To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant Avance 2.5 V6, 2003r, kombi, Kobyłka

goł±b - 06-03-2012, 21:02

tomek84 napisał/a:
czemu kanciarz?
może cię pomylił

Jasne...Jak kupowałem u niego gala, to też się mylił, jak przyjechał do niego nasz forumowicz z częstochowy(nie pamiętam nicku), to też się pomylił...
...jedyny fakt,że auta u niego s± przeważnie ok, ale też popicowane

[ Dodano: 06-03-2012, 21:05 ]
aha i sam sprzedawca też ma konto na forum, ale nicku również nie pamiętam :roll:

MKV - 06-03-2012, 22:35

goł±b napisał/a:

[ Dodano: 06-03-2012, 21:05 ]
aha i sam sprzedawca też ma konto na forum, ale nicku również nie pamiętam :roll:

No na jego miejscu też bym miał konto na forum i obserwował zwłaszcza ten dział ;)
Z przebiegiem i tak mu nie wierzę, że ma 112tys - jak już to 212tys.
Czy w Galancie przebieg jest zapisywany w jakichkolwiek podzespołach jak to jest w nowszych samochodach ?

Xsystoff - 07-03-2012, 08:59

Skoro auto jest od pierwszego wlasciciela i serwisowane w ASO to jaki problem zadzwonic do tego konkretnego niemieckiego ASO i zapytac o ostatni serwis (przy jakim przebiegu i co robione). Jak znajdziesz kogos kto nie ma ani grama obcego akcentu to nie bedzie zadnego problemu.
MKV - 07-03-2012, 13:06

Xsystoff napisał/a:
Skoro auto jest od pierwszego wlasciciela i serwisowane w ASO to jaki problem zadzwonic do tego konkretnego niemieckiego ASO i zapytac o ostatni serwis (przy jakim przebiegu i co robione). Jak znajdziesz kogos kto nie ma ani grama obcego akcentu to nie bedzie zadnego problemu.

Hmmm.... w sumie to mogę poprosić kogo¶ z biura Lufthansy o to bo ja to nie szpracham to germańsku - ja tylko angielski i rosyjski :(

Xsystoff - 07-03-2012, 23:20

Ja probowalem tak z salonem Mercedesa i byli naprawde mili i nie bylo problemu sprawdzic w bazie danych przebieg, sprobuj :)