To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Spot przedorawski

wojzi - 08-09-2011, 01:07

ale gg zapomniałeś [-X
sieegurd - 08-09-2011, 07:11

Jackall napisał/a:
To super sieegurd że się pojawicie bo już ruski rok się nie widzieliśmy

No chyba w kwietniu ostatnio :P

Cytat:
Wychodzi na to, że to może być jeden z liczniejszych spotów

Miło by było :)

Jackall napisał/a:
Aaa Panowie i oczywiście biorę lustrzankę na spota, pstrykniemy SweetFocie !

Ja też wezmę pstrykacza :)

Tomek - 08-09-2011, 08:20

Mr V napisał/a:
jaca71 Pan mod po prostu nam wysłał parę nieprzyzwoitych fotografii nie nadających się do publikacji na forum :D

zapomniałeś dodać "wysłał parę swoich nieprzyzwoitych"

[ Dodano: 08-09-2011, 08:22 ]
a tak BTW to nas będzie najprawdopodobniej 2 os, min. 1 os.

Rebelias - 08-09-2011, 19:27

Nie wiem czy i ja sie nie zalapie jednak :P :P Bo chyba raczej pojade do krk po Magde tylko nie wiem kiedy ona tam te swoje egzaminy konczy to bysmy moze zachaczyli ale to jeszcze dam znac :)
Marcin-Krak - 08-09-2011, 20:34

Panie Nowy Moderator skoro jest taka moda na PW, a że ja od Pana nic nie dostałem, to ja do Pana coś zaraz wyślę i oczekuję na odpowiedź :twisted:
karolgt - 08-09-2011, 22:57

ok, kto planuje byc i zostać na całą Galę? czyli tak do 23 w górę (oby do 24 conajmniej :D ) ?
Jackall - 08-09-2011, 23:36

karolgt napisał/a:
oby do 24 conajmniej

Toż to nie lepiej żeby Adamek dajmy na to w trzeciej rundzie wygrał przez KO?

Ale my i tak na pewno nie będziemy aż tak długo bo Madzia przeważnie koło 19.30-20 chodzi do spania więc najpóźniej o 20 będziemy się zbierać.

I przeze mnie będziemy mieli jeszcze dwoje uczestników którzy zapowiadali że nie przyjadą bo niby daleko mają :mrgreen: ale niech wypowie się zainteresowany :wink:

karolgt - 09-09-2011, 00:02

Jackall napisał/a:
karolgt napisał/a:
oby do 24 conajmniej

Toż to nie lepiej żeby Adamek dajmy na to w trzeciej rundzie wygrał przez KO

no nie biorę takiej opcji pod uwagę nawet, no ale ok, masz rację :)

wojzi - 09-09-2011, 00:31

Jackall napisał/a:
Ale my i tak na pewno nie będziemy aż tak długo bo Madzia przeważnie koło 19.30-20 chodzi do spania więc najpóźniej o 20 będziemy się zbierać.

A ja robię kilkakrotną trasę przez całę miasto. Nad Zalew. Po rodzinkę. Do oberży. Jak chłopaki będą już marudne z rodzinką do domu. Do oberży. No i pod koniec do domu. :D .

Przypominam, że chętni na części nieoficjalnej przed Oberżowej są mile widziani. Ustalamy jeszcze szczególy. Ale jak już będzie wszystko wiadomo to według nowej mody prześlę wszystkim piszącym w tym wąŧku na priva :D .

Albo nie nie będzie mi się chciało wystawię tutaj.

Póki co uchylę rąbka tajemnicy: godzina 15.

mis_smis - 09-09-2011, 10:49

Ja niestety nie dojadę zaczęło się przedszkole i już po tygodniu w domu szpital :( miłej zabawy do zobaczenia następnym razem pozdrawiam
sieegurd - 09-09-2011, 11:14

Jackall napisał/a:
Toż to nie lepiej żeby Adamek dajmy na to w trzeciej rundzie wygrał przez KO?

Oby :P
Jackall napisał/a:

Nasza Olka też długo nie posiedzi :) Więc max do 19.30-20.00 będziemy :)
mis_smis napisał/a:
Ja niestety nie dojadę zaczęło się przedszkole i już po tygodniu w domu szpital miłej zabawy do zobaczenia następnym razem pozdrawiam

Szkoda Krzysiek, bo myślałem, że w końcu się poznamy :)

fargo - 09-09-2011, 11:26

No to udanego spota i pozdrowienia z Tartu w Estonii :wave:
wojzi - 09-09-2011, 11:51

mis_smis napisał/a:
Ja niestety nie dojadę zaczęło się przedszkole i już po tygodniu w domu szpital

Przyzwyczajaj się. Mój starszak w zeszłym roku w czerwcu był w przedszkolu dwa dni. A w maju i czerwcu łącznie dziewięć :( .

mis_smis napisał/a:
do zobaczenia następnym razem pozdrawiam

No myślę.

A tak przy okazji: masówka wysłana, info na FB w grupie MitsuManiaków jest, info na forum w regionach: śląskim, częstochowskim, świętokrzyskim i podkarpackim jest, info na moim blogu jest, no i na stronie klubowej wrzuciłem i czeka na akceptacje.

Jakieś pomysły jak jeszcze możemy rozpropagować spotkanie? Myślałem o MySpace, ale tam chyba profilu nie mamy - chyba, że się mylę.

mis_smis - 09-09-2011, 12:28

W sobotę będę w Kraku ale do południa. Mam umówioną wizytę u doktora Leszka :) ale muszę szybko wracać do domku i drugi raz już nie uda mi się dojechać następnym razem się postaram
mkm - 09-09-2011, 13:10

Ja się nie mogę określić o której się wyrwiemy.
Na pewno póżniejszym popołudniem jak nie wczesnym wieczorem, więc podejrzewam, że podjadę tylko do oberży :wink: