MMC Car Poland & Dilerzy Mitsubishi - Strona www MMC Car Poland
Anonymous - 25-02-2007, 14:15
Jackie napisał/a: | saphire napisał/a: | ale materiałów, informacji, danych technicznych, fotek to mogli by przecież wpakować ile wlezie. Toz na wikipedii więcej informacji znajdzie niz na oficjalnych stronach. Ech... |
Nie mogliby....choćby się us....ali. Z punktu widzenie UE, nic nie mogą, bo TAKIE są standardy...a szkoda....;) |
o co chodzi z tymi standardami? Moim zdaniem skoro to strona Mitsubishi to wlasnie tam ludzie w pierwszej kolejnosci powinni isc po informacje na temat modeli itp tak jak pisali poprzednicy i co najwazniejsze powinni to znalezc tam
co do samego designu jest prosty i przejrzysty ale czuje ze brakuje mi tam CZEGOS co by zatrzymalo mnie chwile na tej stroni i zainteresowalo. jako czlowiek 'po fachu' uwazam ze (przynajmniej design) jest zrobiony na odwal
p.s. strona wykonawcy jest w budowie ;]
arekp - 25-02-2007, 14:50
borecki napisał/a: | co do samego designu jest prosty i przejrzysty ale czuje ze brakuje mi tam CZEGOS co by zatrzymalo mnie chwile na tej stroni i zainteresowalo. jako czlowiek 'po fachu' uwazam ze (przynajmniej design) jest zrobiony na odwal
p.s. strona wykonawcy jest w budowie ;] |
Dzieki borecki, rozwiales moje obawy o to, ze sie czepiam Tez odnioslem wrazenie, ze design zrobiony jest 'na odwal'.
Wykonawca jest chyba nowa firma - niewiele mozna o niej znalezc. Wyglada na to ze powstala ze zbiorki ludzi 'z branzy', ktorzy znudzili sie praca dla innych (np. o2.pl)
michalp - 25-02-2007, 15:54
Kilka moich uwag:
1. niedziałające linki (np. Akcesoria w Grandisie)
2. bardzo mało danych o samochodach (ale to już było...)
3. przydałoby się więcej gadżetów (tapety, zdjęcia, wygaszacze) - niech MMC PL obejrzy stronę Subaru
4. historia firmy kończy się na roku 1874
5. kadra polskiego MMC to chyba jakaś tajemnica, bo nie znajdziemy o nich nic
6. te zmieniające sie furki na górze są zbyt "oczojebne"
7. nie ma konfiguratora, ale to raczej wynika z oferty. Niemniej jednak ciekaw jestem, ile firm nie ma na swoim www konfiguratora?
Generalnie mały krok w zakresie layoutu w stosunku do poprzedniej wersji, która była z lekka "obsolete".
Poza tym - nic wielkiego się nie zmieniło.
Hubeeert - 25-02-2007, 15:57
michalp napisał/a: | Poza tym - nic wielkiego się nie zmieniło. | O to to wlasnie poza michalp napisał/a: | te zmieniające sie furki na górze są zbyt "oczojebne" |
Krzyzak - 25-02-2007, 21:01
ja tez nie mam reklamy - wystarczy 'flasza' nie instalowac
saphire - 26-02-2007, 18:51
Wystarczy do firefoxa dołożyć dodatek do blokowania flasha (flashblock) i po sprawie
Anonymous - 26-02-2007, 19:17
http://www.mitsubishi.pl/index.php?OfferCennik=2
na uj jest colt 1.1 jak go juz NIE MA
nic nie mówię ale to jest albo nie dopatrzenie albo wtórny Leperryzm
JCH - 26-02-2007, 19:36
gumas_72 napisał/a: | na uj jest colt 1.1 jak go juz NIE MA | Po to żebyś zobaczył co straciłeś
Firebee - 27-02-2007, 09:07
Hubeeert napisał/a: | Co mi sie nie podoba - napis Forum ale link kieruje do strony Klubowej...
|
Na moje lepiej niech jest tak, niż przekierowanie bezpośrednio na forum.
Znaczek forum został powiększony na głównej, główna zyskuje coraz więcej odwiedzin, co przyciąga coraz więcej firm zainteresowanych reklamą u nas, co pozwoli chyba w końcu na opłacanie domen, serwerów itp.
Miło, że w końcu się pojawiliśmy na stronach mmc.
Pozdr
igi - 08-03-2007, 12:10
Firebee napisał/a: | Znaczek forum został powiększony na głównej |
Oprócz tego pojawił się banerek flashowy z zaproszeniem na forum
Hubeeert - 08-03-2007, 13:07
No i brawo temu Misiu
Jackie - 08-03-2007, 14:50
igi napisał/a: | Oprócz tego pojawił się banerek flashowy z zaproszeniem na forum |
Jakoś tego banerka nie widzę....
igi - 08-03-2007, 14:56
Jackie napisał/a: | Jakoś tego banerka nie widzę.... |
A swój widzisz?? To obok
www.mitsumaniaki.com bo może ty szukać na stronie MMC
Jackie - 08-03-2007, 15:02
igi napisał/a: | bo może szukać na stronie MMC |
No właśnie tam szukać....Przepraszam za zamieszanie.
BTW, banerek śliczniutki Congrats
|
|
|