[97-04]Galant EAxA/W - Kombi VS Sedan
komarsnk - 24-01-2012, 10:25
Jakbym miał wybrać tylko to co mi się podoba to brałbym sedana - przód BMW style, tył VOLVO style i wyszedł Galant
Ale za przedmówcami: nie widziałem jeszcze ŻADNEGO tak ładnego kombi jak Galant (z wyjątkiem Legnuma) Przecież te światła z tyłu i tak są narysowane z finezją i zadziorem a w kombi jest to mega trudne zadanie. Coś tam niby primera P11 próbowała ale wyszło jak zwykle
A reszta to jedna wielka qpa
pompec - 24-01-2012, 10:52
sveno napisał/a: | i czy teraz sedan nie wygląda korzystniej ? |
widzę, sveno, że za wszelką cenę chcesz udowodnić, że sedan jest ładniejszy wyniki ankiety mówią same za siebie
Tomek - 24-01-2012, 11:17
pompec napisał/a: | sveno napisał/a: | i czy teraz sedan nie wygląda korzystniej ? |
widzę, sveno, że za wszelką cenę chcesz udowodnić, że sedan jest ładniejszy wyniki ankiety mówią same za siebie |
nie ma co udowadniać, z faktami się nie dyskutuje
sedan jest ładniejszy, co nie znaczy, że kombi jest brzydkie, a Legnum to już miażdży
[ Dodano: 24-01-2012, 11:21 ]
a w sedanie za to, wykorzystanie bagażnika to porażka, kto wymyślił te zawiasy klapy bagażnika powinien być spalony na stosi
już w Audi 80 było to rozwiązane jak trzeba
dawidoski13 - 24-01-2012, 11:46
sveno,
Krzyzak - 24-01-2012, 11:48
tomek84 napisał/a: | już w Audi 80 było to rozwiązane jak trzeba |
taaaa - szczególnie ten bak pionowo za siedzeniami... i bagażnik tak głęboki, że jak się coś zapakowało na dół, to trzeba było wyjmować wszystko, żeby się do tego dostać... tam dopiero była porażka
sveno - 24-01-2012, 12:24
Krzyzak, ale Tomkowi chodziło o same zawiasy od klapy
Tomek - 24-01-2012, 12:36
Krzyzak napisał/a: | taaaa - szczególnie ten bak pionowo za siedzeniami... |
a czy ja pisałem o umiejscowieniu baku, czy kształcie bagażnika, czy o samych zawiasach bagażnika
sveno napisał/a: | Krzyzak, ale Tomkowi chodziło o same zawiasy od klapy |
o, dokładnie
pompec - 24-01-2012, 15:21
Juiceman napisał/a: | No dobra no to zmienimy kolory na szybko :
|
Juiceman, dopiero teraz zobaczyłem, że na twoim zdjęciu mam z tyłu geometrię do roboty w "kombim"
Juiceman - 24-01-2012, 15:32
No o to chyba chodziło co by pokazać, iż kombi jest brzydsze? I tylko prawdziwi miłośnicy Mitsubishi śmigają kombiakami:P
pompec - 24-01-2012, 15:35
Juiceman napisał/a: | kombi jest brzydsze |
i bardziej awaryjne
pitbu77 - 24-01-2012, 16:03
Juiceman napisał/a: | No o to chyba chodziło co by pokazać, iż kombi jest brzydsze? I tylko prawdziwi miłośnicy Mitsubishi śmigają kombiakami:P |
wody i chleba bo dobrze Juiceman gada.
A sedanowcom to do nakopać Spójrzcie na moje zdjęcie w stopce postów. Nawet z boksem na dachu wygląda zacnie.
A tak na poważnie i sedan i kombi są nietuzinkowe... Ot takie moje podsumowanie. Nie miałbym nic przeciwko sedanowi również. Ale wiecie, ze względów funkcjonalnych mam piękne kombi
pompec - 24-01-2012, 16:15
pitbu77 napisał/a: | A sedanowcom to do nakopać |
szykuje się rozłam wśród Galantowców zupełnie jak w PIS-ie trzeba szykować nowe podfora: Galant Sedan i Galant Kombi ale ok... koniec OT bo na "Modzi" do nakopią
bbandi - 24-01-2012, 17:42
W całym Rzeszowie to Galantów widziałem chyba ze 3, najczęściej czarną taxówke SE w kombi bardzo zadbaną. Jako że mam na klapie tylko "sport edition" często słyszę "z którego roku ta BM-ka, jaki silnik w tej BM-ce" itp .
polaff - 25-01-2012, 07:30
bbandi napisał/a: | W całym Rzeszowie to Galantów widziałem chyba ze 3, najczęściej czarną taxówke SE w kombi bardzo zadbaną. Jako że mam na klapie tylko "sport edition" często słyszę "z którego roku ta BM-ka, jaki silnik w tej BM-ce" itp . |
ja bym się spalił ze wstydu
komarsnk - 25-01-2012, 10:22
polaff napisał/a: | bbandi napisał/a: | W całym Rzeszowie to Galantów widziałem chyba ze 3, najczęściej czarną taxówke SE w kombi bardzo zadbaną. Jako że mam na klapie tylko "sport edition" często słyszę "z którego roku ta BM-ka, jaki silnik w tej BM-ce" itp . |
ja bym się spalił ze wstydu |
Dokładnie - weź naklej albo narysuj na klapie trzy diamenty bo będziesz chłopie skrzywiony do końca życia
|
|
|