To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - ZLOT 2011 - podziękowania dla Organizatorów (i nie tylko)

Rebelias - 28-08-2011, 23:19

Wielkie dzięki wszystkim za super imprezę i świetną organizację :)
szczególnie wielkie dzięki:

dlatomek84 za przygarnięcie do domku:)
dla Grupy z Częstochowy za użyczenie alkomatu dziś rano. Po tym mogłem spokojnie wyruszyć w drogę:)
dla dawidoski13 za użyczenie grila i zamrażalki do schłodzenia browarków:)

no i wielkie dzieki i pozdro dla reszty:) za towarzystwo i wspólną zabawe ....

aaa i jeszcze dzięki wielkie dla komarów za 29 ukąszeń :/

Juiceman - 29-08-2011, 01:31

mabda napisał/a:
aha!
Juiceman - jak kupisz mi tego niebieskiego ASXa to tez ci podziekuje :P

Tak jak rozmawialiśmy niebieski ASX to pikuś, ale on nie jest za "podziękuje" :twisted: :wink:

mabda - 29-08-2011, 05:25

z wyrazami wdziecznosci wstrzymam sie az niebieski asx na gaz stanie pod moim blokiem :D
kochajj - 29-08-2011, 07:46

Rewelacyjny zlocik.. Gratulacje dla organizatorów
Seichan - 29-08-2011, 08:02

kuzi napisał/a:
- któremuś z organizatorów, który spytał tłum kto jest trzeźwy, jednocześnie wkręcając mnie w akcję prowadzenia cudownego Bolidu Młodzieży Wiejskiej ... do teraz wyrażam swoje zdumienie nietypowym zużyciem kierownicy skórzanej w tym samochodzie ;)

Kuzi, przyznaję się bez bicia - to ja pytałam :oops:

pitbu77 - 29-08-2011, 09:43

... To był jakiś zlot?! Żartuję :mrgreen:

Ja również przyłączam się do wielu i tak samo dziękuję bardzo. Szkoda, że baletów w sobotę nie odczyniłem z Wami (Mabda, Traszka, Natalia buziaki dla Was), dzięki za piękną kolumnę samochodów (wszyscy), za miły dojazd na zlot (robertdg, Traszka), za użyczenie spania w sobotę wieczorem (Ewa, Madź, Kuzi + dwaj pozostali panowie z domku :) normalnie nie powiem kto chrapie), za sobotnie zaangażowanie (Seichan + reszta ofkorse) przy wyprowadzaniu pewnych jegomości za bramę, za gwiazdy na niebie (Traszka), za miłe pogaduchy przy VR-4 (nabassu, kochajj), za niesmaczne dowcipy (mario)…
Powiem wam, ja facet, że ryczeć mi się chciało jak wyjeżdżałem o 6.30 rano w niedzielę. Nie nie, nie z niewyspania. Zwyczajnie tęsknię już za Wami drodzy MM i normalnie żal mi było. Ale za rok co się bedzie działo!!! :)

Pozdrawiam All, panom grabula paniom buziaki :)

P.S. Gdzie są jakieś zdjęcia ze zlotu? Może mi się coś przypomni...

Aga - 29-08-2011, 09:48

pitbu77 napisał/a:
Gdzie są jakieś zdjęcia ze zlotu?

http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=66522

Anonymous - 29-08-2011, 10:10

Ja normalnie chce znow na zlot :D
P.s. Pamar mam juz swoj Deofon wiec bedzie gloooooooosno :twisted: :roll:

mkm - 29-08-2011, 10:30

W tym miejscu chciałem w imieniu własnym, a także osób, które mnie o to wielokrotnie prosiły serdecznie podziękować Organizatorom, za rewelacyjne przygotowanie tegorocznego Zlotu.

Organizatorom i sponsorom za atrakcje na zlocie (było ich tyle, że kilka zlotów dałoby się nimi obdzielić)
Personelowi ośrodka (recepcji, "gastronomii", ochronie) - za uśmiech, pomoc i profesjonalizm.
Policji - za zabezpieczenie trasy przejazdu kolumny i sprawne badania alkomatem przed kolumną.
Mitsumaniakom, którzy po raz kolejny pokazali, że jesteśmy jedną wielką rodziną.
WSZYSTKIM, których nie jestem w stanie wymienić, a dzięki którym Zlot był tak udany.

Dziękuję!

Aga - 29-08-2011, 11:34

oooo, Maciuś się obudził :mrgreen:
Lechfan - 29-08-2011, 13:21

To ja podpiszę się pod wszystkimi powyższymi miłymi słowami skierowanymi w stronę organizatorów.
Od siebie dodam tylko:

JESTEŚCIE WIELCY! :prayer:

Przy okazji chciałem jeszcze pozdrowić wszystkich MitsuManiaków, bez których niemożliwym byłoby spędzenie tak genialnie weekendu. Do zobaczenia za rok! :)

SPIDER-ek - 29-08-2011, 13:32

Ja również chciałbym pogratulować i podziękować za imprezę.
- Organizatorzy spisali się na medal
- Panowie od kasowania błędów :) już resztą sił sprawdzali mojego bolida.
- Krzykacz z megafonem był jaki był, ale dzięki niemu wiedziałem co i gdzie:)
- Z myjni nie skorzystałem, ale sądzę że chyba były osoby zadowolone więc przydało by się im też chyba podziękować.
- Za fotki dla fotografów wszelakiego pokroju na które nieustająco wszyscy czekają i dla tych którzy już fotki podesłali.
- I podziękowania dla wszystkich MM za klimat
- oj tam dla WSZYSTKICH podziękowania ..........

Ponadto tak mi wpadło do głowy że powinno być głosowanie do wieczora soboty, i w niedzielę na jakiś podestach już powinny stać samochodziki dla prezentacji, tak żeby widownia mogła i prasa popstrykać fotki. Ale to pewnie na kolejny zlot.

Efa! - 29-08-2011, 14:12

Całej ekipie organizatorów - serdeczne dzięki za wspaniały zlot!!!

Aga, Bubu, Nerus3, bez Was by nas tam nie było, dzięęęęęęęęęęęęki wielkie!!! Wspaniale się z Wami bawiliśmy!

Mabda, JCH, Sylwia, Wojmi, Marcinku-Krak oraz cała Częstochowo, no nie wyobrażam sobie już bez Was zabawy!

Jackie, Igi, Krzyżak, Matejko, Ząbek, TomusN z Anią jak zawsze wspaniale było Was zobaczyć :-)

Akbi, dzięki za zaproszenie, szkoda, że nie dotarliśmy :-)

Hubert, Koszmarek, Maretzky, dzięki za ciepłe uściski. Szkoda, że spędzilismy razem tak mało czasu :)

Wszystkim, których chwilowo pominęłam - DZIĘKI WIELKIE, ŻE BYLIŚCIE!

wszystkie dziewczyny ustawione w kolejce do tańcowania z moim Tomkiem - obiecał, że za rok powtórzy imprezę ;-)

Aga - 29-08-2011, 14:28

Ewuś, chciałam napisać: sprzedajcie Olusia na 3 dni zlotu, żebyście mogli bawić się z nami razem, jednocześnie...
ale po chwili przypomniałam sobie, że bez Olusia to już zlot nie byłby taki sam....
:p

Efa! - 29-08-2011, 14:32

Aga, no bez Olka to bym pewnie połowy nie pamiętała, a tak, to pamiętam wszystko ;P