Sport - Inne - Typer drużynowy - zapisy
Anonymous - 05-02-2007, 12:35
Powiedzcie tylko kto będzie chciał być w drużynie z osobami z dolnej części tabeli? No chyba, że razem ze mną stworzymy drużynę outsiderów
Ja nie jestem jak na razie w żadnej drużynie...
Anonymous - 05-02-2007, 13:02
slo_mo napisał/a: | Ja nie jestem jak na razie w żadnej drużynie... |
Ja też nie jestem i nie jestem uprzedzony do outsiderów, tyle że jest sens grać w drużynie tylko jak wszyscy grają systematycznie. Przynajmniej jest wtedy jakaś walka a tak oddawanie pola bez walki ...
Anonymous - 06-02-2007, 14:15
thomb napisał/a: | Ja też nie jestem i nie jestem uprzedzony do outsiderów, tyle że jest sens grać w drużynie tylko jak wszyscy grają systematycznie. Przynajmniej jest wtedy jakaś walka a tak oddawanie pola bez walki ... |
zgadzam sie z tobą i tez ubolewam z braku propozycji Ale moze juz niedługo sie posypią
McDoune - 06-02-2007, 14:49
no to jak się w końcu dzielimy ?? losowanie czy tworzymy grupy wedle dogadania ??
Anonymous - 06-02-2007, 15:13
McDoune napisał/a: | no to jak się w końcu dzielimy ?? losowanie czy tworzymy grupy wedle dogadania ?? |
mysle ze ta 2 opcja jest najlepsza ale niech zdecytuje wiekszość
Cezar - 06-02-2007, 15:21
Jak bedzie brakowac, to i ja sie pisze
sruba - 06-02-2007, 17:31
mysle sobie tak -
powinnismy sie podobierac w zespoly (bo z przymusu [losowania] to nie ma zabawy) i niech kazdy to zalatwia na wlasna reke - przez pw, gg, czy maila.
i jak juz podobieramy sie w trojki, to niech jedna osoba zglasza caly zespol (razem z nazwa druzyny i jej skladem)
bo inaczej nie damy rady tej druzynowki rozpoczac.
mysle, ze musimy miec przynajmniej 8 zespolow.
nie musimy zaczynac teraz, mamy jeszcze chwilke, ale dobrze by bylo zaczac juz dzialac na powaznie.
Anonymous - 06-02-2007, 19:21
Sruba napisał/a: | powinnismy sie podobierac w zespoly (bo z przymusu [losowania] to nie ma zabawy) i niech kazdy to zalatwia na wlasna reke - przez pw, gg, czy maila.
i jak juz podobieramy sie w trojki, to niech jedna osoba zglasza caly zespol (razem z nazwa druzyny i jej skladem)
bo inaczej nie damy rady tej druzynowki rozpoczac. |
no i dobrze, jak dla mnie bomba. Chociaż po prawdzie to i tak McDoune wygra ale zawsze można się o podium bić
Nie dostałem jeszcze zaproszenia od nikogo ktoś chętny, ktoś ma wolne miejsce? polecam się ... ale reklama
Rafal_Szczecin - 06-02-2007, 19:29
a ja mysle ze powinno byc tak
dwie grupy pierwsza tworza trzy osoby ktore sa na pierwszych trzech miejscach,
natomiast druga wszyscy pozostali
ciekawe ktora grupa miala by wiecej punkow
sruba - 06-02-2007, 19:59
zglaszam druzyne do rozgrywek
Wolne Miasto Gdańsk
w skladzie:
akbi
dm17
Sruba
ktos podejmuje rekawice ?
akbi - 06-02-2007, 20:05
Sruba napisał/a: | Wolne Miasto Gdańsk
w skladzie:
akbi
dm17
Sruba |
DO BOJU CHŁOPAKI
Kto wygra mecz
kto wygra mecz
Wolne Miasto Gdańsk
Anonymous - 06-02-2007, 23:47
WOLNE MIASTO GDAŃSK TO POTĘGA.................
harpagan - 07-02-2007, 12:28
No to nastepny team:
WaWa Rulez
gumas_72
harpagan
McDoune
Drzyjcie amatorzy
Anonymous - 07-02-2007, 12:46
akbi napisał/a: | Sruba napisał/a: | Wolne Miasto Gdańsk
w skladzie:
akbi
dm17