Nasze Miśki - CJ0-t 1.8 GDI kolejny misiek
rosomak1983 - 04-10-2011, 20:35
mystek napisał/a: | #Rosomak - ale dorwij sobie 1.8 DOHC do CJtki, to będą Cię ludzie po stopach całować . Ten z CA5A nie podchodzi i trzeba rzeźbić, a po co? |
miałem na mysli modzenie CA4A która kolega w końcu posiadał i sie uskarzał ze nie ma szans z hondami VTi, wiec moja odpowiedz nie odnosi sie do Cjotek.
Marcin-Krak - 04-10-2011, 21:50
Zacny projekt muszę przyznać
Może będzie kiedyś okazja przekonać się o nim na żywo
Oskar2000 - 07-10-2011, 16:40
Od ostatniego razu zrobiło się bardziej kolorowo pomalowałem osłone termiczną
i znaczek GDI Mała sesja Taty :
Dziś odstawiłem auto do obklejenia będzie do odbioru w przyszłym tygodniu i obiecuje zrobic filmiki jak się to zbiera oraz sesje obklejonego auta.
Jeśli mógłby ktoś z okolic śląska opisać gdzie i kiedy są organizowane jakieś spoty czy zloty chętnie wpadłbym się pokazać
Anonymous - 07-10-2011, 16:45
Tutaj masz dwa tematy ze spotkaniami w woj. śląskim:
- http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=58538 (Katowice i okolice)
- http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=26064 (Zabrze)
kamil - 07-10-2011, 17:54
Świetny projekt tez kiedys myslałem o GDI w cjo ale wstawiło sie 2.0 v6 mivec
Anonymous - 08-10-2011, 13:35
dobrze widzę że nie ma wydechu ? czy tylko takie zdjęcie ?
zajebiaszczy projekt ;D
mystek - 08-10-2011, 14:05
też coś nei widzę wydechu, a pucha w CJcie jest sporawa
Fajne kolorki dodałeś, zaciski walnij też w ten kolor, ładnie to wygląda
Fajny patent z tą tablica rejestracyjną z przodu, jak słusznie Kleju zauważył. Rozumiem, że to jest normalnie legalne itp? Ciekawe jakby to wyglądało w CJcie przedliftem, chętnie zrobiłbym sobie to samo
Anonymous - 08-10-2011, 14:16
mystek, z przodu nie może być kwadratowej tablicy wg przepisów tylko z tyłu, przy upierdliwym diagnoście przeglądu nie przejdzie nawet wiem bo mi w lancerze nie chcieli z tego powodu zrobić... a niebiescy raczej bardziej wyrozumiali albo nawet nie znają tematu...
Kleju - 08-10-2011, 14:46
Derpin napisał/a: | z przodu nie może być kwadratowej tablicy wg przepisów tylko z tyłu, przy upierdliwym diagnoście przeglądu nie przejdzie nawet |
Jest taki przepis? Bardzo dużo EVO ma z przodu na boku kwadratową tablice...
Colt super się prezentuje.
FTOrek - 08-10-2011, 15:09
Pół roku temu pytałem o kwadratową tablicę z przodu.Urzędnik grzecznie odparł .że tylko z tyłu taka może być .Dałem spokój.Dwie sprawy taka tablica załatwia-super wygląd,osłania chłodnicę klimy przed kamykami.Japońce takie mają.
Anonymous - 08-10-2011, 15:15
Kleju napisał/a: | Jest taki przepis? Bardzo dużo EVO ma z przodu na boku kwadratową tablice...
|
no właśnie jest, mówiący o tym że kwadrat może być tylko na tyle, dlatego też wydają tylko jeden kwadrat... no chyba że zgłosisz zgubienie i powiesz że zgubiłeś tę kwadratową to taki patent żeby mieć 2
ogólnie mało kto się do tego czepia ale czasami na przeglądzie może być kłopot.
mkm - 08-10-2011, 15:28
Jest taki przepis, ale, żeby stracić za to dowód to raczej trzeba się postarać .
Umówmy się, że "niezgodność" można usunąć na miejscu i jest mniej czasochołonna niż np.rwanie folii z szyb.
Jak Derpin, napisał - ewentualne problemy na przeglądzie, ale tak jak pisałem przełożyć tablice to moment, a diagnosta też wie, że nawet jak każe przełożyć to za bramą i tak wróci na swoje poprzednie miejsce
Jakby nie patrzeć "kwadraty" z przodu wyglądają bardzo dobrze
Xsystoff - 09-10-2011, 12:09
Przez ta oslone silnika to wyglada jakby pod maska byl co najmniej reaktor z Fukushimy
Przylaczam sie do prosby o filmiki zegarow jak to jezdzi
Oskar2000 - 10-10-2011, 18:31
Tak narazie jest układ ala diesel haha nie miałem odpowiedniej rury i na łaczeniu koło wahacza jest kolanko w dół jak w dieslach ale po powrocie auta z obklejania dokończe układ wydechowy
a odnośnie tablicy nie wiedziałem że nie może być z przodu takiej ale nikt nie miał dotychczas problemów o to
Rafal_Szczecin - 10-10-2011, 18:47
sliczny jest
|
|
|