Nasze Mi¶ki - Biały Avance kombi EA5W 2001r. w manualu aka "Biały Mi¶
Hugo - 12-05-2012, 17:37
MKV napisał/a: | Na ostatnim zdjęciu odkryłem, że opony Bridgestone Turanza s± MADE IN POLAND!! | S± produkowane w firmie Firestone 5 km ode mnie. Mogę przez znajomego załatwić nowe o 30% taniej.
Anonymous - 12-05-2012, 17:50
Hugo napisał/a: | Mogę przez znajomego załatwić nowe o 30% taniej. |
jak będziesz wymieniał to polecam co prawda nie zrobiłem na nich za dużo km przed sprzedaż± ale uważam że s± rewelacyjne. my¶lę że MKV potwierdzi
Sunderland86 - 12-05-2012, 18:30
MKV napisał/a: | Pożyjemy zobaczymy - jak się trafi jaki¶ komplet wnętrza w bardzo dobrym stanie to kto to wie... :] |
Proszę...
Skóra
SPIDER-ek - 12-05-2012, 21:40
MKV, fajnie że wpadłe¶ na spota, bo bynajmniej każdy mógł sam ocenić organoleptycznie twój nowy nabytek.
Dobrze że ciepłe dni dopiero się zaczynaj± bo sporo roboty Cię czeka przy samochodzie. W pierwszej kolejno¶ci pod mask± trzeba zrobić porz±dek.
"Jednak co dobry aparat to dobry aparat".
Anonymous - 12-05-2012, 22:22
SPIDER-ek napisał/a: | sporo roboty Cię czeka przy samochodzie. |
?? piszesz o kosmetyce lakierniczej ?
SPIDER-ek - 12-05-2012, 22:52
Derpin, czy ja wiem czy to taka kosmetyka, może ko¶ inny się wypowie, bo ja mam na tym punkcie trochę schizy, i mogę być krzywdz±cy w os±dzie.
Krzyzak - 12-05-2012, 22:59
rosomak1983 napisał/a: | w lecie nie odpazy jader czy poslada... w zimie nie odmrozi...
Po drugie welur jest ,,niezniszczalny'' a skóra niezbyt trwała, pekniecia przetarcia... |
nie zauważyłem powyższych - może m.in. dlatego, że mam ciemne szyby a latem na przód zakładam matę - bo pomimo klimy nie jest przyjemne wsi±¶ć do piekarnika
welur w starych Mitsu jest faktycznie niezniszczalny, ale zadbana skóra też się odwdzięczy długowieczno¶ci±
MKV - 12-05-2012, 23:04
SPIDER-ek napisał/a: | Derpin, czy ja wiem czy to taka kosmetyka, może ko¶ inny się wypowie, bo ja mam na tym punkcie trochę schizy, i mogę być krzywdz±cy w os±dzie. |
Przyznaję, że przy Twoim to u mnie faktycznie kilka rzeczy jest do poprawy - zacz±ć trzeba od tych rudych nalotów żeby to isę z czasem w co¶ więcej nie przerodziło...
MKV - 12-05-2012, 23:06
Sunderland86 napisał/a: | MKV napisał/a: | Pożyjemy zobaczymy - jak się trafi jaki¶ komplet wnętrza w bardzo dobrym stanie to kto to wie... :] |
Proszę...
Skóra |
OOooo dzięki za kontakt
Moja narzeczona pochodzi ze Strzelec Krajeńskich czyli obok więc co jaki¶ czas przejeżdżam przez Drezdenko - może uda się obejrzeć ja na żywo przed kupnem nawet i całe wnętrze po prostu Mi¶kiem przywieĽć
Potrzebny mi będzie jeszcze kto¶ do pomocy ww przekładce tego i podł±czeniu wszystkiego bo narzeczona po obejrzeniu skóry w Legnumie dzi¶ na spocie stwierdziła, że musimy j± mieć
Sunderland86 - 13-05-2012, 11:16
MKV napisał/a: | OOooo dzięki za kontakt |
Nie ma za co
Powodzenia w projekcie
Xsystoff - 13-05-2012, 18:17
Jak sie dba o skore to bedzie ladnie wygladac i tak szybko sie nie zniszczy. Te wszystkie popekane ogóry na allegro to skora o ktora nikt przez nascie lat nie dbal. Jak dla mnie plusy i minusy skory:
+ piekny zapach, szczegolnie po dobrych srodkach konserwujacych
+ ekstra wyglad
+ poczucie luksusu
+ latwo sie czysci, nie ma czegos takiego jak plama
- mokra plama na plecach latem mimo klimy
- parzy w tylek latem jak sie wsiada i mrozi zima
- latwo poniszczyc ostrymi przedmiotami, ja np zrobilem ryse na skorze wiozac karton na siedzeniu ktoremu na spodzie odstawala zszywka :/
Krzyzak - 13-05-2012, 21:55
Xsystoff napisał/a: | Te wszystkie popekane ogóry na allegro to skora o ktora nikt przez nascie lat nie dbal | najczę¶ciej to kwestia wsiadania w mokrych ubraniach - skóra od wody parcieje, więc co jaki¶ czas trzeba j± nawilżać
rosomak1983 - 13-05-2012, 22:37
Krzyzak napisał/a: | skóra od wody parcieje, więc co jaki¶ czas trzeba j± nawilżać |
a welur jest w zasadzie bezobsługowy
m6riano - 14-05-2012, 00:06
MKV napisał/a: | że mam narzeczon± |
A narzeczona też niczego sobie..;-)
m6riano - 14-05-2012, 00:08
SPIDER-ek napisał/a: | może ko¶ inny się wypowie |
troche tam "red head girl" widziałem tu i ówdzie..;-)
|
|
|