Zloty i Spoty - PODZIĘKOWANIA po Zlocie 2012
Misiek :) - 06-09-2012, 21:53
Na zlocie zebrałem troszke makulatury, dołożyłem 50 % papieru. Sprzedałem co przywiozłem ze zlotu.
Zamiast wyrzucić sprzedałem na skup i kasę oficjalnie przekażę na MM dzieciom
W sumie sprzedałem 11 kg kartonów, 8 kg papieru (włącznie z kartami po głosowaniu), 0,8 kg puszek.
Na MM dzieciom dostałem 8 zł.
Mam nadzieję, że za rok zbierzemy dużo puszek po piwie i będzie więcej kasy na dzieciaczki.
pamar - 07-09-2012, 13:01
Tak się zabieram do pisania tych podziękowań, jak sójka za morze
No nic, skoro już zacząłem, to i coś krótko napiszę
Przede wszystkim, po pierwsze primo - Nasza kochana, nie zastąpiona Agata zwana Vendettą Musicie zdać sobie sprawę, że ta dziewczyna zrobiła w tym roku niesamowitą robotę. Pomimo przeciwności losu, pomimo załamań i nerwów, smutku i goryczy, złości na cały świat ZROBIŁA TEN ZLOT losowi na przekór!!!
Brawo Agatek, jest Pani WIELKA!!!
Emilia vel emada - no to jest szałaput niespotykany, pomoc tej dziewczyny w organizacji tegorocznego zlotu była niesamowita, ogarnęła wszystko i nie cofnęła się przed natłokiem obowiązków jakie na nią spadły w związku z kłopotami Agaty!
Emi, brawa nie mniejsze niż dla Agaty
Oczywiście wielkie podziękowania dla Iwana... tfu Juicemana za ogarnięcie reszty Europy, za opiekę nad Wiślakiem i Dzikim, ogólnie za to że z nami jest
Brawo Przemek!
Kolejne podziękowania oczywiście dla miśka i Asi Idąc do "sztabu" zlotu, bałem się że zastanę chaos i brak zorganizowania ale nie, wszystko w najlepszym ładzie i składzie
Poradziliście sobie ze sklepem, z konkursami jak zawodowcy, nie widziałem najmniejszych potknięć SUPER! Ogromne brawa, tym bardziej, że nigdy dotąd nie zajmowaliście się podobnymi sprawami
A sie kurde rozpisałem... trudno, lecę dalej
Jest taki jeden facet wśród nas MitsuManiaków, który ma za sobą już czwarty funkcyjny zlot
Kto to?Oczywiście Andrzej Os12, jego pomoc (w tym roku) to głównie kontakt z głównym sponsorem - JapanMotors. Natomiast rady, pomysły, doświadczenie nie do przecenienia
Dzięki Andrzej i oby tak dalej
Ciotka, ach ta ciotka Wszędobylskie stworzenie (jak sama o sobie pisze:) ) w trudnych chwilach potrafi dzięki swoim zdolnościom ustawić wszystko tak jak powinno być, odpędza koszmary i łagodzi obyczaje
Dzięki Martyna, kolejny raz pokazałaś klasę
Andrzej Forest - facet torpeda, człowiek piła, zdecydowany twardy i uparty, potrafi ogarnąć bardzo trudne tematy jak mało kto, nawet ściągnięcie radiolki w 5 sekund nie sprawia mu najmniejszego problemu (kurde, jak ja bym chciał zobaczyć zdziwioną minę Bodo)
Dzięki że pomogłeś organizatorom, a przede wszystkim za pomoc dla mnie w zorganizowaniu przejazdu kolumny i za miło spędzone chwile - było SUPER!!!
Podziękowania należą się również suportowi konkursowemu! To dzięki nim mieliśmy fajne konkursy i urozmaicenia
Brawa dla - sniegu (waterpolowy męcz) Yaro, Morfiego Mjsystem, Blondi, Trawora, nie wiem kto w końcu streetbol ogarnął, ale też dzięki
Specjalne podziękowania z mojej strony dla wszystkich z którymi mogłem pogadać i dla tych z którymi nie mogłem, za tańce hulanki i swawole (Jaśkowa zumba wymiata ) ogólnie dla wszystkich za za za zajefajnie spędzony czas
Muszę też wspomnieć o ludziach zaangażowanych w organizację choć mało kto o tym wie
Kordiank2 - nasz niedościgniony mistrz grafiki wszelakiej maści Geniusz myszki i maestro dobrego humoru
MKM - to Maćka teksty czytacie na stronach internetowych! Brawo, dobra robota
Blondi - wampir w skórze aniołka normalnie
Jacek11 - koordynator NTL Radomsko - Dzięki Jacku (również za super towarzycho):)
Adamus87 - koordynator DolSat TV TKB oraz pomocna dłoń w sprawie kropelki krwi (Brawo Adam!)
Pawlos family - top baner operators
Oraz wszystkim innym pomocnym uczestnikom zlotu. To dzięki Wam świetnie się bawiłem, morze chmielu wydoiłem i głosu tym razem nie straciłem
Z SERCA DZIĘKUJĘ BYŁO CZADOWO
PS
Myślę, że oni tego nie przeczytają ale podziękować muszę - WRD KPP Bełchatów! Dobra robota! Nauczeni zeszłoroczną wpadką, w tym roku podeszli właściwie do problemu i stanęli na wysokości zadania
Nie dziękuję - aaaa daruję sobie a co
Juiceman - 07-09-2012, 13:34
Mistrzu zapomniałeś już o sobie wspomnieć jak tak leciałeś
Dokładnie tak jak czytacie, Wielkie Podziękowania dla Pamar'a,Os12,Foresta mówicie co chcecie ale to druga strona mocy oczywiście z tej dobrej strony ich doświadczenie, poświęcony czas skutkowało takim, a nie innym zlotem;-) Dzięki Panowie jeszcze raz!
Morfi - 07-09-2012, 13:58
pamar napisał/a: | kto w końcu streetbol ogarnął, ale też dzięki | To sprawa MIRCA
mjsystem - 07-09-2012, 21:30
Misiek napisał/a: | Mam nadzieję, że za rok zbierzemy dużo puszek po piwie i będzie więcej kasy na dzieciaczki. |
Są takie specjalne zgniataczki, wystarczy poinformować i zobligować(dobrowolnie oczywiście) do składania puszek w jednym miejscu.
wojzi - 08-09-2012, 11:01
A ja dziękuję: ślązakom za miłe przyjęcie w domku, świętokrzyskiemu za fajnie spędzony czas, lubelskiemu za ławeczkę , zachodniopomorkiemu, gdzie wpadłem na chwilkę.
JCH za bardzo przyjemną pogawędkę.
mjsystemowi za wspólne spacery i słuchanie muzyki
meydeyowi za pobyt w ranczo
rebeliasowi za to, że przywiózł ze sobą górali
tomkowipodsiadło i monice za zupę.
I wszystkim, których miałem ochotę spotkać i spędzić z nimi miło czas. Sorry, że nie wszystkich wymieniam z imienia.
Rebelias - 08-09-2012, 19:21
wojzi napisał/a: | rebeliasowi za to, że przywiózł ze sobą górali |
Oj tam nie ma za co A jeden był ze Sandomierza
To i ja się przyłącze do podziękowań
Przede wszystkim wielkie dzięki dla vendetty która pomogła mi w znalezienu noclegu dla tych moich górali Na następnym zlocie postawie flaszkę:)
Oczywiście dalsze podziękowania dla małopolan za świetną zabawę i towarzystwo
Dzięki dla meeydeya za zaproszenie na kawe z którego niestety nie skorzystaliśmy
Dla Dj'a za dobrą nutę
No i oczywiście WIELKIE PODZIĘKOWANIA DLA ORGANIZATORÓW :)
kasiaa - 13-09-2012, 09:45
Witam serdecznie,
dopiero doszliśmy do siebie po zlocie
Tak więc chcę bardzo podziękować:
- organizatorom, dzięki którym po raz kolejny mogliśmy się wszyscy w jednym miejscu spotkać
- zlotowiczom - za super atmosferę (zobaczyć Miśka goniącego Deo z megafonem - bezcenne )
- w szczególności pragnę podziękować ekipie, z którą spędziliśmy (Ja i ZiGi) najwięcej czasu:
Cabaniarz z żoną (żono - wybacz mam totalne zaćmienie umysłu i zapomniałam imienia... ) i córkami
Yaro z Anią i córą
PabloGal
Krystian z Jowitą + brat Krystiana z żoną
+ wszyscy z którymi siedzieliśmy, konsumowaliśmy i tańczyliśmy
Dzięki za fajnie spędzony czas w miłym towarzystwie.
grzesiopol - 13-09-2012, 19:48
I ja również chciałem podziękować wszystkim MM za miłe chwile spędzone w miłym towarzystwie, mam nadzieję, że w przyszłym roku też przyjadę i będzie jeszcze lepiej.
Wraz z Jarkiem składamy podziękowania dla DJa za gapiostwo i możliwość skorzystania ze sprzętu i puszczenia swojej muzy sorry Winnetou. PS. Pamiętaj, że wisisz mi długopis.
Jaro1974 - 13-09-2012, 21:16
O fakt zapomniałem o DJ-u Ale widziałem że korzysta z VirtualDJ tak jak ja więc może kto wie
kasiaa - 13-09-2012, 21:34
oczywiście
Yaro z Anią i córą
to nikt inny jak Yalook z Anią i córką... widać nie do końca doszłam jeszcze do siebie po tym zlocie..
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
yalook - 14-09-2012, 09:44
wiedziałem
dziękuję za miłe chwile na zlocie dla :
- Kasiaa i Zigi z familią
- Cabaniarz z rodzinką
- Popków dwóch z dziewczynami
a także dla
- ekipy mazowieckiej za przyjęcie na grilla
- Koszmarka i Foresta za pomoc przy rejestracji
- Junior81 za pomoc w przedźwiganiu tobołków
- organizatorów za organizację
- gości z Niemiec, za udział w licytacji Mitsumaniaki Dzieciom
i na koniec dzięki dla pracowików ośrodka Wawrzkowizna, którzy w piątek późnym wieczorem wymienili mi butlę z gazem w domku i za podwózkę Melexem
|
|
|