To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - E54A-Wariat by MOTOFREAK

jacek11 - 06-11-2012, 17:11

Wojtek,masz głośniki w drzwiach?bo nie zauważyłem :roll: a z tyłu mamy inne niż Motofreak, bo on ma HB :) u niego głośniki zamocowane są po bokach w tych małych półeczkach,a u nas w tylnej półce za głowami pasażerów.i u nas wchodzą duże głośniki( zdaje się że 6x9,ale głowy nie dam),a w HB są o wiele mniejsze :)
to co mieści się w desce rozdzielczej,to można najwyżej do CB radia podłączyć jako głośniki zewnętrzne :)

Motofreak - 06-11-2012, 17:46

Jakie są różnice między klimą manualną a klimatronikiem? W sensie jakich części potrzebuję do tej modyfikacji?
Motofreak - 06-11-2012, 17:51

jacek11 napisał/a:
u nas wchodzą duże głośniki( zdaje się że 6x9,ale głowy nie dam),a w HB są o wiele mniejsze :)

W sedanie są takie same, wiem bo mam srebrnego sedana na części

jacek11 napisał/a:
to co mieści się w desce rozdzielczej,to można najwyżej do CB radia podłączyć jako głośniki zewnętrzne :)

"masz prawdę" jak mawia mój kolega :P chyba że ktoś robi system 3 drożny, ale ich umiejscowienie jest fatalne

jacek11 napisał/a:
Wojtek,masz głośniki w drzwiach?bo nie zauważyłem :roll:

ja też nie zauważyłem :roll:

Wojciech Bogacz - 06-11-2012, 18:51

jacek11 napisał/a:
Wojtek,masz głośniki w drzwiach?bo nie zauważyłem

Też nie zauważyłem z prostego powodu. Nie ma ich tam. Teraz się przyjrzałem... ech.. ta moja pamięć hehe. Tak czy inaczej w HB z tyłu są faktycznie malutkie głośniki a w sedanie w półce są już dość spore.

jacek11 - 07-11-2012, 16:54

Wojciech Bogacz napisał/a:

jacek11 napisał/a:
Wojtek,masz głośniki w drzwiach?bo nie zauważyłem

Też nie zauważyłem z prostego powodu. Nie ma ich tam. Teraz się przyjrzałem... ech.. ta moja pamięć hehe.

o to dobrze,bo już się zacząłem zastanawiać,jak mogłem przeoczyć taki rarytasik :)

Wojciech Bogacz - 08-11-2012, 10:34

jacek11 napisał/a:
o to dobrze,bo już się zacząłem zastanawiać,jak mogłem przeoczyć taki rarytasik

Służę pomocą ;) Jestem pewny, że moja skleroza jeszcze nie raz wywoła zamieszanie wśród uzytkowników E5 8)