[97-04]Galant EAxA/W - Nardi Torino
Juiceman - 06-12-2012, 23:43
p&p
m6riano - 07-12-2012, 01:51
Hugo napisał/a: | Mój nowy zakup |
czemu nie momo...?;-)
Tomek - 07-12-2012, 08:50
Hugo napisał/a: |
Orientujecie się czy bez problemu można zmienić manetkę od tempomatu z poliftowej na przedliftową? Mocowanie i wtyczka pasują?
I czy carismy po lifcie miały te same manetki od tempomatu przy kierownicy co EA i te same wtyczki?
Mój nowy zakup http://allegro.pl/show_item.php?item=2834677251 |
nie pasują, bo manetka po lifcie ma 4 "przyciski", a przed liftem 3
tzn w poliftowej manetce masz dodatkowo włącznik główny
BTW, kupiłeś samą poduszkę??
m6riano napisał/a: |
czemu nie momo...?;-) |
pewnie dlatego, że jest paskudna
i droższa niż te 50 zł
Hugo - 07-12-2012, 08:59
Do czego odnosi się Twoja wypowiedź? tomek84 napisał/a: | BTW, kupiłeś samą poduszkę?? | Grzechem było nie kupić, za 50 zł..? m6riano napisał/a: | czemu nie momo...?;-) | tomek84 napisał/a: | pewnie dlatego, że jest paskudna | Dokładnie!
Bosko wyglada wnętrze w czarnych skórach i z kierą Nardi. Chyba pójdę w tym kierunku i wymienię jeszcze konsolę na drewnopodobną, albo skompletuję kierę z poduszką Nardi, sprzedam i kupię to: http://allegro.pl/galant-...2794367825.html Nie wiem, zobaczę jeszcze, bo mojej drugiej połowie sama kierownica Nardi się podoba, ale konsole "w drewnie" już w ogóle.
Tomek - 07-12-2012, 09:39
Hugo napisał/a: | Grzechem było nie kupić, za 50 zł..? |
nie, no - cena super
ja dalem 90 zł, a najtaniej widziałem 80 zł
ale masz do tego kierownice?
bo kupic ta kierownice w czesciach i to tanio to jest z rok-dwa czekania
tak w ogole to przypomnialo mi sie, ze mam kiere nardi do sprzedania
musze obfocic dokladnie, bo sporo bylo chetnych
[ Dodano: 07-12-2012, 09:40 ]
ta mi sie widzi u mnie
ale jeszcze nie znalazlem w sensownej cenie
Juiceman - 07-12-2012, 10:28
tomek84 napisał/a: | Hugo napisał/a: |
Orientujecie się czy bez problemu można zmienić manetkę od tempomatu z poliftowej na przedliftową? Mocowanie i wtyczka pasują?
I czy carismy po lifcie miały te same manetki od tempomatu przy kierownicy co EA i te same wtyczki? |
nie pasują, bo manetka po lifcie ma 4 "przyciski", a przed liftem 3
tzn w poliftowej manetce masz dodatkowo włącznik główny
|
Hugo napisał/a: | Do czego odnosi się Twoja wypowiedź? |
No chyba jasne że do manetki bez problemu możesz zmienić manetkę z poliftowej na przedliftową. Co z tego że manetka ma 4 przyciski??? Przecież i tak przycisk w przedlifcie jest jest na desce. Ja mam nardi z polifta i nie przypominam sobie problemów abyśmy z Deejay'em mieli z założeniem manetki przedliftowej. Dlatego napisałem p&p bo nic nie musisz docinać/wyrzynać/ciąć
Tomek - 07-12-2012, 10:44
Juiceman napisał/a: |
No chyba jasne że do manetki bez problemu możesz zmienić manetkę z poliftowej na przedliftową. Co z tego że manetka ma 4 przyciski??? Przecież i tak przycisk w przedlifcie jest jest na desce. Ja mam nardi z polifta i nie przypominam sobie problemów abyśmy z Deejay'em mieli z założeniem manetki przedliftowej. Dlatego napisałem p&p bo nic nie musisz docinać/wyrzynać/ciąć |
Juiceman, weź przeczytaj jeszcze raz co napisałeś, a co ja napisałem wcześniej
bo piszesz mało składniowo, a moją wypowiedź negujesz, chyba tylko po to, żeby "twoje było twojsze"
Juiceman - 07-12-2012, 10:59
Tak nie mam co robić i moim celem jest negowanie Twoich wypowiedzi xD
Nie no Tomku, Ty piszesz że nie pasuje, ja mówię że pasuje bo mam u siebie przełożoną manetkę na przedliftową.
Hugo - 07-12-2012, 11:03
Juiceman, wszystko jasne tomek84 napisał/a: | ale masz do tego kierownice?
bo kupic ta kierownice w czesciach i to tanio to jest z rok-dwa czekania | Zarezerwowałem. Stan idealny-drogo? Nie musiałem nic czekać
http://allegro.pl/show_item.php?item=2838121445
Tomek - 07-12-2012, 11:07
no to miałeś wielkie szczęście, że trafiłeś dwa gadżety na raz, tanio
jak na ten stan to b. dobra cena - bierz
choć skóra wygląda na smarowaną jakimś mazidłem, ale i tak jest spoko
Hugo - 07-12-2012, 11:08
Sprzedający zarzeka się, że nie była malowana. Napisał to mimo, że o to nie pytałem. Poczekam jeszcze na ofertę robertdg. A Ty jak swoją cenisz?
[ Dodano: 07-12-2012, 11:12 ]
Ciekawe jakby pasowała kiera Nardi do carbonu na konsoli SE? Ale chyba trzeba będzie wymienić również konsolę. Myślę, że z wymianą carbonu na "drewno" nie bedę miał problemu
fj_mike - 07-12-2012, 14:12
Juiceman, tomek84 - oboje piszecie na temat
Manetki można mocować zamiennie do kiery, nie można ich jednak podłączyć
Zatem do przedlifta manetka przedliftowa itd
m6riano - 07-12-2012, 16:12
Zaraz po MOMO to jest druga kiera która mi sie w galu a tym bardziej w srebrnym SE.
Sunderland86 - 08-12-2012, 22:03
Gdybym miał srebrnego Gala to przytuliłbym tą fajerę nie patrząc na cenę
Hugo idziesz w dobrą stronę
polaff - 09-12-2012, 09:23
mi natomiast się bardzo....
... nie podoba.
|
|
|