Małopolskie - Spot MM na orawie.. 22-23 pazdziernika 2011
Jackall - 08-09-2011, 23:30
wojzi napisał/a: | Zwał jak zwał, ważne, że się spotkamy |
To najważniejsze ale przecież dwu dniowy to już zlot
wojzi napisał/a: | jakowaś domowej roboty nalewka |
cieplej
sieegurd - 09-09-2011, 07:04
Jackall napisał/a: | Sieegurd dla mnie też termin bardzo odległy i planować cokolwiek ciężko ale za nic nie podarowałbym sobie gdybym opuścił takiego spota a w zasadzie to zlot regionalny.
A właśnie, dlaczego nie jest to zlot? |
Wiesz Krzysiu są pewne okoliczności, które zawsze muszę brać pod uwagę, a mianowicie Olkę i koszty Niestety samo życie
wojzi - 09-09-2011, 10:00
sieegurd napisał/a: | Wiesz Krzysiu są pewne okoliczności, które zawsze muszę brać pod uwagę, a mianowicie Olkę i koszty Niestety samo życie |
U mnie Rafał, Marek i koszy . Ale rozumiem życie co życie.
Jackall - 09-09-2011, 22:00
Oj tam, pieniądze rzecz nabyta i wiem coś o tym bo mój Galuś jak się dorwie do paliwka z baku to ciągle mu mało ale gdybym tylko na to miał patrzeć to kupiłbym audika w dizlu
sieegurd - 09-09-2011, 22:25
Jackall napisał/a: | Oj tam, pieniądze rzecz nabyta |
Ale niezbędna do funkcjonowania
Jackall napisał/a: | i wiem coś o tym bo mój Galuś jak się dorwie do paliwka z baku to ciągle mu mało ale gdybym tylko na to miał patrzeć to kupiłbym audika w dizlu |
Dzięki za to hasło Jak powiem śfagrowi, to pęknie ze złości Ma A3 w dieslu i chwali się na każdy kroku, że mu 5L/100km pali.
wojzi - 09-09-2011, 22:41
Co chcesz od Audi. Takie poprawne, takie fajne, takie cudne, takie.... nudne auto.
Prawie jak Das Auto
Jackall - 09-09-2011, 23:34
Jak mówi stare przysłowie że pieniądze szczęścia nie dają ale Ty to lepiej sprawdź sam
I żeby było jasne, nie mam nic do niemieckiej myśli technicznej, ba nawet podoba mi się kilka modeli z Kadettem C i Monza na czele
ale za nic nie zamieniłbym trzech diamentów na cztery okręgi
Mr V - 10-09-2011, 00:44
1) Wojzi (model rodziny 2+2) (No ja będę . Mam jedno wolne miejsce w aucie - tak, że ktoś między dwa foteliki może się wcisnąć - byle chudy był )
2) Jackall (model rodziny 2+1) (Ja zgodnie z deklaracją ze zlotu mogę pilotować naszą wesołą kompaniję na miejsce )
3) tomek84 z żoną (rzecz jasna na noc)
4)dawidoski13+Magdalena+Sylwia(100%na noc )
5) sveno+Magda i jeżeli dalej jest możliwość to zostajemy na noc
6) fargo+Magda z noclegiem jak najbardziej
7)Mr V + Natalia na noc, jeśli nie jest za późno o te 40 min
Rebelias - 10-09-2011, 01:09
Mr V napisał/a: | jeśli nie jest za późno o te 40 min |
Przymkne na to oko
Tomek - 30-09-2011, 16:02
Rebelias90 napisał/a: | zeby ci zona z przed oltarza nie uciekla |
nie uciekła
już się spota nie mogę doczekać
robimy jeszcze jakiś przedorawski miting ??
np. te gokarty
ps. Rebelias wydaje mi się? czy widziałem Twoją Magde w Krakowie dnia 25.09.2011?
dzis po weselu to było, mogłem być zamroczony jeszcze
Rebelias - 30-09-2011, 16:53
A nie wiem raczej nie bo z tego co wiem to byla chyba w domu w lipnicy:P Chyba ze o czyms nie wiem a sama byla ??
Tomek - 30-09-2011, 17:06
Rebelias90 napisał/a: | Chyba ze o czyms nie wiem a sama byla ?? |
no to bardzo podobna dziewczyna
a żebyś spał spokojnie, to ta dziewczyna szła sobie sama przez ulice
Rebelias - 30-09-2011, 18:31
tomek84 napisał/a: | Rebelias90 napisał/a: | Chyba ze o czyms nie wiem a sama byla ?? |
no to bardzo podobna dziewczyna
a żebyś spał spokojnie, to ta dziewczyna szła sobie sama przez ulice |
dzis jade do domu to jutro bede spowiadal
a odnosnie Spotu to dopiero jutro bede ogladal te domki bo ostatnio dzwonilem i chchialem sie spotkac z wlascicielem ale pojechal na wesele i nie dalo rady narazie zaklepalem termin pojde wplacic zaliczke i bedzie git
[ Dodano: 01-10-2011, 15:36 ]
Własnie przed chwila bylem ogladac domki niestety w srodku nie bylem bo czekalem na wlasciciela ale sie niedoczekalem no i sytuacja jest nastepujaca:
1 domek znajduje sie zaraz przy drodze glownej i tam bedziecie tylko spac
2 domek jest polozony ok 300m od tego 1-wszego w głąb takiej polany jest tam dużo solidnych ławek stolik na zewnątrz no i pełno lasu::P
Największy minus to niestety dojazd do tego drugiego domku bo są tam gigantyczne progi zwalniające wiec Tomek84 swoim nisko położonym Avancem ta nie przejedzie bo ja sie tam troszke przywiesiłem Wiec postaram się to naprawic na wlasna reke przywioze tam jakies deski zeby mozna bylo dojechac uczciwie.
nicola80 - 01-10-2011, 21:05
Jak będę w okolicy to zajadę się przywitać i poznać towarzystwo oczywiście jeśli można
Jackall - 01-10-2011, 22:34
Rebelias90 a czy w tym drugim domku (bliżej lasu) są jakieś łóżka? Chodzi mi o jakieś miejsce dla Madzi i innych dzieci żeby nie było za daleko od nas i czy wszyscy będą spać w tym pierwszym?
Nicola80 zapraszamy
Prawdopodobny start z Krakowa około 12-12.30
Jeśli nadal chcecie mnie za pilota (przypominam, że mam już licznik w km więc średnia prędkość przejazdowa będzie zdecydowanie niższa ) to proponuję się umówić np na parkingu Zakopianki na wprost Cinama City. Jest to w miarę charakterystyczne miejsce i przeważnie jest tam pusto.
|
|
|