To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[97-04]Galant EAxA/W - Kombi VS Sedan

komarsnk - 24-01-2012, 10:25

Jakbym miał wybrać tylko to co mi się podoba to brałbym sedana - przód BMW style, tył VOLVO style i wyszedł Galant :biggrin:
Ale za przedmówcami: nie widziałem jeszcze ŻADNEGO tak ładnego kombi jak Galant (z wyjątkiem Legnuma) :) Przecież te światła z tyłu i tak są narysowane z finezją i zadziorem a w kombi jest to mega trudne zadanie. Coś tam niby primera P11 próbowała ale wyszło jak zwykle :P
A reszta to jedna wielka qpa :mrgreen:

pompec - 24-01-2012, 10:52

sveno napisał/a:
i czy teraz sedan nie wygląda korzystniej ?

widzę, sveno, że za wszelką cenę chcesz udowodnić, że sedan jest ładniejszy :wink: wyniki ankiety mówią same za siebie :roll:

Tomek - 24-01-2012, 11:17

pompec napisał/a:
sveno napisał/a:
i czy teraz sedan nie wygląda korzystniej ?

widzę, sveno, że za wszelką cenę chcesz udowodnić, że sedan jest ładniejszy :wink: wyniki ankiety mówią same za siebie :roll:

nie ma co udowadniać, z faktami się nie dyskutuje
sedan jest ładniejszy, co nie znaczy, że kombi jest brzydkie, a Legnum to już miażdży

[ Dodano: 24-01-2012, 11:21 ]
a w sedanie za to, wykorzystanie bagażnika to porażka, kto wymyślił te zawiasy klapy bagażnika powinien być spalony na stosi
już w Audi 80 było to rozwiązane jak trzeba

dawidoski13 - 24-01-2012, 11:46

sveno, :twisted:
Krzyzak - 24-01-2012, 11:48

tomek84 napisał/a:
już w Audi 80 było to rozwiązane jak trzeba

taaaa :shock: - szczególnie ten bak pionowo za siedzeniami... i bagażnik tak głęboki, że jak się coś zapakowało na dół, to trzeba było wyjmować wszystko, żeby się do tego dostać... tam dopiero była porażka

sveno - 24-01-2012, 12:24

Krzyzak, ale Tomkowi chodziło o same zawiasy od klapy :)
Tomek - 24-01-2012, 12:36

Krzyzak napisał/a:
taaaa :shock: - szczególnie ten bak pionowo za siedzeniami...

a czy ja pisałem o umiejscowieniu baku, czy kształcie bagażnika, czy o samych zawiasach bagażnika

sveno napisał/a:
Krzyzak, ale Tomkowi chodziło o same zawiasy od klapy :)

o, dokładnie

pompec - 24-01-2012, 15:21

Juiceman napisał/a:
No dobra no to zmienimy kolory na szybko :

Juiceman, dopiero teraz zobaczyłem, że na twoim zdjęciu mam z tyłu geometrię do roboty w "kombim" :mrgreen:

Juiceman - 24-01-2012, 15:32

No o to chyba chodziło co by pokazać, iż kombi jest brzydsze? I tylko prawdziwi miłośnicy Mitsubishi śmigają kombiakami:P :P :mrgreen:
pompec - 24-01-2012, 15:35

Juiceman napisał/a:
kombi jest brzydsze

i bardziej awaryjne :twisted: :wink: 8) :P :mrgreen:

pitbu77 - 24-01-2012, 16:03

Juiceman napisał/a:
No o to chyba chodziło co by pokazać, iż kombi jest brzydsze? I tylko prawdziwi miłośnicy Mitsubishi śmigają kombiakami:P :P :mrgreen:

:thumbright: wody i chleba bo dobrze Juiceman gada.
A sedanowcom to do :butthead: nakopać :P Spójrzcie na moje zdjęcie w stopce postów. Nawet z boksem na dachu wygląda zacnie.

A tak na poważnie i sedan i kombi są nietuzinkowe... Ot takie moje podsumowanie. Nie miałbym nic przeciwko sedanowi również. Ale wiecie, ze względów funkcjonalnych mam piękne kombi :)

pompec - 24-01-2012, 16:15

pitbu77 napisał/a:
A sedanowcom to do nakopać

szykuje się rozłam wśród Galantowców :lol: zupełnie jak w PIS-ie :mrgreen: trzeba szykować nowe podfora: Galant Sedan i Galant Kombi :wink: ale ok... koniec OT bo na "Modzi" do :butthead: nakopią

bbandi - 24-01-2012, 17:42

W całym Rzeszowie to Galantów widziałem chyba ze 3, najczęściej czarną taxówke SE w kombi bardzo zadbaną. Jako że mam na klapie tylko "sport edition" często słyszę "z którego roku ta BM-ka, jaki silnik w tej BM-ce" itp :mrgreen: .
polaff - 25-01-2012, 07:30

bbandi napisał/a:
W całym Rzeszowie to Galantów widziałem chyba ze 3, najczęściej czarną taxówke SE w kombi bardzo zadbaną. Jako że mam na klapie tylko "sport edition" często słyszę "z którego roku ta BM-ka, jaki silnik w tej BM-ce" itp :mrgreen: .

ja bym się spalił ze wstydu :oops:

komarsnk - 25-01-2012, 10:22

polaff napisał/a:
bbandi napisał/a:

ja bym się spalił ze wstydu :oops:

Dokładnie - weź naklej albo narysuj na klapie trzy diamenty bo będziesz chłopie skrzywiony do końca życia :finga: