To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Mi¶ki - Biały Avance kombi EA5W 2001r. w manualu aka "Biały Mi¶

Hugo - 12-05-2012, 17:37

MKV napisał/a:
Na ostatnim zdjęciu odkryłem, że opony Bridgestone Turanza s± MADE IN POLAND!!
S± produkowane w firmie Firestone 5 km ode mnie. Mogę przez znajomego załatwić nowe o 30% taniej.
Anonymous - 12-05-2012, 17:50

Hugo napisał/a:
Mogę przez znajomego załatwić nowe o 30% taniej.

jak będziesz wymieniał to polecam :) co prawda nie zrobiłem na nich za dużo km przed sprzedaż± ale uważam że s± rewelacyjne. my¶lę że MKV potwierdzi :)

Sunderland86 - 12-05-2012, 18:30

MKV napisał/a:
Pożyjemy zobaczymy - jak się trafi jaki¶ komplet wnętrza w bardzo dobrym stanie to kto to wie... :]

Proszę...

Skóra

SPIDER-ek - 12-05-2012, 21:40

MKV, fajnie że wpadłe¶ na spota, bo bynajmniej każdy mógł sam ocenić organoleptycznie twój nowy nabytek.

Dobrze że ciepłe dni dopiero się zaczynaj± bo sporo roboty Cię czeka przy samochodzie. W pierwszej kolejno¶ci pod mask± trzeba zrobić porz±dek.

"Jednak co dobry aparat to dobry aparat".

Anonymous - 12-05-2012, 22:22

SPIDER-ek napisał/a:
sporo roboty Cię czeka przy samochodzie.

?? piszesz o kosmetyce lakierniczej ?

SPIDER-ek - 12-05-2012, 22:52

Derpin, czy ja wiem czy to taka kosmetyka, może ko¶ inny się wypowie, bo ja mam na tym punkcie trochę schizy, i mogę być krzywdz±cy w os±dzie.
Krzyzak - 12-05-2012, 22:59

rosomak1983 napisał/a:
w lecie nie odpazy jader czy poslada... :wink: w zimie nie odmrozi...
Po drugie welur jest ,,niezniszczalny'' a skóra niezbyt trwała, pekniecia przetarcia...

nie zauważyłem powyższych - może m.in. dlatego, że mam ciemne szyby a latem na przód zakładam matę - bo pomimo klimy nie jest przyjemne wsi±¶ć do piekarnika
welur w starych Mitsu jest faktycznie niezniszczalny, ale zadbana skóra też się odwdzięczy długowieczno¶ci±

MKV - 12-05-2012, 23:04

SPIDER-ek napisał/a:
Derpin, czy ja wiem czy to taka kosmetyka, może ko¶ inny się wypowie, bo ja mam na tym punkcie trochę schizy, i mogę być krzywdz±cy w os±dzie.

Przyznaję, że przy Twoim to u mnie faktycznie kilka rzeczy jest do poprawy - zacz±ć trzeba od tych rudych nalotów żeby to isę z czasem w co¶ więcej nie przerodziło...

MKV - 12-05-2012, 23:06

Sunderland86 napisał/a:
MKV napisał/a:
Pożyjemy zobaczymy - jak się trafi jaki¶ komplet wnętrza w bardzo dobrym stanie to kto to wie... :]

Proszę...

Skóra

OOooo dzięki za kontakt :)
Moja narzeczona pochodzi ze Strzelec Krajeńskich czyli obok więc co jaki¶ czas przejeżdżam przez Drezdenko - może uda się obejrzeć ja na żywo przed kupnem nawet i całe wnętrze po prostu Mi¶kiem przywieĽć :)

Potrzebny mi będzie jeszcze kto¶ do pomocy ww przekładce tego i podł±czeniu wszystkiego bo narzeczona po obejrzeniu skóry w Legnumie dzi¶ na spocie stwierdziła, że musimy j± mieć ;)

Sunderland86 - 13-05-2012, 11:16

MKV napisał/a:
OOooo dzięki za kontakt :)

Nie ma za co :)

Powodzenia w projekcie ;)

Xsystoff - 13-05-2012, 18:17

Jak sie dba o skore to bedzie ladnie wygladac i tak szybko sie nie zniszczy. Te wszystkie popekane ogóry na allegro to skora o ktora nikt przez nascie lat nie dbal. Jak dla mnie plusy i minusy skory:

+ piekny zapach, szczegolnie po dobrych srodkach konserwujacych
+ ekstra wyglad
+ poczucie luksusu
+ latwo sie czysci, nie ma czegos takiego jak plama

- mokra plama na plecach latem mimo klimy
- parzy w tylek latem jak sie wsiada i mrozi zima
- latwo poniszczyc ostrymi przedmiotami, ja np zrobilem ryse na skorze wiozac karton na siedzeniu ktoremu na spodzie odstawala zszywka :/

Krzyzak - 13-05-2012, 21:55

Xsystoff napisał/a:
Te wszystkie popekane ogóry na allegro to skora o ktora nikt przez nascie lat nie dbal
najczę¶ciej to kwestia wsiadania w mokrych ubraniach - skóra od wody parcieje, więc co jaki¶ czas trzeba j± nawilżać
rosomak1983 - 13-05-2012, 22:37

Krzyzak napisał/a:
skóra od wody parcieje, więc co jaki¶ czas trzeba j± nawilżać

a welur jest w zasadzie bezobsługowy :D

m6riano - 14-05-2012, 00:06

MKV napisał/a:
że mam narzeczon±

A narzeczona też niczego sobie..;-)

m6riano - 14-05-2012, 00:08

SPIDER-ek napisał/a:
może ko¶ inny się wypowie

troche tam "red head girl" widziałem tu i ówdzie..;-)