Sporty Motorowe - F1 2012
i9i - 13-10-2012, 21:23
W sumie bardziej myślałem o jaijś małej kolizji, połamane skrzydło, uciekające powietrze czyli po dodatkowym picie. Ale nie bądźmy jak Szpakowski z Szarmachem i nie kalkulujmy co będzie lepsze, to są zawody i zawsze może być niespodzianka
mjsystem - 14-10-2012, 14:34
No i stało się....żal mi Alonso, ale za to emocje do końća sezonu gwarantowane. Pech Hamiltona i celny strzał Kobayashiego w Buttona i Rosberga. Swoją drogą ćwiczył to chyba w bilardzie.
No i Massa, który usłyszał ciekawy team order
Krystian99 - 14-10-2012, 21:09
Ciekawy wyścig, bardzo mi szkoda tego Alonso ale cóż jeszcze ma szansę na 100 punktów i będę trzymał kciuki szkoda Buttona, tak bywa jak się startuje z dalszych pozycji a co do Hamiltona to śmiesznie wyglądał jak trawę ciągnął na bolidzie a zarazem było to niebezpieczne
Massa niezłe przebudzenie na koniec sezonu ale to dobrze bo już było mi go żal
Pozdrawiam i do za dwa tygodnie
Morfi - 14-10-2012, 21:43
Mam nadzieje, że wygra Alonso, bardzo mu kibicuje
swinks_UK - 14-10-2012, 21:46
mjsystem napisał/a: |
No i Massa, który usłyszał ciekawy team order |
Weber też miał team order by przyblokować konkurencję na starcie i zrobić "tunel" Vettelowi. Ładnie to wytłumaczył Culthard komentując na BBC: blokada na Hamiltona do zakrętu, potem jak zrównał się Vettel to zamknięcie uliczki jadącemu za nim Alonso.
mkm - 15-10-2012, 01:29
i9i napisał/a: | Mógłby wjechać Vettelowi w kuper i jakby obaj nie zapunktowali to na koniec roku byłoby bardzo ciekawie |
i9i, na "kablu" są teraz transmisje i retransmisje Nascar-u.
Dyscyplina dla Ciebie .
Polecam - nie ma wyścigu, żeby ktoś w kogoś/coś nie wjechał
http://www.youtube.com/watch?v=NIHfsbrBpFU
i9i - 15-10-2012, 08:12
mkm napisał/a: | i9i, na "kablu" są teraz transmisje i retransmisje Nascar-u |
Oglądałem na jednej z platform cyfrowych. Jak F1 już całkiem spadnie na psy i po za silnikami V6 wprowadzą więcej badziewii typu DRS to pozostanie mi ten hamerykański żużel i polowanie na GP Series.
mjsystem - 15-10-2012, 21:07
Morfi napisał/a: | Mam nadzieje, że wygra Alonso, bardzo mu kibicuje |
ja też
swinks_UK napisał/a: | Weber też miał team order by przyblokować konkurencję na starcie i zrobić "tunel" Vettelowi. Ładnie to wytłumaczył Culthard komentując na BBC: blokada na Hamiltona do zakrętu, potem jak zrównał się Vettel to zamknięcie uliczki jadącemu za nim Alonso. |
Teraz to sie zrobiła już konkurencja druzynowa
i9i napisał/a: | Oglądałem na jednej z platform cyfrowych. Jak F1 już całkiem spadnie na psy i po za silnikami V6 wprowadzą więcej badziewii typu DRS to pozostanie mi ten hamerykański żużel i polowanie na GP Series. |
Nie narzekajcie, to nie to samo
Krystian99 - 28-10-2012, 18:26
No i kolejne GP za nami,kwalifikacje i wyścig pod dyktando Red bull-a, dobrze że Alonso wyprzedził Webera i był na drugim miejscu nie stracił dużo punktów do Vettela.
i9i - 28-10-2012, 18:32
Szkoda, że Hamilton się za późno obudził i przysnął na starcie. Za tydzień CDN...
mjsystem - 28-10-2012, 21:45
Szkoda, że Alonso ma słaby bolid i musi jechać na 110% aby brać udział w walce. To prawdziwy mistrz tylko. Ferrari jakoś ma wieczną zadyszkę.
Krystian99 - 29-10-2012, 16:54
Alonso pokazuje wielką klasę(jak zawsze) że przy słabszym bolidzie potrafi tak dobrze jechać, trzymam cały czas kciuki za niego
mjsystem - 30-10-2012, 17:50
Krystian99 napisał/a: | Alonso pokazuje wielką klasę(jak zawsze) że przy słabszym bolidzie potrafi tak dobrze jechać, trzymam cały czas kciuki za niego |
Dokładnie. Co pokaże nam następna niedziela? Trzymajmy kciuki za Ferdka
Krystian99 - 30-10-2012, 19:16
no jak co pokaże jak czerwony bolid Ferdka odchodzi od reszty na starcie i wygrywa i tego się trzymajmy
Amen
mjsystem - 31-10-2012, 19:07
Krystian99 napisał/a: | no jak co pokaże jak czerwony bolid Ferdka odchodzi od reszty na starcie i wygrywa i tego się trzymajmy
Amen |
Like it
[ Dodano: 04-11-2012, 11:17 ]
Sesja kwalifikacyjna była dla mnie pełna stresu, co się dzieje z Alonso
Już nie moge się doczekac wyścigu... Trzymajcie kciukasy za Fernando
|
|
|