To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MitsuManiaki Dzieciom - 15. MitsuManiaki Dzieciom - Marzenia Dzieci na Mikołaja!

JacekeR - 29-11-2012, 17:58

Właśnie idę wysłać paczkę na pocztę. Trochę książek i oczywiście mnóstwo karteczek oraz plecaczek dla dzieciaków. Proszę tylko o info czy paczka dotarła. Pozdrawiam
Firebee - 29-11-2012, 20:37

Super! JacekeR. w poniedziałek sprawdzę i dam znać, Krystian dzięki. Ja z naszej strony we wtorek idę na zakupy i kupuję dzieciaczkom kolejne rzeczy..

Poza tym Mitsubishi Motors oprócz artykułu o naszej Akcji ( http://www.press.mitsubis...w-hospicjach-/2 ) prześle mi prezenty dla wszystkich dzieciaczków z Hospicjum i z Domu dziecka (nasza kolejna zbiórka) !
Więc są z nami i za to też im dziękuję! Dziękuję Wam wszystkim za zaangażowanie w Akcję i działajmy tak dalej!

Pozdrawiam
Firek

zeeb - 30-11-2012, 23:47

no to spełnimy jeszcze jedno marzenie.
Żona uprosiła od koleżanki łóżeczko przenośne :)
Torba jest spora więc nie będę wysyłał do Grudziądza. Proszę dajcie znać kiedy wybieracie się do hospicjum lub komu podrzucić.

tel. 791 933 127

Mam propozycję: jeśli to możliwe podepnijcie linka do takich akcji pod każdy z działów. Zapewne wtedy efekty będą jeszcze lepsze bo chyba sporo osób zagląda tylko w działy które je interesują nie sznupiąc po całym forum. Na swoim przykładzie powiem że miałem problemy z ponownym odszukaniem wątku ;)
(na akcję trafiłem zupełnie przypadkiem)

Firebee - 01-12-2012, 09:09

Super! Wieczorem zadzwonie. Dzieki! Dolacz do grupy mitsumaniaki dzieciom, bedziemy Cie meczyc mailami:-) jeszcze raz dziekuje
Firebee - 02-12-2012, 01:28

hej. zadzwonię do CIebie jutro!
Proszę o zdjęcie łóżeczka (do celów naszej zbiórki) na maila kontakt@mmdzieciom.pl
pozdrawiam!

zeeb napisał/a:
no to spełnimy jeszcze jedno marzenie.
Żona uprosiła od koleżanki łóżeczko przenośne :)
Torba jest spora więc nie będę wysyłał do Grudziądza. Proszę dajcie znać kiedy wybieracie się do hospicjum lub komu podrzucić.

tel. 791 933 127

Mam propozycję: jeśli to możliwe podepnijcie linka do takich akcji pod każdy z działów. Zapewne wtedy efekty będą jeszcze lepsze bo chyba sporo osób zagląda tylko w działy które je interesują nie sznupiąc po całym forum. Na swoim przykładzie powiem że miałem problemy z ponownym odszukaniem wątku ;)
(na akcję trafiłem zupełnie przypadkiem)

Krystian99 - 02-12-2012, 21:39

Firebee, paczka z regionu WLKP została zrobiona :) jutro zostanie do Ciebie wysłana :D
Firebee - 02-12-2012, 21:44

super. do czwartku musi dotrzeć do Hospicjum. pozdrawiam i wielke dzięki:)
mjsystem - 02-12-2012, 23:28

Dziś była zbiórka na spocie śląskiego. Zostanie zawieziona do hospicjum. Jutro mam spotkanie z właścicielem hurtowni, może w końcu się coś dowiem...
Firebee - 03-12-2012, 08:19

mjsystem napisał/a:
Dziś była zbiórka na spocie śląskiego. Zostanie zawieziona do hospicjum. Jutro mam spotkanie z właścicielem hurtowni, może w końcu się coś dowiem...

poprosze o zdjecia na maila, bym mógł w podsumowaniu napisać co uzbieraliśmy jako Akcja! dzięki :-)

Dread87 - 03-12-2012, 08:46

Firebee, zdjęcia wrzucę po południu jeśli to nie problem.
Anonymous - 03-12-2012, 09:02

ja dziś lub jutro najpóźniej zawiozę:

3 koce, poduszkę, chodzik dla dziecka, dużo książek, kolorowanek, gry planszowe, ubranka dla dziewczynki chłopczyka na około 80 cm, kombinezon, karty, pluszowe misie, pojemniki na żywność, puzzle, gra i kolorowanka z angielskiego, zabawki dla niemowląt, klocki itp
no do bagażnika na raz nie wejdzie ;)

Firebee - 03-12-2012, 09:32

feainne napisał/a:
ja dziś lub jutro najpóźniej zawiozę:

3 koce, poduszkę, chodzik dla dziecka, dużo książek, kolorowanek, gry planszowe, ubranka dla dziewczynki chłopczyka na około 80 cm, kombinezon, karty, pluszowe misie, pojemniki na żywność, puzzle, gra i kolorowanka z angielskiego, zabawki dla niemowląt, klocki itp
no do bagażnika na raz nie wejdzie ;)

Na pewno to wszystko przerośnie oczekiwania Hospicjum.. I też moje! Ogromne dzięki i pamiętaj o zdjęciach:-) dane kontaktowe na pw CI napiszę!
pozdrawiam

Firebee - 03-12-2012, 09:34

Wszystkie prezenty, które chcecie dostarczyć osobiście proszę o zdjęcia na kontakt@mmdzieciom.pl

proszę o dostarczenie pod adres:
"w Tychach na Placu Świętej Anny 2 jesteśmy codziennie od pn-pt 8.00-15.00"

Proście najlepiej Panią Nataszę Godlewską (telefon do niej mam, ale to na PW jak trzeba)

Anonymous - 03-12-2012, 09:38

A ja dostałam takie informacje od Hospicjum :

Biuro fundacji jest otwarte od poniedziałku do piątku od 8 00 do 15 30 i zwykle ktos z personelu jest na miejscu. Najlepiej jednak skontaktować się wcześniej telefonicznie (32/447-36-84)

Dziś zrobię napewno zdjęcia, i wyślę je.

Anonymous - 03-12-2012, 09:41

Krystian99 napisał/a:
Firebee, paczka z regionu WLKP została zrobiona :) jutro zostanie do Ciebie wysłana :D

takie tylko pytanko mam, dlaczego paczki nie są wysyłane od razu do hospicjum czy do kogoś z Tychów? podwójne koszty za wysyłke macie ;/