To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sporty Motorowe - F1 2012

i9i - 13-10-2012, 21:23

W sumie bardziej myślałem o jaijś małej kolizji, połamane skrzydło, uciekające powietrze czyli po dodatkowym picie. Ale nie bądźmy jak Szpakowski z Szarmachem i nie kalkulujmy co będzie lepsze, to są zawody i zawsze może być niespodzianka :D
mjsystem - 14-10-2012, 14:34

No i stało się....żal mi Alonso, ale za to emocje do końća sezonu gwarantowane. Pech Hamiltona i celny strzał Kobayashiego w Buttona i Rosberga. Swoją drogą ćwiczył to chyba w bilardzie. :twisted:
No i Massa, który usłyszał ciekawy team order :wink:

Krystian99 - 14-10-2012, 21:09

Ciekawy wyścig, bardzo mi szkoda tego Alonso ale cóż jeszcze ma szansę na 100 punktów i będę trzymał kciuki :P szkoda Buttona, tak bywa jak się startuje z dalszych pozycji :| a co do Hamiltona to śmiesznie wyglądał jak trawę ciągnął na bolidzie a zarazem było to niebezpieczne :|
Massa niezłe przebudzenie na koniec sezonu ale to dobrze bo już było mi go żal :roll:
Pozdrawiam i do za dwa tygodnie :wink:

Morfi - 14-10-2012, 21:43

Mam nadzieje, że wygra Alonso, bardzo mu kibicuje :)
swinks_UK - 14-10-2012, 21:46

mjsystem napisał/a:

No i Massa, który usłyszał ciekawy team order :wink:

Weber też miał team order by przyblokować konkurencję na starcie i zrobić "tunel" Vettelowi. Ładnie to wytłumaczył Culthard komentując na BBC: blokada na Hamiltona do zakrętu, potem jak zrównał się Vettel to zamknięcie uliczki jadącemu za nim Alonso.

mkm - 15-10-2012, 01:29

i9i napisał/a:
Mógłby wjechać Vettelowi w kuper i jakby obaj nie zapunktowali to na koniec roku byłoby bardzo ciekawie :boxing:

i9i, na "kablu" są teraz transmisje i retransmisje Nascar-u.
Dyscyplina dla Ciebie :biggrin: .
Polecam - nie ma wyścigu, żeby ktoś w kogoś/coś nie wjechał :wink:
http://www.youtube.com/watch?v=NIHfsbrBpFU

i9i - 15-10-2012, 08:12

mkm napisał/a:
i9i, na "kablu" są teraz transmisje i retransmisje Nascar-u

Oglądałem na jednej z platform cyfrowych. Jak F1 już całkiem spadnie na psy i po za silnikami V6 wprowadzą więcej badziewii typu DRS to pozostanie mi ten hamerykański żużel i polowanie na GP Series.

mjsystem - 15-10-2012, 21:07

Morfi napisał/a:
Mam nadzieje, że wygra Alonso, bardzo mu kibicuje

ja też :mrgreen:

swinks_UK napisał/a:
Weber też miał team order by przyblokować konkurencję na starcie i zrobić "tunel" Vettelowi. Ładnie to wytłumaczył Culthard komentując na BBC: blokada na Hamiltona do zakrętu, potem jak zrównał się Vettel to zamknięcie uliczki jadącemu za nim Alonso.

Teraz to sie zrobiła już konkurencja druzynowa :P

i9i napisał/a:
Oglądałem na jednej z platform cyfrowych. Jak F1 już całkiem spadnie na psy i po za silnikami V6 wprowadzą więcej badziewii typu DRS to pozostanie mi ten hamerykański żużel i polowanie na GP Series.

Nie narzekajcie, to nie to samo :wink:

Krystian99 - 28-10-2012, 18:26

No i kolejne GP za nami,kwalifikacje i wyścig pod dyktando Red bull-a, dobrze że Alonso wyprzedził Webera i był na drugim miejscu nie stracił dużo punktów do Vettela.
i9i - 28-10-2012, 18:32

Szkoda, że Hamilton się za późno obudził i przysnął na starcie. Za tydzień CDN...
mjsystem - 28-10-2012, 21:45

Szkoda, że Alonso ma słaby bolid i musi jechać na 110% aby brać udział w walce. To prawdziwy mistrz tylko. Ferrari jakoś ma wieczną zadyszkę.
Krystian99 - 29-10-2012, 16:54

Alonso pokazuje wielką klasę(jak zawsze) że przy słabszym bolidzie potrafi tak dobrze jechać, trzymam cały czas kciuki za niego :wink:
mjsystem - 30-10-2012, 17:50

Krystian99 napisał/a:
Alonso pokazuje wielką klasę(jak zawsze) że przy słabszym bolidzie potrafi tak dobrze jechać, trzymam cały czas kciuki za niego

Dokładnie. Co pokaże nam następna niedziela? Trzymajmy kciuki za Ferdka :?

Krystian99 - 30-10-2012, 19:16

no jak co pokaże :roll: jak czerwony bolid Ferdka odchodzi od reszty na starcie i wygrywa :mrgreen: i tego się trzymajmy :mrgreen:
Amen :P

mjsystem - 31-10-2012, 19:07

Krystian99 napisał/a:
no jak co pokaże jak czerwony bolid Ferdka odchodzi od reszty na starcie i wygrywa i tego się trzymajmy
Amen

Like it :)

[ Dodano: 04-11-2012, 11:17 ]
Sesja kwalifikacyjna była dla mnie pełna stresu, co się dzieje z Alonso :?
Już nie moge się doczekac wyścigu... Trzymajcie kciukasy za Fernando [-o<