To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Czarny _ drexvs

Hugo - 16-07-2013, 22:24

Jakie wrażenia z jazdy z rozpórką?
drexvs napisał/a:
Co to może być ?
Najczęściej łączniki stabilizatora i/lub gumy drążka stabilizatora.
drexvs - 17-07-2013, 14:33

Auto jest o wiele sztywniejsze. Wchodzisz w zakręt w pasie i cały czas tym pasem jedziesz. No chyba ze zaczyna już zrywać przyczepność opon.. Nie ma takiego efektu pływania. I tak SE jest dość sztywny i twardy ale teraz poprawiło się to jeszcze bradziej ;)
Polecam zakup

drexvs - 09-08-2013, 23:08

Zrobiony porządek z klimatyzacją. Nabity nowy/świeży czynnik odgrzybiona i założony nowy filtr kabinowy. Lecz dla mnie tej klimy i tak by mogło nie być bo tylko gardło mnie zaraz od niej boli i na prawdę czuć obciążenie silnika jak się włączy klimę..
drexvs - 22-08-2013, 15:55

Zakupiłem klocki oraz tarcze firmy TOKO. Sprzedawca zapierał się że są bradzo dobrej jakosci :D Ciekaw jestem tego bradzo
drexvs - 04-11-2013, 16:05

Taki mały wpis z rozrywki z galantem. Pękła osłona przegubu chciałem wymienić na nową. Kupiłem osłonę za 50zł mówię podjadę szybko mi wymieni 20min 30zł i będzie zrobione ;) Koło zdjęte tarcza zeszła przegub zapieczony ! Nawet po prasą 60 ton nie puściło. Przegub trzeba było przeciąć. Więc do miśka wpadła kompletna piasta oraz przegub + robota i wszyło mnie kolorowe 620zł :) Jestem szczęśliwym posiadaczem Mitsubishi :D
Hugo - 04-11-2013, 17:26

:mrgreen:
drexvs - 05-11-2013, 02:03

Ale co jest najlepsze rozwiązała sie sprawa z biciem i świrowaniem Abs-u. Jednak koronka byla po prostu juz tak zkorodowana ze abs nie odczytywał dokładnie ząbków ! A myślałem ze winna temu była opona. Przynajmniej dam sobie spokój z nowymi oponami bo na tych jeszcze oblatam sezon.
drexvs - 26-11-2013, 20:55

Wymieniony banan oraz filtr paliwa. Filtr był chyba nie ruszany już bardzo długo długo dłogooo ! Napisze dla potomnych. JEŚLI KTOŚ DŁUGO DŁUGO NIE WYMIENIAŁ FILTRA PALIWA I JEST ON CAŁY ZARDZEWIAŁY TO NIECHAJ BÓG MA CIE W SWOJEJ OPIECE.
robertdg - 26-11-2013, 21:06

Obrobiłes nakrętke na przewodzie :?: :P
Hugo - 26-11-2013, 21:26

drexvs napisał/a:
NIECHAJ BÓG MA CIE W SWOJEJ OPIECE
To moje słowa na temat filtra paliwa w EA, więc proszę w cudzysłowie :P :mrgreen:
drexvs - 26-11-2013, 21:27

Nie udało się wszystko ogarnąć. Ale to co ujrzałem w starym filtrze przeraziło mnie tak samo jak krwawa mary gdy bym ją zobaczył w lustrze :| Ogólnie walka była przednia. Cały czas pryskanie wszelkimi środkami aż w końcu ściągaczem powoli zgniotłem stary filtr i powoli powoli puścił.
drexvs - 27-11-2013, 20:40

Hugo nawet nie pamiętam tego postu chodź go czytałem :D
drexvs - 17-12-2013, 22:54

Kot zginą na miejscu

http://www.fotosik.pl/pok...c0524bbff4.html

http://www.fotosik.pl/pok...c4de8df158.html

Skleiłem trochę ''podratowałem''

Na zimę tak zostanie. Wiosna malowanie bo i tak maskę muszę poprawić. Przy okazji jak by ktoś miał to kupię maskę od 2.5 bo ma większego garba.
Banana przód wymieniłem a w tym tygodniu olej zmieniamy na Valvoline. Zobaczymy jak się spiszę

Hugo - 17-12-2013, 23:02

drexvs napisał/a:
kupię maskę od 2.5 bo ma większego garba
Nie ma większego garba, bo jest od Galanta z silnikiem 2,5 tylko jest po I lifcie :wink: Galanty z wszystkimi dostępnymi silnikami miały takie maski po I lifcie w połowie 1998 r. zdaje się.
drexvs - 17-12-2013, 23:05

Hugo ale przecież są te maski z dużym garbem. Taką bym przypasował sobie