Małopolskie - Spot przedorawski
wojzi - 08-09-2011, 01:07
ale gg zapomniałeś
sieegurd - 08-09-2011, 07:11
Jackall napisał/a: | To super sieegurd że się pojawicie bo już ruski rok się nie widzieliśmy |
No chyba w kwietniu ostatnio
Cytat: | Wychodzi na to, że to może być jeden z liczniejszych spotów |
Miło by było
Jackall napisał/a: | Aaa Panowie i oczywiście biorę lustrzankę na spota, pstrykniemy SweetFocie ! |
Ja też wezmę pstrykacza
Tomek - 08-09-2011, 08:20
Mr V napisał/a: | jaca71 Pan mod po prostu nam wysłał parę nieprzyzwoitych fotografii nie nadających się do publikacji na forum |
zapomniałeś dodać "wysłał parę swoich nieprzyzwoitych"
[ Dodano: 08-09-2011, 08:22 ]
a tak BTW to nas będzie najprawdopodobniej 2 os, min. 1 os.
Rebelias - 08-09-2011, 19:27
Nie wiem czy i ja sie nie zalapie jednak :P Bo chyba raczej pojade do krk po Magde tylko nie wiem kiedy ona tam te swoje egzaminy konczy to bysmy moze zachaczyli ale to jeszcze dam znac
Marcin-Krak - 08-09-2011, 20:34
Panie Nowy Moderator skoro jest taka moda na PW, a że ja od Pana nic nie dostałem, to ja do Pana coś zaraz wyślę i oczekuję na odpowiedź
karolgt - 08-09-2011, 22:57
ok, kto planuje byc i zostać na całą Galę? czyli tak do 23 w górę (oby do 24 conajmniej ) ?
Jackall - 08-09-2011, 23:36
karolgt napisał/a: | oby do 24 conajmniej |
Toż to nie lepiej żeby Adamek dajmy na to w trzeciej rundzie wygrał przez KO?
Ale my i tak na pewno nie będziemy aż tak długo bo Madzia przeważnie koło 19.30-20 chodzi do spania więc najpóźniej o 20 będziemy się zbierać.
I przeze mnie będziemy mieli jeszcze dwoje uczestników którzy zapowiadali że nie przyjadą bo niby daleko mają ale niech wypowie się zainteresowany
karolgt - 09-09-2011, 00:02
Jackall napisał/a: | karolgt napisał/a: | oby do 24 conajmniej |
Toż to nie lepiej żeby Adamek dajmy na to w trzeciej rundzie wygrał przez KO |
no nie biorę takiej opcji pod uwagę nawet, no ale ok, masz rację
wojzi - 09-09-2011, 00:31
Jackall napisał/a: | Ale my i tak na pewno nie będziemy aż tak długo bo Madzia przeważnie koło 19.30-20 chodzi do spania więc najpóźniej o 20 będziemy się zbierać. |
A ja robię kilkakrotną trasę przez całę miasto. Nad Zalew. Po rodzinkę. Do oberży. Jak chłopaki będą już marudne z rodzinką do domu. Do oberży. No i pod koniec do domu. .
Przypominam, że chętni na części nieoficjalnej przed Oberżowej są mile widziani. Ustalamy jeszcze szczególy. Ale jak już będzie wszystko wiadomo to według nowej mody prześlę wszystkim piszącym w tym wąŧku na priva .
Albo nie nie będzie mi się chciało wystawię tutaj.
Póki co uchylę rąbka tajemnicy: godzina 15.
mis_smis - 09-09-2011, 10:49
Ja niestety nie dojadę zaczęło się przedszkole i już po tygodniu w domu szpital miłej zabawy do zobaczenia następnym razem pozdrawiam
sieegurd - 09-09-2011, 11:14
Jackall napisał/a: | Toż to nie lepiej żeby Adamek dajmy na to w trzeciej rundzie wygrał przez KO? |
Oby
Jackall napisał/a: | Ale my i tak na pewno nie będziemy aż tak długo bo Madzia przeważnie koło 19.30-20 chodzi do spania więc najpóźniej o 20 będziemy się zbierać. |
Nasza Olka też długo nie posiedzi Więc max do 19.30-20.00 będziemy
mis_smis napisał/a: | Ja niestety nie dojadę zaczęło się przedszkole i już po tygodniu w domu szpital miłej zabawy do zobaczenia następnym razem pozdrawiam |
Szkoda Krzysiek, bo myślałem, że w końcu się poznamy
fargo - 09-09-2011, 11:26
No to udanego spota i pozdrowienia z Tartu w Estonii
wojzi - 09-09-2011, 11:51
mis_smis napisał/a: | Ja niestety nie dojadę zaczęło się przedszkole i już po tygodniu w domu szpital |
Przyzwyczajaj się. Mój starszak w zeszłym roku w czerwcu był w przedszkolu dwa dni. A w maju i czerwcu łącznie dziewięć .
mis_smis napisał/a: | do zobaczenia następnym razem pozdrawiam |
No myślę.
A tak przy okazji: masówka wysłana, info na FB w grupie MitsuManiaków jest, info na forum w regionach: śląskim, częstochowskim, świętokrzyskim i podkarpackim jest, info na moim blogu jest, no i na stronie klubowej wrzuciłem i czeka na akceptacje.
Jakieś pomysły jak jeszcze możemy rozpropagować spotkanie? Myślałem o MySpace, ale tam chyba profilu nie mamy - chyba, że się mylę.
mis_smis - 09-09-2011, 12:28
W sobotę będę w Kraku ale do południa. Mam umówioną wizytę u doktora Leszka ale muszę szybko wracać do domku i drugi raz już nie uda mi się dojechać następnym razem się postaram
mkm - 09-09-2011, 13:10
Ja się nie mogę określić o której się wyrwiemy.
Na pewno póżniejszym popołudniem jak nie wczesnym wieczorem, więc podejrzewam, że podjadę tylko do oberży
|
|
|