Nasze Miśki - E54A-Wariat by MOTOFREAK
jacek11 - 06-11-2012, 17:11
Wojtek,masz głośniki w drzwiach?bo nie zauważyłem a z tyłu mamy inne niż Motofreak, bo on ma HB u niego głośniki zamocowane są po bokach w tych małych półeczkach,a u nas w tylnej półce za głowami pasażerów.i u nas wchodzą duże głośniki( zdaje się że 6x9,ale głowy nie dam),a w HB są o wiele mniejsze
to co mieści się w desce rozdzielczej,to można najwyżej do CB radia podłączyć jako głośniki zewnętrzne
Motofreak - 06-11-2012, 17:46
Jakie są różnice między klimą manualną a klimatronikiem? W sensie jakich części potrzebuję do tej modyfikacji?
Motofreak - 06-11-2012, 17:51
jacek11 napisał/a: | u nas wchodzą duże głośniki( zdaje się że 6x9,ale głowy nie dam),a w HB są o wiele mniejsze |
W sedanie są takie same, wiem bo mam srebrnego sedana na części
jacek11 napisał/a: | to co mieści się w desce rozdzielczej,to można najwyżej do CB radia podłączyć jako głośniki zewnętrzne |
"masz prawdę" jak mawia mój kolega chyba że ktoś robi system 3 drożny, ale ich umiejscowienie jest fatalne
jacek11 napisał/a: | Wojtek,masz głośniki w drzwiach?bo nie zauważyłem |
ja też nie zauważyłem
Wojciech Bogacz - 06-11-2012, 18:51
jacek11 napisał/a: | Wojtek,masz głośniki w drzwiach?bo nie zauważyłem |
Też nie zauważyłem z prostego powodu. Nie ma ich tam. Teraz się przyjrzałem... ech.. ta moja pamięć hehe. Tak czy inaczej w HB z tyłu są faktycznie malutkie głośniki a w sedanie w półce są już dość spore.
jacek11 - 07-11-2012, 16:54
Wojciech Bogacz napisał/a: |
jacek11 napisał/a:
Wojtek,masz głośniki w drzwiach?bo nie zauważyłem
Też nie zauważyłem z prostego powodu. Nie ma ich tam. Teraz się przyjrzałem... ech.. ta moja pamięć hehe. |
o to dobrze,bo już się zacząłem zastanawiać,jak mogłem przeoczyć taki rarytasik
Wojciech Bogacz - 08-11-2012, 10:34
jacek11 napisał/a: | o to dobrze,bo już się zacząłem zastanawiać,jak mogłem przeoczyć taki rarytasik |
Służę pomocą Jestem pewny, że moja skleroza jeszcze nie raz wywoła zamieszanie wśród uzytkowników E5
|
|
|