Zloty i Spoty - ZLOT 2011 - podziękowania dla Organizatorów (i nie tylko)
Rebelias - 28-08-2011, 23:19
Wielkie dzięki wszystkim za super imprezę i świetną organizację
szczególnie wielkie dzięki:
dlatomek84 za przygarnięcie do domku:)
dla Grupy z Częstochowy za użyczenie alkomatu dziś rano. Po tym mogłem spokojnie wyruszyć w drogę:)
dla dawidoski13 za użyczenie grila i zamrażalki do schłodzenia browarków:)
no i wielkie dzieki i pozdro dla reszty:) za towarzystwo i wspólną zabawe ....
aaa i jeszcze dzięki wielkie dla komarów za 29 ukąszeń :/
Juiceman - 29-08-2011, 01:31
mabda napisał/a: | aha!
Juiceman - jak kupisz mi tego niebieskiego ASXa to tez ci podziekuje |
Tak jak rozmawialiśmy niebieski ASX to pikuś, ale on nie jest za "podziękuje"
mabda - 29-08-2011, 05:25
z wyrazami wdziecznosci wstrzymam sie az niebieski asx na gaz stanie pod moim blokiem
kochajj - 29-08-2011, 07:46
Rewelacyjny zlocik.. Gratulacje dla organizatorów
Seichan - 29-08-2011, 08:02
kuzi napisał/a: | - któremuś z organizatorów, który spytał tłum kto jest trzeźwy, jednocześnie wkręcając mnie w akcję prowadzenia cudownego Bolidu Młodzieży Wiejskiej ... do teraz wyrażam swoje zdumienie nietypowym zużyciem kierownicy skórzanej w tym samochodzie |
Kuzi, przyznaję się bez bicia - to ja pytałam
pitbu77 - 29-08-2011, 09:43
... To był jakiś zlot?! Żartuję
Ja również przyłączam się do wielu i tak samo dziękuję bardzo. Szkoda, że baletów w sobotę nie odczyniłem z Wami (Mabda, Traszka, Natalia buziaki dla Was), dzięki za piękną kolumnę samochodów (wszyscy), za miły dojazd na zlot (robertdg, Traszka), za użyczenie spania w sobotę wieczorem (Ewa, Madź, Kuzi + dwaj pozostali panowie z domku normalnie nie powiem kto chrapie), za sobotnie zaangażowanie (Seichan + reszta ofkorse) przy wyprowadzaniu pewnych jegomości za bramę, za gwiazdy na niebie (Traszka), za miłe pogaduchy przy VR-4 (nabassu, kochajj), za niesmaczne dowcipy (mario)…
Powiem wam, ja facet, że ryczeć mi się chciało jak wyjeżdżałem o 6.30 rano w niedzielę. Nie nie, nie z niewyspania. Zwyczajnie tęsknię już za Wami drodzy MM i normalnie żal mi było. Ale za rok co się bedzie działo!!!
Pozdrawiam All, panom grabula paniom buziaki
P.S. Gdzie są jakieś zdjęcia ze zlotu? Może mi się coś przypomni...
Aga - 29-08-2011, 09:48
pitbu77 napisał/a: | Gdzie są jakieś zdjęcia ze zlotu? |
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=66522
Anonymous - 29-08-2011, 10:10
Ja normalnie chce znow na zlot
P.s. Pamar mam juz swoj Deofon wiec bedzie gloooooooosno
mkm - 29-08-2011, 10:30
W tym miejscu chciałem w imieniu własnym, a także osób, które mnie o to wielokrotnie prosiły serdecznie podziękować Organizatorom, za rewelacyjne przygotowanie tegorocznego Zlotu.
Organizatorom i sponsorom za atrakcje na zlocie (było ich tyle, że kilka zlotów dałoby się nimi obdzielić)
Personelowi ośrodka (recepcji, "gastronomii", ochronie) - za uśmiech, pomoc i profesjonalizm.
Policji - za zabezpieczenie trasy przejazdu kolumny i sprawne badania alkomatem przed kolumną.
Mitsumaniakom, którzy po raz kolejny pokazali, że jesteśmy jedną wielką rodziną.
WSZYSTKIM, których nie jestem w stanie wymienić, a dzięki którym Zlot był tak udany.
Dziękuję!
Aga - 29-08-2011, 11:34
oooo, Maciuś się obudził
Lechfan - 29-08-2011, 13:21
To ja podpiszę się pod wszystkimi powyższymi miłymi słowami skierowanymi w stronę organizatorów.
Od siebie dodam tylko:
JESTEŚCIE WIELCY!
Przy okazji chciałem jeszcze pozdrowić wszystkich MitsuManiaków, bez których niemożliwym byłoby spędzenie tak genialnie weekendu. Do zobaczenia za rok!
SPIDER-ek - 29-08-2011, 13:32
Ja również chciałbym pogratulować i podziękować za imprezę.
- Organizatorzy spisali się na medal
- Panowie od kasowania błędów już resztą sił sprawdzali mojego bolida.
- Krzykacz z megafonem był jaki był, ale dzięki niemu wiedziałem co i gdzie:)
- Z myjni nie skorzystałem, ale sądzę że chyba były osoby zadowolone więc przydało by się im też chyba podziękować.
- Za fotki dla fotografów wszelakiego pokroju na które nieustająco wszyscy czekają i dla tych którzy już fotki podesłali.
- I podziękowania dla wszystkich MM za klimat
- oj tam dla WSZYSTKICH podziękowania ..........
Ponadto tak mi wpadło do głowy że powinno być głosowanie do wieczora soboty, i w niedzielę na jakiś podestach już powinny stać samochodziki dla prezentacji, tak żeby widownia mogła i prasa popstrykać fotki. Ale to pewnie na kolejny zlot.
Efa! - 29-08-2011, 14:12
Całej ekipie organizatorów - serdeczne dzięki za wspaniały zlot!!!
Aga, Bubu, Nerus3, bez Was by nas tam nie było, dzięęęęęęęęęęęęki wielkie!!! Wspaniale się z Wami bawiliśmy!
Mabda, JCH, Sylwia, Wojmi, Marcinku-Krak oraz cała Częstochowo, no nie wyobrażam sobie już bez Was zabawy!
Jackie, Igi, Krzyżak, Matejko, Ząbek, TomusN z Anią jak zawsze wspaniale było Was zobaczyć
Akbi, dzięki za zaproszenie, szkoda, że nie dotarliśmy
Hubert, Koszmarek, Maretzky, dzięki za ciepłe uściski. Szkoda, że spędzilismy razem tak mało czasu
Wszystkim, których chwilowo pominęłam - DZIĘKI WIELKIE, ŻE BYLIŚCIE!
wszystkie dziewczyny ustawione w kolejce do tańcowania z moim Tomkiem - obiecał, że za rok powtórzy imprezę
Aga - 29-08-2011, 14:28
Ewuś, chciałam napisać: sprzedajcie Olusia na 3 dni zlotu, żebyście mogli bawić się z nami razem, jednocześnie...
ale po chwili przypomniałam sobie, że bez Olusia to już zlot nie byłby taki sam....
Efa! - 29-08-2011, 14:32
Aga, no bez Olka to bym pewnie połowy nie pamiętała, a tak, to pamiętam wszystko ;P
|
|
|