Kujawsko - Pomorskie - Spotkania niedzielne.
Anonymous - 14-01-2007, 23:03
A no dobrze zapamiętałeś 0
córki to Starsza Livia i młodsza Victoria:))
AniołekM - 14-01-2007, 23:07
Potwierdzam, że jestem Marcin a obrazując to ten długowłosy blondas.
Anonymous - 14-01-2007, 23:11
Sklad napisał/a: | córki to Starsza Livia i młodsza Victoria:)) |
mam nadzieje ze victoria nie bedzie mi pamietac tego ze wzialem ja za chlopca.....
AniołekM napisał/a: | Potwierdzam, że jestem Marcin a obrazując to ten długowłosy blondas. |
bardziej mi utkwiło pan z teczką
AniołekM - 14-01-2007, 23:15
A z teczką bo kompa musze mieć non stop przy sobie - taka praca.
Anonymous - 14-01-2007, 23:19
AniołekM napisał/a: | A z teczką bo kompa musze mieć non stop przy sobie - taka praca. |
Główny haker IV RP
Anonymous - 14-01-2007, 23:20
AniołekM napisał/a: | A z teczką bo kompa musze mieć non stop przy sobie - taka praca. |
znam ten ból na szczęście mnie ominął
Anonymous - 14-01-2007, 23:27
A aj Jestem Bardzo zadowolony z Spotu 0
Ciesze sie ze poznałem Tak zorganizowaną grupe.
Nie wiele sie dowiedziałem na temat mojego Colta
ale było warto poznać tych ludzi:))
Czekam na Nastepne Spoty
Pozdro For All
Ps.: a moze się kiedys trafi ktoś co wie duzo na ten temat:))
AniołekM - 14-01-2007, 23:36
Od razu nie haker ale Anioł czuwający nad światłością w naszym ( i nie tylko) mieście.
Anonymous - 14-01-2007, 23:40
No mi też się BAAAARDZO PODOBAŁO
Super, że ekipa tak licznie się stawiła.
To było naprawdę udane spotkanko.
Mam też trochę zdjęć, brat też, to jeszcze wrzucimy.
Sklad napisał/a: | Nie wiele sie dowiedziałem na temat mojego Colta |
Okazuje się że brat Miko ma intrukcję obsługi , niestety nie naprawczą dotyczącą twojego Colcika. Zeskanuję i będziesz mógł pobrać z forum albo jakoś też bezpośrednio ci wyślę mailem. Zawsze coś
Co do imion to potwierdzam:
Doniu - Daniel
Miko - Mikołaj
Anonymous - 14-01-2007, 23:43
Doniu napisał/a: | Okazuje się że brat Miko ma intrukcję obsługi , niestety nie naprawczą dotyczącą twojego Colcika. Zeskanuję i będziesz mógł pobrać z forum albo jakoś też bezpośrednio ci wyślę mailem. Zawsze coś | Pewno że zawsze coś:))
Jesli mozna prosić:))
Sklad1971 NOSPAM interia.pl
Anonymous - 14-01-2007, 23:47
AniołekM napisał/a: | Od razu nie haker ale Anioł czuwający nad światłością w naszym ( i nie tylko) mieście. | znaczy sie ze jak bede mial broblem z swiatelkiem to do ciebie heheh juz wpisalem cie do kontaktow na gg faktycznie laptop w rece non stop
Anonymous - 15-01-2007, 12:24
Oto i kilka... kilkadziesiąt moich zdjęć. Troszkę mi to zajęło ale warto wstawić zdjęcia z tak udanego spotu.
Może przyczyni się to do jeszcze większej liczby Miśków no i oczywiście przemiłych ich pasażerów na kolejnych spotach
To na początek, rozmowy i wymiana doświadczeń podczas oglądania naszych miśków.
Dalsze rozmowy przy ciepłych i zimnych napojach przy wspólnym stole i miłe upominki zorganizowane przez yrdn
I jeszcze raz rozmowy przy autkach, a przed rozjazdem wzajemne przejażdżki, m.in. Mój pierwszy raz... automatem, dzięki Tomek za naukę jazdy
Różnica trzech pokoleń
Bracia
Podsumowując:
Oby tak dalej Było naprawdę SUUUUUPER
Anonymous - 15-01-2007, 21:10
Pozdrowienia dla wszystkich niedzielnych spotowiczów.
I podziękowania dla tych, co się tak ładnie napracowali przy cyfrowej dokumentacji spotkania. Już sobie ściągnąłem
Anonymous - 15-01-2007, 21:45
Pierwszy raz byłem na takim spotkaniu i wrażenia mam jak najbardziej pozytywne oby tak dalej , jeszcze raz za cenne rady i do usłyszenia dla przypomnienia wladek8 Czyli władek Pozdrawiam
Cześć
Miko - 16-01-2007, 22:41
To jeszcze troszkę moich zdjęć
A tu możliwe, że przyszły Mitsumaniak z L200 zwerbowany przez Ewę
|
|
|