To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[XX-92]Lancer C6x i starsze - [C62A 1.5] mocno parują szyby od wewnatrz!!!!

Anonymous - 17-12-2006, 12:10

No to widze ze jest to cos dla mnie , bo zawsze rano mam problem z parujacymi sie szybami . Jutro podjade do zoologicznego i zakupie zwirek ( wynalazca niech opatentuje swoje dzielo :wink: )

EDIT:
Dzisiaj zakupilem zwirek i zobaczymy jak bedzie sie spisywal . Umiescilem go pod siedzeniem pasazera w tej szulfladce . Za pare dnia zdam relacje co i jak :wink:

Anonymous - 20-02-2008, 23:53

Meteo, i jak ten żwirek ?? Działa ??
Marcin-Krak - 21-02-2008, 15:01

Djinn napisał/a:
Meteo, i jak ten żwirek ?? Działa ??

Meteo, to tu rzadko bywa ;)
Ale odgapił pomysł ode mnie :P
Ja mam i jestem jak najbardziej zadowolony - już nie raz i nie dwa polecałem go tutaj na forum - a nie robiłbym tego gdyby to nie działało.
Djinn, pojawisz się w niedzielę na spocie, to udzielę Ci ważnych wskazówek i uczynię to całkiem za darmo i bezinteresownie :D

mouseman - 21-02-2008, 21:59

No to teraz moj kot ma szanse zasiaść na honorowym miejscu- przednia szyba :D A tak na powaznie proponuje dobrze wyczyścić szyby od środka. W zasadzie w najcięższych warunkach jakich jechałem, 3 poziom nadmuchu powoduje brak pary na wszystkich szybach. Przyznam ze nagrzewanie oraz nadmuch to bardzo mocna strona lancerka.
Marcin-Krak - 21-02-2008, 22:53

Cytat:
No to teraz moj kot ma szanse zasiaść na honorowym miejscu- przednia szyba

W ranach wyjaśnienia - żwirek mam pod swoim siedzeniem - i to bynajmniej nie w razie gdyby mnie wzięło na coś ;) :P

I niestety nawiew nie wiele dawał w momencie jak nie było żwirku.