Zloty i Spoty - Spot polski południowej 23 czerwca 2012
Morfi - 22-06-2012, 20:26
Ja bede tylko do 15 później lece na impreze firmową, gdzie gramy w piłkę biuro - produkcja
Guga_deLux - 22-06-2012, 20:49
Fajnie będzie do zobaczenia
kaczka81s - 22-06-2012, 22:19
Wyobraźcie sobie mój Michał odmówił mi dziś posłuszeństwa, jechałem zatankować i na wylocie ze Szczawnicy brakło prądu i stanął, do domu wrócił na bungee za Karoliną. Nie wiem, albo alarm coś szwankuje, albo immobilizer, jutro rano będę szukał. Tak więc w tym wypadku odwołuję przyjazd, chyba że Toyotą pojadę, choć raczej zostanę żeby grzebać w miśku. I tak oto Misiek sam zaprotestował przed wyjazdem na spot
mjsystem - 22-06-2012, 22:23
kaczka81s napisał/a: | Wyobraźcie sobie mój Michał odmówił mi dziś posłuszeństwa, jechałem zatankować i na wylocie ze Szczawnicy brakło prądu i stanął, do domu wrócił na bungee za Karoliną. Nie wiem, albo alarm coś szwankuje, albo immobilizer, jutro rano będę szukał. Tak więc w tym wypadku odwołuję przyjazd, chyba że Toyotą pojadę, choć raczej zostanę żeby grzebać w miśku. I tak oto Misiek sam zaprotestował przed wyjazdem na spot |
To żałuj, bo bys spotkał innego E88A, który zdobył puchar na zlocie w Niemczech
wojzi - 22-06-2012, 22:54
kaczka81s napisał/a: | Tak więc w tym wypadku odwołuję przyjazd, chyba że Toyotą pojadę, choć raczej zostanę żeby grzebać w miśku. |
Przyjeżdżaj Toyotą. W Misiu pogrzebiesz innym razem.
Wojciech Bogacz - 22-06-2012, 23:02
wojzi napisał/a: | Przyjeżdżaj Toyotą. W Misiu pogrzebiesz innym razem. |
Też bym chętnie pogadał z kimś o tym rzadkim okazie....
Co do przyjadu -echh.... wykorzystam pewnie kolegę i przyjedziemy razem jego E54...
Marcin-Krak - 22-06-2012, 23:51
Mam nadzieję, że uda mi się dotrzeć , (na rowerze ) na czas jakiś około 13 - niestety akurat teraz mam obowiązki służbowe w soboty
leszekh - 23-06-2012, 07:20
Postaram się dojechać na parking Lidla na czas jeżeli nie to do zobaczenia na miejscu. Pozdrawiam Wszystkich
Morfi - 23-06-2012, 16:27
Dzieki wszystkim za spotkanie, miło było poznac nowe twarze
kaczka81s - 23-06-2012, 19:05
Strasznie żałuje że nie mogłem być z Wami, na Miśka jestem zły, a problemem okazał się bezpiecznik od zasilania silnika, a znalazłem go dopiero po kilku godzinach grzebania w kablach od alarmu i jakichś bliżej nie określonych pudełek, których mam napakowane pod deską rozdzielczą.
Ale jestem dobrej myśli i może uda się wkrótce coś znowu zorganizować. Albo może gdzieś dalej się wybiorę jak Michała ogarnę. Pozdrawiam wszystkich i czekam na relację i jakieś fotki.
mjsystem - 23-06-2012, 19:10
Dziekujemy za milego spota. Tomek, Piotr, Leszek i Paweł pełen podziw za chęć tak dalekiej podróży
Wotek, dzieki za poczęstowanie kiełbaskami(albo Reni )
Fajnie być w gronie mitsumaniaków. Do nastepnego
Jackall - 23-06-2012, 20:03
kaczka81s napisał/a: | jestem dobrej myśli i może uda się wkrótce coś znowu zorganizować | mam taką nadzieje bo mjsystem napisał/a: | Fajnie być w gronie mitsumaniaków |
kamil.ekonom - 23-06-2012, 20:08
Ja myślałem, że się wyrobię i będę wcześniej ale byłem o 18:30 i nikogo nie znalazłem...
Może następnym razem Ale jutro wybieram się do Będzina
Jackall - 23-06-2012, 20:47
kamil.ekonom napisał/a: | byłem o 18:30 i nikogo nie znalazłem | trzeba było dzwonić, żeby na darmo nie jechać
wojzi - 23-06-2012, 21:04
Dzięki wszystkim za miłe spotkanie.
Sławek, nie musisz ani mi ani Reni za nic dziękować.
Też czekam na zdjęcia. Jak ktoś ma niech wrzuca, a przy okazji prześlijcie mi zdjęcia na mitsumaniakimalopolska.wojzi@gmail.com
jak się ogarnę to wrzucę na stronę klubową relację.
|
|
|