To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Świętokrzyskie - Ramki pod tablice rejestracyjne MITSUMANIAKI

kamir - 27-01-2012, 23:58

Dla jasności.
Dla wszystkich osób czytających tekst poniżej był i jest żartem ( nawiązanie do jaśnie wielmożnego Hrabiego z "Janosika" ):

kamir napisał/a:
meydey000, A może po prostu, Ty jako nasz wielce tfuuuu... wielmożny admin napisz do akbi'ego ażeby Ci podesłał ramki i naklejki...??

Według mnie DOBRZE, że meydey jest Adminem bo w końcu coś się tu pozytywnego dzieje.

Piszę tego posta bo doszły do mnie informację, iż ze względu na mój powyższy wpis ludzie zaczęli mieć do pewnych osób pretensje.

Pragnę zaznaczyć, iż w moim osobistym przekonaniu Kamil (meydey000) Jest najlepszą osobą pełniącą funkcję moderatora regionu świętokrzyskiego jaką mogliśmy sobie wybrać.

Gdyby ta funkcja była wybierana w demokratycznych wyborach to też meydey000 zostałby wybrany modem.

Tyle z mojej strony i przepraszam za zamieszanie.

odius - 28-01-2012, 15:53

kamir napisał/a:
Według mnie DOBRZE, że meydey jest Adminem bo w końcu coś się tu pozytywnego dzieje.

Piszę tego posta bo doszły do mnie informację, iż ze względu na mój powyższy wpis ludzie zaczęli mieć do pewnych osób pretensje.

Pragnę zaznaczyć, iż w moim osobistym przekonaniu Kamil (meydey000) Jest najlepszą osobą pełniącą funkcję moderatora regionu świętokrzyskiego jaką mogliśmy sobie wybrać.

Gdyby ta funkcja była wybierana w demokratycznych wyborach to też meydey000 zostałby wybrany modem.

Znamy się bardzo krótko bo spotkaliśmy się tylko raz, ostatnio na spocie ale uważam, że Kamil jest "wporzo" ;) a skoro ma taką funkcję jaką ma to znaczy, że się do tego nadaje.