny srebrny Galant Avance na blachach EPI, okolice Przybyszewskiego. Chwalić sie który to?

pzdr
 Sz@kal - 10-02-2008, 14:42

Widziałem wczoraj ok. 1 w nocy ,nieopodal Zachodniej ,srebrną Cari z nakleją MitsuManiaków na tylnej szybie i ramkami pod tablice. Kto to? Bo zostawiłem wizytówke
   Anonymous - 12-02-2008, 22:16

| Sz@kal napisał/a: |  	  | Widziałem wczoraj ok. 1 w nocy ,nieopodal Zachodniej ,srebrną Cari z nakleją MitsuManiaków na tylnej szybie i ramkami pod tablice. Kto to? Bo zostawiłem wizytówke   | 
 Ano zostawiles wizytowke a na ramce pod tablicą bylo wyraznie napisane Mitsumaniak - DominoS
  czyli bylem to ja   Thx za wizytoofke
   Sz@kal - 12-02-2008, 22:53

| DominoS napisał/a: |  	  | na ramce pod tablicą bylo wyraznie napisane Mitsumaniak - DominoS   | 
 Byłem troche zmęczony po disco i nie zauważyłem
   Anonymous - 13-02-2008, 17:29

dominos jakie masz stroby w lampach

edit by Chooper:
 a tego pytania na PW nie mogłes mu zadać??
 Anonymous - 14-02-2008, 15:42

A czyj to gal byl wczoraj w ASO na lisciastej??
 Anonymous - 18-02-2008, 21:34

Dzisiaj w okolicy skrzyżówania Marszałków widziany ładny
  srebrny Avance (sedan) na blachach EPA. Czyżby właściciel jeszcze "niezrzeszony"? Pozdrawiam
 Bartek
 Anonymous - 19-02-2008, 00:39

| grabsio napisał/a: |  	  | dominos jakie masz stroby w lampach 
 edit by Chooper:
 a tego pytania na PW nie mogłes mu zadać??
 | 
 Takiie w formacie litery U jak to kiedys byly chyba w starych lampach blyskowych do ruskich aparatow
   samorobki
 Anonymous - 20-02-2008, 13:15

a wczoraj o 17 skręcał z Gdańskiej w Zieloną taki pięęęęękkknnnyyy galant ze świecącym na niebiesko logo na masce
   yaro1976 - 20-02-2008, 14:59

| CichyTom napisał/a: |  	  | a wczoraj o 17 skręcał z Gdańskiej w Zieloną taki pięęęęękkknnnyyy galant ze świecącym na niebiesko logo na masce   | 

ha to nasz stróż prawa - Czarcik, znak rozpoznawcze, maska niedokończona, ale nadal sprawiająca piorunujące wrażenie i właśnie świecące loga z przodu i z tyłu!
 Jacek L200 - 20-02-2008, 19:26

widziano - czerwony pocisk z logo mitsumaniaków - galeria łódzka ok godz 18 - w środku dwa osobniki płci męskiej.
 pozdrawiam
 Jacenty
 Anonymous - 22-02-2008, 00:05

A ten pocisk z galerki to kliperek 1G ?? jak tak to bardzo możliwe ze o mnie chodzi.
 Swoją drogą dzis miałem przyjemność cieszenia swoich oczu jakimś anty-mitsumaniakiem w protonie,akcja się rozgrywala na Rydza Śmigłego i Broniewskiego około 20.45. Wracając z dwiema pięknymi Paniami do domu zauważyłem,że obok nas przeleciał jakiś misiek typu "głośny", postanowiłem podgonić go na światłach i zerknąć co się kroi. Gość był wyraźnie zenergetyzowany faktem stania na światłach obok kolesia w Kliperku, który właśnie gonił go od poprzednich świateł...Panie wybuchnęły śmiechem widząc Pana prężącego się i coraz mocniej wypatrującego żółtego światła. W reszcie żółte!! Poleciał ostro nie szczędząc opon i niebieskawego dymu nam, spokojnie ruszającym spod świateł. Dojechaliśmy do nastepnych swiatel, tym razem staliśmy za nim i na znak żółtego, znów zaatakowal nas smrodem palonej gumy i oleju.....ehhhh szkoda gadać. Tak swoją drogą to chyba zimnawo miał w samochodzie bo w czapce musiał prowadzić
   Anonymous - 22-02-2008, 00:14

mitutoyo, chyba ty widzainy dzis w okolicy katedry co do godziny to bede strzela  ze po 14, wczoraj tez byles widziany

|  | 
 |  |