To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Carisma - Ogólne - podswietlenie z drzwi (asystent wysiadania)

sniegu - 04-06-2012, 15:09

Boże znowu
6 zdjęcie w moim temacie popatrz na szybę wsteczną widzisz tam taką czerwoną poświatę? to jest trzeci stop.
twoja dedukcja mnie powala "podczepiam pod światła stop więc nie mam 3 światła stop" Nice :badgrin:
:badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin:
do czego prowadzi upór?
do napadu niepohamowanego śmiechu
teraz jak zacznę hamować to zamontuję taki wyświetlacz na którym jak nacisnę hamulec to będzie pisać uwaga hamuje :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin:
Sory z góry hubert ale nie mogę inaczej po prostu mam chyba dobry humor dzisiaj
Remi mam nadzieję że to nasze nabijanie postów bedzie trwać jeszcze długo i zaraz dojdziemy do 1000 w tym temacie i mam nadzieje że chociaż to 3 światło stop dostrzeżesz.

remi - 04-06-2012, 15:22

sniegu napisał/a:
stopu klapie

masz na szybie więc się nie nabijaj bo sam chyba nie wiesz gdzie je masz!!!
Taaa jasne załóż sobie jeszcze dwa stopy i antenkę podświetlana żeby Cię samoloty nie potrąciły.
Poza tym to właśnie o tym mówię. Zobaczyłem temat, chciałem zobaczyć, czy masz 3 stop i doszedłem tylko do zdjęcia nr 1. Nie popatrzyłem że to nie jest wewnętrzny stop, tylko zobaczyłem , że jest włączony stop, nie ma nic trzeciego i dalej nie szedłem.
Nawet głupie zdjęcie potrafi zmylić, a co dopiero real.
I nie dawaj mi przykładów innych wioch (temat BMW) bo to nie ma sensu, znam takich co samo posiadanie beemki uważają za wiochę, więc daruj sobie takie wywody, chcesz się posprzeczać na temat świateł, poglądów to Ok.

sniegu - 04-06-2012, 15:31

"stopu klapie" gdzieś ty znalazł taki cytat? tworzysz coś czy co???
a i nie wspomniałem założę sobie stację radarową na dachu :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin:
Hubert
alvaro
ktokolwiek kto ma władzę niech wyczyści ten temat

remi - 04-06-2012, 15:36

sniegu napisał/a:
Remi światła Carismy są jakby podzielone prawda???
czyli mamy zewnętrzne które mają tylko funkcję świateł postojowych i wewnętrzne które świecą słabiej jak są postojowe i w momencie naciśnięcia hamulca świecą się mocniej prawda???
więc wytłumacz Mi jak można się przyzwyczaić do natężenia światła lamp zewnętrznych i nie zauważyć że dostało się po oczach zestawem 2 następnych lamp i 3 stopu klapie?

ostatni wyraz!!!!
nawet nie wiesz co już napisałeś?

Jaro1974 - 04-06-2012, 15:36

Chłopaki do wieczora. Sprawdzę was co sobie popisaliście :wink:
sniegu - 04-06-2012, 15:38

nie po prostu mam atak śmiechu i już nie mogę :badgrin: :badgrin: :badgrin: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :badgrin: :mrgreen: :badgrin: :badgrin:
małe sprostowanie
szyba w której jest stop (przepraszam za którą jest stop) jest też częścią klapy bagażnika prawda??? :biggrin:

remi - 04-06-2012, 15:40

nie to nie jest część klapy, jeśli zbijesz szybę to powiesz, że masz wybita szybę, czy wybita część kalpy?

[ Dodano: 04-06-2012, 15:43 ]
dobra temat robi się beznadziejny jeśli ktoś nie rozumie, że robi źle to powodzenia. Zapraszam do Wałbrzycha z tymi światłami....

sniegu - 04-06-2012, 15:43

To nie jest sedan tylko liftback wiec w momencie otwarcia klapy bagażnika unosi się też szyba więc jak to możliwe że to nie jest część klapy bagażnika???
Hubeeert - 04-06-2012, 15:45

Temat zamknięty do wyczyszczenia z OT