Zloty i Spoty - Spot interregionalny Wierchomla 17-19.II.2012
sveno - 10-01-2012, 13:57
bongo_22 napisał/a: | A kiedy jest ostateczny termin zgłaszania się na wyjazd? | powiem tak: cały czas jestem w kontakcie z właścicielami gospodarstwa i na bieżąco informuje ile jest chętnych, na dzień dzisiejszy mam zaklepene 20 miejsc i z tego co wiem, to żadnych innych rezerwacji w tym terminie nie ma więc luz (kryzys dał się we znaki, 2 lata temu nie wiem czy z takim wyprzedzeniem bylibyśmy w stanie zaklepać te 20 miejsc, w tym roku jest pusto, wszędzie). Możemy się umówić, że do końca stycznia, lista jest otwarta ale myslę, że nawet jak w dzień wyjazdu ktoś się zdecyduje jechać to nie będzie problemu o ile nie będzie to kolejne 10 osób. Chciałbym jednak, żebysmy wcześniej wiedzieli kto jedzie, bo właściciele muszą chociażby zrobić zakupy bo starają się mieć wszystko świeże.
Jeszcze jedna sprawa, Sztuczkowie nie chcą żadnych zaliczek, bo tak jak napisałem dla nich dane słowo jest cenniejsze, prosiłbym, aby to zadziałało w drugą stronę tzn. ktoś się dopisał do listy to będzie starał się przyjechać (wiadomo, że nie zawsze jest to możliwe-te nasze miśki są tak awaryjne.... )
Marcin-Krak - 10-01-2012, 14:40
Ja mam pytanie całkiem serio.. co prawda nie wiem, czy uda mi się wyrwać - ale mam takową nadzieję
Czy jest gdzieś w pobliżu dobre miejsce do jazdy na ... sankach ?
I czy byłaby szansa skołować skądś worek z sianem lub coś w ten deseń ?
sveno - 10-01-2012, 14:50
Cytat: | Czy jest gdzieś w pobliżu dobre miejsce do jazdy na ... sankach ? | hehe pewnie że jest i ja zamierzam też z niego skorzystać jako, że na nartach nie jeżdżę.
Marcin-Krak napisał/a: | I czy byłaby szansa skołować skądś worek z sianem lub coś w ten deseń ? | 3 albo nawet 4 pary sanek są z workiem może być problem, ale za to Magda ma takie ślizgi/jabłuszka, można by mały kulig zrobić
Tomek - 10-01-2012, 14:57
sveno napisał/a: | można by mały kulig zrobić |
eeeno, własnie
co wy na to, żeby znaleźć tam jakiegoś faceta z traktorem i zrobić kulig na sankach??
Rebelias - 10-01-2012, 15:24
Siana mam u siebie pół stodoły Jeśli przyjedziemy z Magdą to możemy zrobić ze 3 takie worki gotowe do jazdy bo sądzę że więcej się nie zmieści do bagażnika..
mjsystem - 10-01-2012, 17:32
tomek84 napisał/a: | co wy na to, żeby znaleźć tam jakiegoś faceta z traktorem i zrobić kulig na sankach?? |
.....albo kunika...
SPIDER-ek - 10-01-2012, 23:31
Ja mam pytanie, jak się umawiacie z dojazdem. Spotykacie się jakoś w Krakowie i jedziecie wspólnie z okreslonego miejsca do miejsca docelowego?
Sveno dopisz mnie z żonką do listy, czyli 2 osoby.
Ja wstępnie zaklepuje, tylko cały czas załatwiam urlop, a w dobie kryzysu nie jest to takie hop siup.
Jaka jest już lista? Bo z Wawy jest też chetny ktoś i w czwartek będziemy rozmawiać na spocie o tym.
Wojciech Bogacz - 11-01-2012, 13:27
SPIDER-ek napisał/a: | Spotykacie się jakoś w Krakowie i jedziecie wspólnie z okreslonego miejsca do miejsca docelowego? |
Dokładnie tak pasowałoby zrobić - gdzie by można się zorganizować ? Jakieś propozycje ? Ideałem byłoby jakby dało się zaparkować kilka autek na jakimś parkingu czy poboczu - tak żeby było jeszcze miejsce bo wiem jak jest w Krakowie hehe
W zasadzie ja mógłbym się nawet dołączyć wcześniej (50 km przed Krakowem) do tych jadących z Warszawy jeżeli tylko też jadą wcześniej.
mjsystem - 11-01-2012, 17:00
Wojciech Bogacz napisał/a: | Dokładnie tak pasowałoby zrobić - gdzie by można się zorganizować ? Jakieś propozycje ? Ideałem byłoby jakby dało się zaparkować kilka autek na jakimś parkingu czy poboczu - tak żeby było jeszcze miejsce bo wiem jak jest w Krakowie hehe |
Tylko, że Ty jedziesz od strony Wawy, a np ja od Katowic, tak więc warto się spotkać gdzieś na końcu A4, za Bochnią, tam jest parking dośc duży, ale to do ustalenia.
Wojciech Bogacz - 11-01-2012, 18:52
No to widać będziemy się tak organizować po kawałku, jedna grupka, druga grupka itd hehe. Chyba, że każdy się dostarczy do umówionego punktu po czym wyjazd dalej będzie w kolumnie
sveno - 11-01-2012, 19:42
tomek84 napisał/a: | co wy na to, żeby znaleźć tam jakiegoś faceta z traktorem i zrobić kulig na sankach?? | z facetem z traktorem nie było by problemu, ale tu mi Magda podpowiada, że na wsi jest koleś który organizuje takie pro kuligi, ma 2 konie, pochodnie zmontujemy. Dowiem się kosztów jeszcze.
Wojciech Bogacz napisał/a: | No to widać będziemy się tak organizować po kawałku, jedna grupka, druga grupka itd hehe | po co? Nie lepiej się umówić na parkingu pod tesco/Obi?
MAPA
Ci co jadą od Kielc szybciej przebiją się przez miasto niż obwodnicą, zresztą jak chcą, mjsystem ze Śląska będzie leciał autostradą więc zjazd na węźle wielickim w strone centrum, 3 światełka i jest pod Tesco
[ Dodano: 11-01-2012, 19:46 ]
1. sveno, +Magda
2.Wojciech Bogacz, sam?
3. lukaszenkoo+ karolina
4. tomek84+ Ewelina
5. Jackall + Aga + Madzia
6.dawidoski13+Magda(i może Sylwia)
7. Rebelias + Magda
8. Tomek (czyli ja) + osoba towarzyszaca szt.1
9. Mjsystem(Sławek) + mAGDA(Magda)
10. Żona SPIDER-ek'a + SPIDER-ek
Rebelias - 11-01-2012, 19:50
Wojciech Bogacz napisał/a: |
sveno napisał/a: | na jedzonko i ewentualną dyskotekę/dancing (w jadalni, no i będzie z nami DJ Rebelias ) schodzimy do pierwszego domku a "integrujemy się" i śpimy w drugim |
W zasadzie pasuje - nie znam kolegi DJ Rebeliasa ale skoro jego obecność tak pozytywnie wpływa na przebieg imprezek to chętnie poznam
|
Oj poznałeś a nie wiesz nawet kiedy
Tomek - 11-01-2012, 19:58
Tak wogóle to wypada dodać, że wygląda na to, że wyjazdy będą 2, nie?
Jeden rano, drugi popołudniu, dla pracujących.
Jestem jak najbardziej za tym, żeby się spotkać pod Tesco na wielickiej.
Wpadniemy na autostradkę i pokręcimy jeszcze jakieś filmy po drodze.
sveno - 11-01-2012, 20:20
tomek84 napisał/a: | Wpadniemy na autostradkę i pokręcimy jeszcze jakieś filmy po drodze | dokładnie autostrada i kilka Miśków
strona gospodarstwa Państwa Sztuczków: http://www.wbeskid.pl/sztuczka/start.html
Wojciech Bogacz - 11-01-2012, 20:50
sveno napisał/a: | Oj poznałeś a nie wiesz nawet kiedy |
Chyba teraz kojarzę... Carisma... konserwy... Wawrzkowizna - jak się mylę, niech mnie ktoś w łeb palnie ale jak nie to teraz już jasna sprawa hehe
|
|
|