Sigma/Diamante Ogólne - Mitsubishi Elbe Treffen- 15-17Czerwiec 2012-zlot w Niemczech
wojtas - 18-01-2012, 17:01
Wojciech Bogacz napisał/a: | Dziwi mnie też, że tak mało Sigm jest - jakby tak z Polski dojechało z pięć sztuk to byśmy totalnie rządzili |
Nie przesadzajmy dwanaście sztuk to całkiem sporo, dodajmy jeszcze te które przyjadą z Polski.(myślę, że minimum dwie) to już jest cyfra którą będzie nam ciężko pobić na kolejnym ogólnopolskim. Ja jednak cały czas uważam, że w naszym przypadku nie liczy się ilość.
Juiceman - 18-01-2012, 18:41
Ale ilość i jakość też jest dobrym połączeniem
mmatulek - 18-01-2012, 21:13
Ja już zaplanowałem urlop na czerwiec i na sierpień. muszę teraz autko doprowadzić do kultury.
wojtas - 19-01-2012, 00:53
Fajnie Maciej, że zdecydowałeś się na wyjazd. Z tego co wiem to PZ i Łukasz też planują wyjazd.
mmatulek - 19-01-2012, 09:14
wojtas021180 napisał/a: | Fajnie Maciej, że zdecydowałeś się na wyjazd. Z tego co wiem to PZ i Łukasz też planują wyjazd. |
Też się cieszę, że będziemy mogli się spotkać.
Wojciech Bogacz - 19-01-2012, 21:37
mmatulek napisał/a: | muszę teraz autko doprowadzić do kultury. |
Jak wszyscy heh... Powiedziałbym nawet do wysokiej kultury
mmatulek - 24-01-2012, 20:07
Do . Mam cofnięty urlop w czerwcu. . W związku z tym nasz wyjazd stoi pod znakiem zapytania.
wojtas - 24-01-2012, 22:47
Wielka szkoda Maciej, mam nadzieję, że dasz radę coś wymyślić.
mmatulek - 25-01-2012, 05:42
Zobaczymy, cały czas mam nadzieję.
wojtas - 17-06-2012, 21:19
Dla wszystkich nieobecnych z naszej Sigmowej Rodzinki : Mitsubishi Elbe Treffen 2012
Najładniejsza Sigma kombi:
Najładniejsza Sigma Sedan:
mmatulek - 18-06-2012, 06:36
Ech, fajne zdjęcia. Szkoda, że nie pojechałem.
rupert70 - 20-06-2012, 15:35
Dziękujemy Ci Wojtek za to ,że choć Ty mogłeś nas reprezentować
Patrząc na niemieckie Sigmy powiem tak ,że ładne są ,ale.. ale..
po Youngtimer w oryginale będą chyba do nas przyjeżdzać
wojtas - 21-06-2012, 00:19
Jak zawsze przesadzasz, dla mnie to była czysta przyjemność
rupert70 napisał/a: | Patrząc na niemieckie Sigmy powiem tak ,że ładne są ,ale.. ale..
po Youngtimer w oryginale będą chyba do nas przyjeżdzać |
Tutaj masz absolutną rację. Zauważyłem jednak, że jako właściciele sigm jesteśmy wszyscy do siebie podobni. Może to tylko złudzenie ale, takie mam właśnie odczucia.
Juiceman - 05-07-2012, 11:48
Jacy podobni w Polsce nikt nie ma Sigmy rodem z serialu Knight Rider hehe Wojtku powinieneś opisać zieloną sigme i wyjaśnić czemu to akurat ona wygrała. Ja dziękuję Tobie za przybycie Było mega fantastycznie !!!
wojtas - 05-07-2012, 17:43
Juiceman napisał/a: | Jacy podobni w Polsce nikt nie ma Sigmy rodem z serialu Knight Rider |
wojtas021180 napisał/a: | Zauważyłem jednak, że jako właściciele sigm jesteśmy wszyscy do siebie podobni |
Przemku, miałem namyśli sposób zachowania właścicieli sigm... nieważne
Juiceman napisał/a: | nikt nie ma Sigmy rodem z serialu Knight Rider |
Tutaj trudno się z Tobą nie zgodzić Pomysł bardzo fajny, widać godziny poświęcone na stworzenie tego SHOW CAR-u, lecz mi trudno jest oceniać tego typu projekty. Mam troszkę inne upodobania. Uwielbiam sigmy w czystej postaci. Bardziej kręci mnie sprawny ECS, niż białe kierunkowskazy, czy lotka na klapie Tak czy siak, życzę każdemu SigmoManiakowi, by mógł kiedyś oglądnąć na żywo Sigmę Knight Rider
Juiceman napisał/a: | Ja dziękuję Tobie za przybycie Było mega fantastycznie !!! |
Wzajemnie Juice, polecamy się na przyszłość o ile zdrowie dopisze
|
|
|