Sport - Inne - XXX Igrzyska Olimpijskie Londyn 2012
JCH - 11-08-2012, 14:21
Krystian99 napisał/a: | 2-2-6 | I to będzie chyba tyle....
Trwa co prawda wyścig w kolarstwie górskim ale ta lepsza z Polek jest dopiero 12-ta
Liczyłem na cud sądząc, że zmienniczka Mai Włoszczowskiej utrze nosa działaczom z PZKol.
Marcin-Krak - 12-08-2012, 20:21
Pociesza mnie fakt, że Austria nie zdobyła żadnego medalu
Cieszy też fakt, że siatkarze przegrali ze złotą drużyną, która pokazała wielki charakter
Krystian99 - 12-08-2012, 20:27
Ruskie w tym finale siatkówki pokazały naprawdę jak można wstać po upadku, te pierwsze dwa sety to Brazylia robiła co chciała a na końcu dostali psikusa i przegrali no a my i nasze 10 medali mogło być gorzej
wojzi - 12-08-2012, 22:05
Ja kurcze oglądając ten finał siatkę polubiłem, bo ogólnie to ten sport mnie ani ruszał ani ziębił. Ale to jak oni walczyli, to aż zacząlem im kibicować - wcześniej jak typowy Polak patriota kibicowałem przeciw nim.
A tak swoją drogą to Brazylia przegrała trochę na własne życzenie, zaczęło się chranić oczywiście po tym jak Ruskie zmieniły ustawienie, ale też po tym jak trener Brazylijczyków wpuścił nie wiadomo po co Gibę. Niby gracz utytułowany, ale jakby nie zmieniali i go nie wprowadzali to może by i Brazylijczycy jakoś wygrali ten trzeci set - który swoją drogą był genialny.
sieegurd - 13-08-2012, 07:04
Rosjanie to najlepsza drużyna na świecie, ale to co wczoraj pokazali (rozkmina trenera, Musersky na ataku i zagrywka) powalało na kolana A w Brazylii chyba pora na zmiany
Kesz - 21-08-2012, 17:25
W Brazylii zmiany a u nas na co pora w siatkówce. Uważam, że ich zagotowali w tej lidze światowej, czemu miał służyć memoriał? Ciekawe fragmenty z IO
http://www.youtube.com/wa...feature=related
|
|
|