To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - PODZIĘKOWANIA po Zlocie 2012

Misiek :) - 06-09-2012, 21:53

Na zlocie zebrałem troszke makulatury, dołożyłem 50 % papieru. Sprzedałem co przywiozłem ze zlotu.
Zamiast wyrzucić sprzedałem na skup i kasę oficjalnie przekażę na MM dzieciom
W sumie sprzedałem 11 kg kartonów, 8 kg papieru (włącznie z kartami po głosowaniu), 0,8 kg puszek.
Na MM dzieciom dostałem 8 zł.
Mam nadzieję, że za rok zbierzemy dużo puszek po piwie i będzie więcej kasy na dzieciaczki.

pamar - 07-09-2012, 13:01

Tak się zabieram do pisania tych podziękowań, jak sójka za morze ;)
No nic, skoro już zacząłem, to i coś krótko napiszę :D

Przede wszystkim, po pierwsze primo - Nasza kochana, nie zastąpiona Agata zwana Vendettą :D Musicie zdać sobie sprawę, że ta dziewczyna zrobiła w tym roku niesamowitą robotę. Pomimo przeciwności losu, pomimo załamań i nerwów, smutku i goryczy, złości na cały świat ZROBIŁA TEN ZLOT losowi na przekór!!!
Brawo Agatek, jest Pani WIELKA!!! =D>

Emilia vel emada - no to jest szałaput niespotykany, pomoc tej dziewczyny w organizacji tegorocznego zlotu była niesamowita, ogarnęła wszystko i nie cofnęła się przed natłokiem obowiązków jakie na nią spadły w związku z kłopotami Agaty!
Emi, brawa nie mniejsze niż dla Agaty :D =D>

Oczywiście wielkie podziękowania dla Iwana... tfu Juicemana ;) za ogarnięcie reszty Europy, za opiekę nad Wiślakiem i Dzikim, ogólnie za to że z nami jest :D
Brawo Przemek! :thumbright:

Kolejne podziękowania oczywiście dla miśka i Asi :) Idąc do "sztabu" zlotu, bałem się że zastanę chaos i brak zorganizowania ;) ale nie, wszystko w najlepszym ładzie i składzie :)
Poradziliście sobie ze sklepem, z konkursami jak zawodowcy, nie widziałem najmniejszych potknięć SUPER! Ogromne brawa, tym bardziej, że nigdy dotąd nie zajmowaliście się podobnymi sprawami :) =D>

A sie kurde rozpisałem... trudno, lecę dalej :)

Jest taki jeden facet wśród nas MitsuManiaków, który ma za sobą już czwarty funkcyjny zlot :D
Kto to?Oczywiście Andrzej Os12, jego pomoc (w tym roku) to głównie kontakt z głównym sponsorem - JapanMotors. Natomiast rady, pomysły, doświadczenie nie do przecenienia :D
Dzięki Andrzej i oby tak dalej :)

Ciotka, ach ta ciotka :D Wszędobylskie stworzenie (jak sama o sobie pisze:) ) w trudnych chwilach potrafi dzięki swoim zdolnościom ustawić wszystko tak jak powinno być, odpędza koszmary i łagodzi obyczaje :D
Dzięki Martyna, kolejny raz pokazałaś klasę :D

Andrzej Forest - facet torpeda, człowiek piła, zdecydowany twardy i uparty, potrafi ogarnąć bardzo trudne tematy jak mało kto, nawet ściągnięcie radiolki w 5 sekund nie sprawia mu najmniejszego problemu (kurde, jak ja bym chciał zobaczyć zdziwioną minę Bodo) :)
Dzięki że pomogłeś organizatorom, a przede wszystkim za pomoc dla mnie w zorganizowaniu przejazdu kolumny i za miło spędzone chwile - było SUPER!!! :D

Podziękowania należą się również suportowi konkursowemu! To dzięki nim mieliśmy fajne konkursy i urozmaicenia :)
Brawa dla - sniegu (waterpolowy męcz) Yaro, Morfiego Mjsystem, Blondi, Trawora, nie wiem kto w końcu streetbol ogarnął, ale też dzięki :)

Specjalne podziękowania z mojej strony dla wszystkich z którymi mogłem pogadać i dla tych z którymi nie mogłem, za tańce hulanki i swawole (Jaśkowa zumba wymiata :) ) ogólnie dla wszystkich za za za zajefajnie spędzony czas :)
Muszę też wspomnieć o ludziach zaangażowanych w organizację choć mało kto o tym wie :)

Kordiank2 - nasz niedościgniony mistrz grafiki wszelakiej maści ;) Geniusz myszki i maestro dobrego humoru :D
MKM - to Maćka teksty czytacie na stronach internetowych! Brawo, dobra robota :)
Blondi - wampir w skórze aniołka normalnie ;)
Jacek11 - koordynator NTL Radomsko - Dzięki Jacku (również za super towarzycho):)
Adamus87 - koordynator DolSat TV TKB oraz pomocna dłoń w sprawie kropelki krwi (Brawo Adam!)
Pawlos family - top baner operators :)

Oraz wszystkim innym pomocnym uczestnikom zlotu. To dzięki Wam świetnie się bawiłem, morze chmielu wydoiłem i głosu tym razem nie straciłem :D
Z SERCA DZIĘKUJĘ :) BYŁO CZADOWO :D

PS
Myślę, że oni tego nie przeczytają ale podziękować muszę - WRD KPP Bełchatów! Dobra robota! Nauczeni zeszłoroczną wpadką, w tym roku podeszli właściwie do problemu i stanęli na wysokości zadania :thumbright:

Nie dziękuję - aaaa daruję sobie a co ;)

Juiceman - 07-09-2012, 13:34

Mistrzu zapomniałeś już o sobie wspomnieć jak tak leciałeś :mrgreen:
Dokładnie tak jak czytacie, Wielkie Podziękowania dla Pamar'a,Os12,Foresta mówicie co chcecie ale to druga strona mocy oczywiście z tej dobrej strony ich doświadczenie, poświęcony czas skutkowało takim, a nie innym zlotem;-) Dzięki Panowie jeszcze raz!

Morfi - 07-09-2012, 13:58

pamar napisał/a:
kto w końcu streetbol ogarnął, ale też dzięki
To sprawa MIRCA
mjsystem - 07-09-2012, 21:30

Misiek :) napisał/a:
Mam nadzieję, że za rok zbierzemy dużo puszek po piwie i będzie więcej kasy na dzieciaczki.

Są takie specjalne zgniataczki, wystarczy poinformować i zobligować(dobrowolnie oczywiście) do składania puszek w jednym miejscu. :mrgreen:

wojzi - 08-09-2012, 11:01

A ja dziękuję: ślązakom za miłe przyjęcie w domku, świętokrzyskiemu za fajnie spędzony czas, lubelskiemu za ławeczkę :D , zachodniopomorkiemu, gdzie wpadłem na chwilkę.

JCH za bardzo przyjemną pogawędkę.
mjsystemowi za wspólne spacery i słuchanie muzyki
meydeyowi za pobyt w ranczo
rebeliasowi za to, że przywiózł ze sobą górali
tomkowipodsiadło i monice za zupę.

I wszystkim, których miałem ochotę spotkać i spędzić z nimi miło czas. Sorry, że nie wszystkich wymieniam z imienia.

Rebelias - 08-09-2012, 19:21

wojzi napisał/a:
rebeliasowi za to, że przywiózł ze sobą górali

Oj tam nie ma za co :P A jeden był ze Sandomierza :P

To i ja się przyłącze do podziękowań

Przede wszystkim wielkie dzięki dla vendetty która pomogła mi w znalezienu noclegu dla tych moich górali :D Na następnym zlocie postawie flaszkę:)

Oczywiście dalsze podziękowania dla małopolan za świetną zabawę i towarzystwo

Dzięki dla meeydeya za zaproszenie na kawe z którego niestety nie skorzystaliśmy :(

Dla Dj'a za dobrą nutę :D
No i oczywiście WIELKIE PODZIĘKOWANIA DLA ORGANIZATORÓW :) :)

kasiaa - 13-09-2012, 09:45

Witam serdecznie,
dopiero doszliśmy do siebie po zlocie :finga:
Tak więc chcę bardzo podziękować:
- organizatorom, dzięki którym po raz kolejny mogliśmy się wszyscy w jednym miejscu spotkać
- zlotowiczom - za super atmosferę (zobaczyć Miśka goniącego Deo z megafonem - bezcenne :D )
- w szczególności pragnę podziękować ekipie, z którą spędziliśmy (Ja i ZiGi) najwięcej czasu:
Cabaniarz z żoną (żono - wybacz mam totalne zaćmienie umysłu i zapomniałam imienia... :? ) i córkami
Yaro z Anią i córą
PabloGal
Krystian z Jowitą + brat Krystiana z żoną
+ wszyscy z którymi siedzieliśmy, konsumowaliśmy i tańczyliśmy :D
Dzięki za fajnie spędzony czas w miłym towarzystwie.

grzesiopol - 13-09-2012, 19:48

I ja również chciałem podziękować wszystkim MM za miłe chwile spędzone w miłym towarzystwie, mam nadzieję, że w przyszłym roku też przyjadę i będzie jeszcze lepiej.

Wraz z Jarkiem składamy podziękowania dla DJa za gapiostwo :wink: i możliwość skorzystania ze sprzętu i puszczenia swojej muzy :mrgreen: sorry Winnetou. :twisted: PS. Pamiętaj, że wisisz mi długopis.

Jaro1974 - 13-09-2012, 21:16

O fakt zapomniałem o DJ-u :wink: Ale widziałem że korzysta z VirtualDJ tak jak ja więc może kto wie :roll: :wink:
kasiaa - 13-09-2012, 21:34

oczywiście
Yaro z Anią i córą
to nikt inny jak Yalook z Anią i córką... widać nie do końca doszłam jeszcze do siebie po tym zlocie.. :)

Pozdrawiam wszystkich serdecznie :D

yalook - 14-09-2012, 09:44

wiedziałem :-)

dziękuję za miłe chwile na zlocie dla :
- Kasiaa i Zigi z familią
- Cabaniarz z rodzinką
- Popków dwóch z dziewczynami
a także dla
- ekipy mazowieckiej za przyjęcie na grilla
- Koszmarka i Foresta za pomoc przy rejestracji
- Junior81 za pomoc w przedźwiganiu tobołków
- organizatorów za organizację
- gości z Niemiec, za udział w licytacji Mitsumaniaki Dzieciom
i na koniec dzięki dla pracowików ośrodka Wawrzkowizna, którzy w piątek późnym wieczorem wymienili mi butlę z gazem w domku i za podwózkę Melexem :-)