[07-XX]Lancer CYxA Ogólne - Kiedy następca Lancera X?
grzesiopol - 26-11-2013, 22:31
RalfPi napisał/a: | Nic nie kapuje Wnętrze takie same.. silnik 2.0 (157HP) MIVEC, 6 biegów i świenty design... Nie wiem co w środku i jaka cena.. ale jestem w szoku ! | tak zgadza się wszystko to samo tylko nadwozie jest troszkę inne ale tylko tył i przód reszta ta sama. Zauważyłeś, że ten Lancer Fortis i IO to tylko przodem sie różnią a własciwie pakietem stylistycznym coś w rodzaju dokładek i zderzaka Ralliarta w sedanie czyli goły sedan i sedan z pakietem
A podejrzewam, że reszta też z MMC pochodzi.
Janek_W - 28-11-2013, 15:46
tresorex napisał/a: | A poprzeczka coraz wyżej
Nowe Subaru Impreza WRX
Obrazek
|
No i Subaru w końcu zaprezentowała nową Imprezę WRX, tak jak myślałem, okazało się, że ma mało wspólnego z konceptem:
I wersja cywilna:
Moim zdaniem wyszła nudna i bezpłciowa, Mitsubishi może sobie odpuścić lifting Lancera przez kolejne 5 lat a i tak będzie wyglądał lepiej i nowocześniej od Imprezy
Lucas123w - 28-11-2013, 17:37
Janek_W napisał/a: | I wersja cywilna: |
Chevrolet Cruze
waldinio - 05-12-2013, 21:38
W połowie roku firma zaprezentuje także dwa modele po znaczącym face liftingu a dokładne informacje na ten temat zostaną opublikowane w późniejszym terminie.
Już w pierwszym kwartale przyszłego roku na polskim rynku zadebiutują lubiane i cenione przez klientów wersje specjalne kilku modeli, które będą się wyróżniać bogatszym wyposażeniem i korzystną ceną.
źródło: http://www.press.mitsubis...-od-2014-roku/2
może piszą o Lancerze?
grzesiopol - 06-12-2013, 15:55
waldinio napisał/a: | może piszą o Lancerze? | złudne marzenia, ale może ......... piszą o tych z chin/tajwanu.
pancure - 01-03-2014, 00:48
Odświeżę trochę temat, są jakieś informację dotyczące nowego modelu Lancera?
mjsystem - 01-03-2014, 08:03
Cytat: |
Odświeżę trochę temat, są jakieś informację dotyczące nowego modelu Lancera? |
Na razie cisza, ale boje się, że nowy Lancer może wyglądać jak nowy SpaceSpar
cabaniarz - 01-03-2014, 09:14
Pytanie, czy w ogóle będzie nowy Lancer? 7lat bez nawet drobnego face liftingu...
Gugurugu - 01-03-2014, 12:58
mjsystem napisał/a: | Na razie cisza, ale boje się, że nowy Lancer może wyglądać jak nowy SpaceSpar |
...i słusznie że się boisz
...ale może też wyglądać tak:
mjsystem - 01-03-2014, 13:14
Gugurugu napisał/a: | ..ale może też wyglądać tak: |
Czyli albo Hyundai I30 pierwszej generacji albo Honda Civic ostatniej generacji
piker - 03-03-2014, 13:04
Co do Space Stara, to jak na małą "popierdółkę" wygląda sympatycznie.
Ten biały Lancer jak dla mnie bardzo ok. Stylistyka przodu wpisuje się w nowy trend pokazywany przez Mitsubishi w modelach koncepcyjnych. Ale do tej pory przewijały się tam tylko pojazdy typu suv, Lancera nie było widać. Byle nie ten niebieski...
Robert_N - 03-03-2014, 13:27
Biały bardzo dobrze się prezentuje. Fajne ostre linie dla mnie supcio.
pancure - 03-03-2014, 15:05
cabaniarz napisał/a: | Pytanie, czy w ogóle będzie nowy Lancer? 7lat bez nawet drobnego face liftingu... |
No własnie, 7 lat bez żadnych drobnych zmian jak np. światła ledowe z przodu i z tyłu, które mają dłuższą żywotność (jak się nie mylę to ledowe jest tylko światło stopu z tyłu środkowe przy szybie)
mjsystem - 03-03-2014, 15:16
pancure napisał/a: | No własnie, 7 lat bez żadnych drobnych zmian |
Zmiany są cały czas. Brak tylko zmian wizualnych.
7 lat jednego modelu = udany samochód
pancure napisał/a: | światła ledowe z przodu i z tyłu |
To mało opłacalny lift dla producenta.
irq - 03-03-2014, 15:27
pancure napisał/a: | światła ledowe z przodu i z tyłu, które mają dłuższą żywotność |
Czy Lancer często pali żarówki? Mój jeszcze nie spalił żadnej, ale mam go ... 3 dni. Natomiast Peugeot 307, którego mam znacznie dłużej, rocznie pali dwie żarówki świateł mijania, oraz po jednej pozycyjnej i stopu.
|
|
|