Nasze Mi¶ki - Biały Avance kombi EA5W 2001r. w manualu aka "Biały Mi¶ 

Hugo - 12-05-2012, 16:37

| MKV napisał/a: | 	 		  | Na ostatnim zdjęciu odkryłem, że opony Bridgestone Turanza s± MADE IN POLAND!! | 	   S± produkowane w firmie Firestone 5 km ode mnie. Mogę przez znajomego załatwić nowe o 30% taniej.
												 Anonymous - 12-05-2012, 16:50

| Hugo napisał/a: | 	 		  | Mogę przez znajomego załatwić nowe o 30% taniej. | 	  

jak będziesz wymieniał to polecam    co prawda nie zrobiłem na nich za dużo km przed sprzedaż± ale uważam że s± rewelacyjne. my¶lę że MKV potwierdzi  
												 Sunderland86 - 12-05-2012, 17:30

| MKV napisał/a: | 	 		  | Pożyjemy zobaczymy - jak się trafi jaki¶ komplet wnętrza w bardzo dobrym stanie to kto to wie... :] | 	  

Proszę...

Skóra
												 SPIDER-ek - 12-05-2012, 20:40
  MKV, fajnie że wpadłe¶ na spota, bo bynajmniej każdy mógł sam ocenić organoleptycznie twój nowy nabytek.

Dobrze że ciepłe dni dopiero się zaczynaj± bo sporo roboty Cię czeka przy samochodzie. W pierwszej kolejno¶ci pod mask± trzeba zrobić porz±dek.

"Jednak co dobry aparat to dobry aparat".
												 Anonymous - 12-05-2012, 21:22

| SPIDER-ek napisał/a: | 	 		  |  sporo roboty Cię czeka przy samochodzie. | 	  

?? piszesz o kosmetyce lakierniczej ?
												 SPIDER-ek - 12-05-2012, 21:52
  Derpin, czy ja wiem czy to taka kosmetyka, może ko¶ inny się wypowie, bo ja mam na tym punkcie trochę schizy, i mogę być krzywdz±cy w os±dzie.
												 Krzyzak - 12-05-2012, 21:59

| rosomak1983 napisał/a: | 	 		  w lecie nie odpazy jader czy poslada...    w zimie nie odmrozi...

Po drugie welur jest ,,niezniszczalny'' a skóra niezbyt trwała, pekniecia przetarcia...  | 	  

nie zauważyłem powyższych - może m.in. dlatego, że mam ciemne szyby a latem na przód zakładam matę - bo pomimo klimy nie jest przyjemne wsi±¶ć do piekarnika

welur w starych Mitsu jest faktycznie niezniszczalny, ale zadbana skóra też się odwdzięczy długowieczno¶ci±
												 MKV - 12-05-2012, 22:04

| SPIDER-ek napisał/a: | 	 		  | Derpin, czy ja wiem czy to taka kosmetyka, może ko¶ inny się wypowie, bo ja mam na tym punkcie trochę schizy, i mogę być krzywdz±cy w os±dzie. | 	  

Przyznaję, że przy Twoim to u mnie faktycznie kilka rzeczy jest do poprawy - zacz±ć trzeba od tych rudych nalotów żeby to isę z czasem w co¶ więcej nie przerodziło...
												 MKV - 12-05-2012, 22:06

| Sunderland86 napisał/a: | 	 		   	  | MKV napisał/a: | 	 		  | Pożyjemy zobaczymy - jak się trafi jaki¶ komplet wnętrza w bardzo dobrym stanie to kto to wie... :] | 	  

Proszę...

Skóra | 	  

OOooo dzięki za kontakt   

Moja narzeczona pochodzi ze Strzelec Krajeńskich czyli obok więc co jaki¶ czas przejeżdżam przez Drezdenko - może uda się obejrzeć ja na żywo przed kupnem nawet i całe wnętrze po prostu Mi¶kiem przywieĽć   

Potrzebny mi będzie jeszcze kto¶ do pomocy ww przekładce tego i podł±czeniu wszystkiego bo narzeczona po obejrzeniu skóry w Legnumie dzi¶ na spocie stwierdziła, że musimy j± mieć  
												 Sunderland86 - 13-05-2012, 10:16

| MKV napisał/a: | 	 		  OOooo dzięki za kontakt    | 	  

Nie ma za co   

Powodzenia w projekcie  
												 Xsystoff - 13-05-2012, 17:17
  Jak sie dba o skore to bedzie ladnie wygladac i tak szybko sie nie zniszczy. Te wszystkie popekane ogóry na allegro to skora o ktora nikt przez nascie lat nie dbal. Jak dla mnie plusy i minusy skory:

+ piekny zapach, szczegolnie po dobrych srodkach konserwujacych

+ ekstra wyglad 

+ poczucie luksusu

+ latwo sie czysci, nie ma czegos takiego jak plama

- mokra plama na plecach latem mimo klimy

- parzy w tylek latem jak sie wsiada i mrozi zima

- latwo poniszczyc ostrymi przedmiotami, ja np zrobilem ryse na skorze wiozac karton na siedzeniu ktoremu na spodzie odstawala zszywka :/
												 Krzyzak - 13-05-2012, 20:55

| Xsystoff napisał/a: | 	 		  | Te wszystkie popekane ogóry na allegro to skora o ktora nikt przez nascie lat nie dbal | 	  najczę¶ciej to kwestia wsiadania w mokrych ubraniach - skóra od wody parcieje, więc co jaki¶ czas trzeba j± nawilżać
												 rosomak1983 - 13-05-2012, 21:37

| Krzyzak napisał/a: | 	 		  | skóra od wody parcieje, więc co jaki¶ czas trzeba j± nawilżać | 	  

a welur jest w zasadzie bezobsługowy   
												 m6riano - 13-05-2012, 23:06

| MKV napisał/a: | 	 		  | że mam narzeczon±  | 	  

A narzeczona też niczego sobie..;-)
												 m6riano - 13-05-2012, 23:08

| SPIDER-ek napisał/a: | 	 		  | może ko¶ inny się wypowie | 	  

troche tam "red head girl" widziałem tu i ówdzie..;-)

| 

|  

|