MitsuManiaki Dzieciom - 15. MitsuManiaki Dzieciom - Marzenia Dzieci na Mikołaja!
JacekeR - 29-11-2012, 17:58
Właśnie idę wysłać paczkę na pocztę. Trochę książek i oczywiście mnóstwo karteczek oraz plecaczek dla dzieciaków. Proszę tylko o info czy paczka dotarła. Pozdrawiam
Firebee - 29-11-2012, 20:37
Super! JacekeR. w poniedziałek sprawdzę i dam znać, Krystian dzięki. Ja z naszej strony we wtorek idę na zakupy i kupuję dzieciaczkom kolejne rzeczy..
Poza tym Mitsubishi Motors oprócz artykułu o naszej Akcji ( http://www.press.mitsubis...w-hospicjach-/2 ) prześle mi prezenty dla wszystkich dzieciaczków z Hospicjum i z Domu dziecka (nasza kolejna zbiórka) !
Więc są z nami i za to też im dziękuję! Dziękuję Wam wszystkim za zaangażowanie w Akcję i działajmy tak dalej!
Pozdrawiam
Firek
zeeb - 30-11-2012, 23:47
no to spełnimy jeszcze jedno marzenie.
Żona uprosiła od koleżanki łóżeczko przenośne
Torba jest spora więc nie będę wysyłał do Grudziądza. Proszę dajcie znać kiedy wybieracie się do hospicjum lub komu podrzucić.
tel. 791 933 127
Mam propozycję: jeśli to możliwe podepnijcie linka do takich akcji pod każdy z działów. Zapewne wtedy efekty będą jeszcze lepsze bo chyba sporo osób zagląda tylko w działy które je interesują nie sznupiąc po całym forum. Na swoim przykładzie powiem że miałem problemy z ponownym odszukaniem wątku
(na akcję trafiłem zupełnie przypadkiem)
Firebee - 01-12-2012, 09:09
Super! Wieczorem zadzwonie. Dzieki! Dolacz do grupy mitsumaniaki dzieciom, bedziemy Cie meczyc mailami:-) jeszcze raz dziekuje
Firebee - 02-12-2012, 01:28
hej. zadzwonię do CIebie jutro!
Proszę o zdjęcie łóżeczka (do celów naszej zbiórki) na maila kontakt@mmdzieciom.pl
pozdrawiam!
zeeb napisał/a: | no to spełnimy jeszcze jedno marzenie.
Żona uprosiła od koleżanki łóżeczko przenośne
Torba jest spora więc nie będę wysyłał do Grudziądza. Proszę dajcie znać kiedy wybieracie się do hospicjum lub komu podrzucić.
tel. 791 933 127
Mam propozycję: jeśli to możliwe podepnijcie linka do takich akcji pod każdy z działów. Zapewne wtedy efekty będą jeszcze lepsze bo chyba sporo osób zagląda tylko w działy które je interesują nie sznupiąc po całym forum. Na swoim przykładzie powiem że miałem problemy z ponownym odszukaniem wątku
(na akcję trafiłem zupełnie przypadkiem) |
Krystian99 - 02-12-2012, 21:39
Firebee, paczka z regionu WLKP została zrobiona jutro zostanie do Ciebie wysłana
Firebee - 02-12-2012, 21:44
super. do czwartku musi dotrzeć do Hospicjum. pozdrawiam i wielke dzięki:)
mjsystem - 02-12-2012, 23:28
Dziś była zbiórka na spocie śląskiego. Zostanie zawieziona do hospicjum. Jutro mam spotkanie z właścicielem hurtowni, może w końcu się coś dowiem...
Firebee - 03-12-2012, 08:19
mjsystem napisał/a: | Dziś była zbiórka na spocie śląskiego. Zostanie zawieziona do hospicjum. Jutro mam spotkanie z właścicielem hurtowni, może w końcu się coś dowiem... |
poprosze o zdjecia na maila, bym mógł w podsumowaniu napisać co uzbieraliśmy jako Akcja! dzięki
Dread87 - 03-12-2012, 08:46
Firebee, zdjęcia wrzucę po południu jeśli to nie problem.
Anonymous - 03-12-2012, 09:02
ja dziś lub jutro najpóźniej zawiozę:
3 koce, poduszkę, chodzik dla dziecka, dużo książek, kolorowanek, gry planszowe, ubranka dla dziewczynki chłopczyka na około 80 cm, kombinezon, karty, pluszowe misie, pojemniki na żywność, puzzle, gra i kolorowanka z angielskiego, zabawki dla niemowląt, klocki itp
no do bagażnika na raz nie wejdzie
Firebee - 03-12-2012, 09:32
feainne napisał/a: | ja dziś lub jutro najpóźniej zawiozę:
3 koce, poduszkę, chodzik dla dziecka, dużo książek, kolorowanek, gry planszowe, ubranka dla dziewczynki chłopczyka na około 80 cm, kombinezon, karty, pluszowe misie, pojemniki na żywność, puzzle, gra i kolorowanka z angielskiego, zabawki dla niemowląt, klocki itp
no do bagażnika na raz nie wejdzie |
Na pewno to wszystko przerośnie oczekiwania Hospicjum.. I też moje! Ogromne dzięki i pamiętaj o zdjęciach:-) dane kontaktowe na pw CI napiszę!
pozdrawiam
Firebee - 03-12-2012, 09:34
Wszystkie prezenty, które chcecie dostarczyć osobiście proszę o zdjęcia na kontakt@mmdzieciom.pl
proszę o dostarczenie pod adres:
"w Tychach na Placu Świętej Anny 2 jesteśmy codziennie od pn-pt 8.00-15.00"
Proście najlepiej Panią Nataszę Godlewską (telefon do niej mam, ale to na PW jak trzeba)
Anonymous - 03-12-2012, 09:38
A ja dostałam takie informacje od Hospicjum :
Biuro fundacji jest otwarte od poniedziałku do piątku od 8 00 do 15 30 i zwykle ktos z personelu jest na miejscu. Najlepiej jednak skontaktować się wcześniej telefonicznie (32/447-36-84)
Dziś zrobię napewno zdjęcia, i wyślę je.
Anonymous - 03-12-2012, 09:41
Krystian99 napisał/a: | Firebee, paczka z regionu WLKP została zrobiona jutro zostanie do Ciebie wysłana |
takie tylko pytanko mam, dlaczego paczki nie są wysyłane od razu do hospicjum czy do kogoś z Tychów? podwójne koszty za wysyłke macie ;/
|
|
|