To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - Zlot Kraków 2013. Hamownia - zapisy

keleron - 25-07-2013, 13:20

1. Juiceman Galant EA5W tiptronic - czy to problem ?
2. Pablogal saab 9-3 mam nadzieję że nie będzie problemu też w tym roku
3. i9i Pb+LPG
4. tomusn Colt Z34A 6AMT
5. Fikus83 - Galant EA5A (4AT)
6. bizzorama - Galant EA2A
7. skull Grandis 2,4 Pb+LPi
8. Havoc - Honda Concerto 1.6 Pb+LPG
9. Misiek Lancer CS0 2,5 V6
10. plassteer gal 2,5v6
11. MKV - Galant 2.5 V6 Pb + LPG
12. mouseman EA3A
13. mitsu ECLIPSE 2,4
14. Keleron Galant EA5A MT
15.
16.
17.
18. tyku - LANCER
19. mjsystem lancelot (zobaczymy ile mu zostało )
20. tomek84 (colcina)

bizzorama - 25-07-2013, 15:55

A jak wyglądają terminy ? można podjechać po uprzednim umówieniu się z obsługą hamowni czy w okresie zlotu czy jeszcze inaczej ?

Pozdrawiam :)

mkm - 25-07-2013, 18:28

bizzorama, hamować będą do momentu póki nie shamują wszystkich chętnych.
Wpisuj sie na listę, ponieważ musimy wypełnić "minimum" :wink:

Tomek - 25-07-2013, 18:42

bizzorama, do tego co napisał mkm dodam, że tutaj zapisujemy się na hamowanie aut na zlocie
konkretniej - w sobotę
jeśli chcesz "na własną rękę" kiedy indziej, to już musisz się kontaktować z nimi bezpośrednio

pzdr

mjsystem - 25-07-2013, 19:02

JESZCZE TRZY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3. i9i Pb+LPG
4. tomusn Colt Z34A 6AMT
10. plassteer gal 2,5v6
12. mouseman EA3A
13. mitsu ECLIPSE 2,4
15.
16.
17.
18. tyku - LANCER
20. tomek84 (colcina)

Lechfan - 26-07-2013, 10:57

jest możliwość hamowania przedliftowego automata? (Gal V6)
mjsystem - 26-07-2013, 16:33

Lechfan napisał/a:

Hamują każde auto. Nawet Syrenki i małe Fiaty.

3. i9i Pb+LPG
4. tomusn Colt Z34A 6AMT
10. plassteer gal 2,5v6
12. mouseman EA3A
13. mitsu ECLIPSE 2,4
15.
16.
17.
18. tyku - LANCER
20. tomek84 (colcina)

Juiceman - 26-07-2013, 16:56

mjsystem napisał/a:
Lechfan napisał/a:

Hamują każde auto. Nawet Syrenki i małe Fiaty.

Sławek syrenki nawet niech żuki i warszawy hamują, ale czy hamują stare automaty? ( nie tiptronic) - dość istotna kwestia.

Struna - 26-07-2013, 17:08

mkm napisał/a:
Wpisuj sie na listę, ponieważ musimy wypełnić "minimum"

Dodam tylko, że minimum wynosi 30 aut, co zresztą było w tym temacie napisane w pierwszy poście.
mjsystem napisał/a:
Warunek 30 aut

ale nie wiedzieć czemu nagle w połowie drugiej strony z 30 ktoś listę skrócił do 20.

Z nikim z naszej strony ( GCS Tuning ) takie "obniżenie pułapu" nie było uzgadniane i nadal podtrzymujemy ten warunek (30 aut) jako absolutne minimum.

No chyba, że organizatorzy dogadają się na ryczałt to inna bajka. ( prośba do organizatorów o kontakt ze mną 608834512 )

Jednak na obecną chwilę, biorąc pod uwagę listę zapisów w tym temacie, wygląda na to że hamowni ( od nas ) nie będzie.

Juiceman, tak - starsze automaty też hamujemy, choć trzeba brać poprawkę na stan automatu. Im konwerter w gorszym stanie tym wynik niższy.

mkm - 26-07-2013, 18:17

Strunaa, Wy ze sobą rozmawiacie?
Rozmawiam z Grześkiem -jutro wyciągam go na miejsce - podawałem mu statystyki z zeszłego roku.
Znam minimum i wiem, że będzie z okładem. Wiem też, że macie "rzut beretem" więc naprawdę nie rozumiem "problemów"

Juiceman - 26-07-2013, 18:43

Strunaa napisał/a:

Juiceman, tak - starsze automaty też hamujemy, choć trzeba brać poprawkę na stan automatu. Im konwerter w gorszym stanie tym wynik niższy.

No i to jest połowa sukcesu w ubiegłym roku dużo osób chciało hamować Gale z starym automatem ale tamta hamownia nie dawała gwarancji na to na zasadzie- " jak rozwali się automat to my od tego umywamy rączki" :mrgreen:

mjsystem - 26-07-2013, 19:00

Strunaa napisał/a:

mjsystem napisał/a:
Warunek 30 aut

ale nie wiedzieć czemu nagle w połowie drugiej strony z 30 ktoś listę skrócił do 20.

Tak. Ja skróciłem listę do dwudziestu. Jest większą zachętą dla zlotowiczów. Po drugie te dziesięć aut możemy dopłacić z kasy zlotowej.
Po trzecie zawsze na hamowni jest dwa razy tyle aut ile się deklaruje, co gwarantuje nam minimum oraz plus.
Po czwarte, czy będzie hamownia czy nie mi to lotto i żaden zlotowicz się nie obrazi. Jak mi ktoś nakopie do tyłka, biorę to na siebie.
Po piąte - Struna zastanówcie się czy robicie zwykłą łaskę czy traktujemy się poważnie.
My dajemy WAM szansę wyjść dalej, reportaże itd.
Proszę o odpowiedź. Rozmowa Maćka ze wspólnikiem chyba wyjaśniła wszystkie niejasności.
I na koniec. Ja założyłem temat w kilka minut i w kilka minut mogę go usunąć. Bez żadnego żalu.

Struna - 26-07-2013, 22:13

Stary, nie unoś się bo nie ma o co :-) To nie piaskownica i przedszkole żeby strzelać focha, tylko zwyczajna umowa między Wami a nami, która brzmiała inaczej. Stąd moja rejestracja i post w temacie. Po prostu chciałem wyklarować sytuację (poniekąd się udało).

A tekstu o łasce to nawet nie skomentuje bo brak mi słów.
Zdecydowanie inaczej rozmawiało się przez telefon i mam nadzieję, że taki klimat pozostanie.

[ Dodano: 26-07-2013, 22:24 ]
mkm, to czy mamy 100 czy 20 km jest dla nas takim samym przedsięwzięciem, bo tak czy siak trzeba zorganizować transport, dodatkowych ludzi do obsługi itd.
Dlatego musimy wcześniej wiedzieć na bank, że wszystko gra.

Ot taka zwykła zyciowa kwestia, zapewne jako organizator, czy współorganizator doskonale takie tematy znasz.
Lepiej być przygotowanym niż odwalać fuszerkę bo czegoś tam się nie do grało, choć bez problemu można było tego uniknąć.

Naszą chęć bycia przygotowanym poniekąd poczytuje jako profesjonalne podejście do tematu.

Pozdrawiam.

mkm - 26-07-2013, 22:49

Strunaa napisał/a:
Stąd moja rejestracja i post w temacie. Po prostu chciałem wyklarować sytuację (poniekąd się udało).

A tekstu o łasce to nawet nie skomentuje bo brak mi słów.
Zdecydowanie inaczej rozmawiało się przez telefon i mam nadzieję, że taki klimat pozostanie.

Mnie natomiast nie chce się komentować Waszej komunikacji wewnątrz firmy, bo to nie moja sprawa.
Nie dziw się jednak, że tak zostało to odczytane.

Była umowa na minimum 30 aut i tyle będzie.
Twój post i rejestracja była zupełnie niepotrzebna, bo to w jaki sposób Organizator zaplanował sobie listę/zapisy Was nie powinno interesować, tak jak nas nie będzie interesować, który z Was będzie fizycznie podczas Zlotu.

Struna - 26-07-2013, 23:00

Zatem możecie śmiało usunąć moje posty oraz konto skoro sprawa została wyjaśniona.