Space Star Ogólne - MSS 1.6 Olej
RaVciO - 09-12-2015, 17:29
Miałem kilka lat temu Renault Clio I 1.2. Kupione przy przebiegu 180.000km. Dojeździłem do 268.000 (sprzedałem) lałem Platinum i oleju nie brał, a spalanie było w okolicach 6-6,5 litra stąd moje zdziwienie opinią, że Platinum jest be.
SpaceLookita - 13-12-2015, 09:00
Moja opinia,jest oparta na poprzednich wyborach i znajomosci renomy roznych marek,nie mam dobitnego ,zlego doswiadczenia z Platinum,ale nie trace kilometrow i auta,by sie zawiesc lub pozytywnie zaskoczyc.Ide na latwizne,ufajac znanym i starszym produktom ,w sensie renomy na rynku.Poki co,jade dalej.Niebawem poznam Motula,ale w innym aucie.
PS.POlecam AMSOIL,wszystkie ich produkty,przetestowalem w duuuuzo bardziej wymagajacym,wartosciowym,szybszym aucie,gdzie naprawde warto miec wszystko dobre jakosciowo.
Paweł W. - 15-12-2015, 10:25
Witam,
AMSOIL, gdzie mozna kupic te wspanialosc? Czeka mnie wymiana w dwoch autach I chetnie sprobuje czegos nowego.
Moim zdaniem PLATINUM nie ustepuje innym olejom na rynku, zreszta jakie parametry jestesmy w stanie sprawdzic MY, zwykli uzytkownicy?
Moj Lanos 1,6 zrobil na Platinum 177000km, olej zmienialem najpierw co 15, potem co 10 tys.km I zadnych ubytkow nie mialem.
Pozdrawiam
P.
[ Dodano: 15-12-2015, 10:30 ]
Aha,
Co to jest znajomosc renomy roznych marek? Prosze.
Moja znajomosc roznych marek, w wiekszosci wywodzi sie z doswiadczen moich I znajomych, obecnosc olejow w serwisach I sklepach nie ma nic wspolnego z jakoscia a z cena I marza a renoma? Ilu kierowcow, tyle "renomow"
SpaceLookita - 16-12-2015, 17:25
AMSOIL-a kupowalem tu,baa,nawet pod domem Importera mi wymieniono.Teraz juz tak nie da sie...
http://www.najlepszysyntetyk.pl/
Z uwagi na serwis i wymiane oraz zakup w jednym miejscu,moje Legacy bede zalewac Motulem,wczesniej,kupowalem sam,czekalem na paczke,potem do serwisu nieASO.JUz mi sie nie chce,zatem MOtul od 2016 r.
Paweł W. - 23-12-2015, 20:59
Dzieki, jutro bede w okolicach ul. Okreznej, zajrze do nich, choc blizej mi do Marek I okolic.
Pozdrawiam Najserdeczniej
Pawel
PS.Wesolych Swiat.
|
|
|