Dolnośląskie - Koszulki regionalne zDolnego Śląska
drd1812 - 15-11-2011, 20:05
Jak zauważyliście Nasze zdania są mocno podzielone w kwestii zgłoszonych projektów.
Projekt nr 7 - Lechfan
Żaden z projektów mi nie przypadł do gustu
uzyskały równo po 23%, poza tym głosowało nas niewielu bo tylko 17.
W związku z tym mam do Was pytanie czy "obrabiamy" i realizujemy projekt Lechfan-a, czy wspólnie zbierając sugestie i uwagi tworzymy jeden wspólny projekt na podstawie wszystkich pomysłów ??
Czekam na Wasze wypowiedzi.
rafii88 - 15-11-2011, 22:09
Moim skromnym zdaniem powinniśmy "obrobić" projekt Lechfan-a i wspólnymi siłami stworzyć wszystkim odpowiadający projekt.
halbog - 16-11-2011, 10:51
rafii88 napisał/a: | Moim skromnym zdaniem powinniśmy "obrobić" projekt Lechfan-a i wspólnymi siłami stworzyć wszystkim odpowiadający projekt. | Moim też
Pozdrawiam
Bogdan
drd1812 - 16-11-2011, 22:10
Projekt Lechfan
co Waszym zdaniem jest do "dopieszczenia" ??
i9i - 16-11-2011, 23:17
Ddodatkowo Nick w miejscu tablicy rejestracyjnej i orełek na piersi
W związku ze znikomym zainteresowaniem ankietą jestem za skleceniem czegoś gustownego spośród projektów, które w ogóle otrzymały głosy, poprzez rzeczową dyskusję i wprowadzanie zmian do wspomnianych projektów.
Na zasadzie: Z projektu Pamara nr, 12 podoba mi się tło (bo pasuje do białego) tylko z orzełkiem w miejscu loga MM (czyli można zamienić miejscami aczkolwiek może być bez loga) logo zDolnegoŚląska Lechfan-a (tył) tylko z nickiem na tablicy bądź jak w projekcie Deo nr. 5
I w związku z powyższym zachęcam autorów punktowanych projektów do wprowadzania poprawek oraz pozostałych do wyrażania opinii, gdyż 17 głosów na 14 projektów (z czego cztery na NIE) głosem ludu bym nie nazwał
rafii88 - 17-11-2011, 19:48
Logo MM na piersi obok orzełka i logo zDolnegoŚląska Lechfan-a z przodu.
Jak to widzicie?
halbog - 17-11-2011, 20:16
Nie mam zdolności graficznych, więc nie mogę przedstawić projektu, ale mam na myśli połączone logo MM i orła: u góry żółtego pola z orłem wkomponować logo MM jak zwieńczenie, całość większa i centralnie na plecach. Z przodu tak jak teraz mały orzeł i nick i będzie Pan zadowolony Czy mogę prosić któregoś z kolegów o wizualizację mojej propozycji?
Pozdrawiam
Bogdan
Lechfan - 18-11-2011, 12:22
Bardzo się cieszę, że mój projekt przypadł paru maniakom do gustu, niewielu, ale zawsze..
Generalnie mi podoba się taki jaki jest, aczkolwiek bardzo chętnie wysłucham wszelkich sugestii, które pojawią się w tym wątku do wtorku 22/11 wtedy to mogę spróbować zrobić nowy projekt.
Mi samemu zrodził się w głowie jakiś czas temu pomysł na jeszcze inny projekt, podobny, ale jednak trochę inny Postaram się go również przedstawić jako konkurenta tego "wspólnego" wymysłu.
Pozdrawiam.
pamar - 19-11-2011, 09:32
A co z Galem? Zostawiamy?
Fakt, że może być problem z drukiem (nie będzie dochodził do szwu) ale może jednak...?
Zrobiłem taki prostszy projekt z wykorzystaniem pomysłu Lechfana i sugestii helbog-dana:
swinks_UK - 19-11-2011, 11:02
Artur, a jakbyś połaczenie diamentów i orzełka w "małej" formie dał na przód na klatę a nick na plecach?
pamar - 19-11-2011, 12:00
Ale na plecach tylko nick?
swinks_UK - 19-11-2011, 19:21
Przód mi pasi
A z tyłu może jednak dodać logo Mitsumaniaków
Anonymous - 19-11-2011, 19:57
A co myślicie o tym, aby logo MM lub Herb Dolnego Śląska umieścić na rękawkach ? np : Herb na rękawkach,Logo z przodu koszulki na środku,lub na piersi . Reszta może pozostać bez zmian, no może ten "zdolny śląsk ". Nie może być po prostu Dolny Śląsk? ?
i9i - 19-11-2011, 20:10
A może sprawiedliwie: Przód: pamar (nr12) i tył: lechfan?
dodam, że na białą koszulkę projektu Artura mam już dwa zamówienia od osób postronnych
halbog - 19-11-2011, 23:20
pamar, Twoja druga propozycja - że tak powiem - ujęła mnie , ale, czy mógłbyś pod nickiem na plecach umieścić w poziomie "zDolnyŚląsk Mitsumaniaki, tak, by to tworzyło "podstawę dla nicku, a sam nick żeby był pisany tym samym krojem, co mitsumaniaki Z przodu wtedy tylko połączone logo mitsumaniaki i orzeł
Pozdrawiam
Bogdan
|
|
|