To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[97-04]Galant EAxA/W - [EAxx] Rozpórka dolna przednia

danino88 - 24-04-2012, 20:18

no dobra ale chodziło mi o to że przy mocy 160km i takiej masie i tak nie szalejesz za bardzo więc nie wiem czy nawet górna rozpórka ma jakieś znaczenie :)
Juiceman - 24-04-2012, 20:29

danino rozpórka nawet w 2.0 daje nie samowitą różnice w prowadzeniu się auta!!!!!
MatiLP640 - 02-05-2015, 07:36

Tak z czystej ciekawosci, temat dalej jest aktualny? Da rade zrobic gdziss dolna przednia na zamowienie lub ma jakas firma w ofercie? Wiem ze jest cucso ale ciezko dostepna i sa jej dwa rodzaje, taka jak ma/mial kochajj i druga podobna wygladowo do gornej (prosty profil) zalezalo by mi na tej co ma kochajj lub nawet na obu ;)
sveno - 02-05-2015, 12:53

Ja zaapeluje o zdrowy rozsądek.
Komu marzy się dolna rozpórka niech podniesie auto, położy się pod nim i zobaczy jakim potężnym kawałem żelastwa są sanki przednie. W jaki sposób to ma się ugiąć w zakręcie? Co da montaż pseudo rozpórki z kilku prętów? Chyba nic, no może zmniejszy prześwit i na polskich pięknych drogach prędzej pogniemy te parę dodatkowych drutów niż zrobimy z nich pożytek.

Górna owszem, chociaż w normalnym użytkowaniu auta po co? (dla wyglądu chyba)

MatiLP640 - 03-05-2015, 13:46

Zacznijmy od tego ze nie jezdze po polskich drogach, przejdzmy przez to ze mam vr4 ktore docelowo bedzie dosc czesto jezdzilo po torze a skonczmy na tym ze to gorna daje kupe... A poki dolnej nie zalozysz to nic to nie da ;) tak ze jest to dalej aktualne czy srednio? ;)