To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - Po Zlocie 2013.

Anja - 05-08-2013, 20:48

Organizacja zlotu to nie "ojtam ojtam".
Dziękuję za czas poświęcony na zorganizowanie zlotu i determinację...
Podziękowania ślę do Sławka, Tomka84, mAGDY, MKM-a, Marcin-Krak-a i do tych, co poświęcili choć trochę swego czasu, a byli mniej (lub bardziej) widoczni w czasie zlotu.
Znanym od lat Mitsumaniakom dziękuję, że kolejny raz mogłam się z nimi spotkać.
Nowopoznanym również dziękuję za spotkanie i obiecuję za rok szybko skojarzyć twarz z nickiem/imieniem :)

P.S.
Morfi napisał/a:
Jednak zlot pokazał, że centrum dużego miasta to zły pomysł

jednak polemizowałabym...

Misiek, od czerwonego colta - tomusn, nie Wojtek...

angelos - 05-08-2013, 21:09

Ja również chciałbym się przyłączyć do podziękowań. Szczególnie, że to był pierwszy spot z moim udziałem. Wielkie Dzięki !
k@rol - 05-08-2013, 21:19

Ja również dziękuję, niestety za tylko parę godzin zlotu(między nocką a nocką :| )
a szczególnie za emocjonujący mecz :mrgreen: pozdrawiam

mjsystem - 05-08-2013, 21:28

k@rol napisał/a:
Ja również dziękuję, niestety za tylko parę godzin zlotu(między nocką a nocką )
a szczególnie za emocjonujący mecz

Przyjedź na kawę i po nagrodę :P

danino88 - 05-08-2013, 21:30

Cytat:
Daniel, Tobie chodzi chyba o to, że nie zdążyłeś przed naklejeniem "karnego" :mrgreen:
Nie zamówiłeś, obudziłbym Ciebie :P

gdybym wiedział że tak ciężko będzie wstać po nocnych włajażach po krk :D budzik dzwonił, kilka osób dzwoniło i nic :( trzeba było osobiście 8)

Cytat:
Danino88 za kolejny alternator ;-)

oby chodził dłużej niż te 3 pozostałe 8)

Cytat:
Częstochowa tylko trochę nas zaskoczyła... kończącymi się nagle drogami (znak), zarośniętymi znakami (koło Danino88) i wyskakującymi nagle zza krzaków stacjami benzynowymi ;)

zapraszam na dłużej, może się przekonasz :D :D :D

promatti - 05-08-2013, 21:33

Hej hej hej,

Mitsumaniacy jako ze był to mój pierwszy pełny zlot z Wami chciałbym wam Mega niesamowicie podziękować. Dziękuję. xD

Bardzo mi było miło, fajnie było rozmawiać z wami o Galantach i innych Miśkach.
Za rok przyjadę już swoim na 100% obiecuję.

mjsystem - 05-08-2013, 21:34

danino88 napisał/a:
budzik dzwonił, kilka osób dzwoniło i nic trzeba było osobiście

Wolałbyś nie - szczególnie w moim wykonaniu :twisted:
Jeszcze raz dzięki za didżejowanie :D

danino88 - 05-08-2013, 22:06

Cytat:
Wolałbyś nie - szczególnie w moim wykonaniu :twisted:

chyba jednak bym wolał bo śniadanie po godzinie 13 źle smakuje :mrgreen:

Cytat:
Jeszcze raz dzięki za didżejowanie :D

staraliśmy się jak mogliśmy, z poleceniem się na przyszłość :mrgreen:

Seichan - 05-08-2013, 22:16

Brawo, brawo i jeszcze raz BRAWO :!:

Sławku, Tomku, Madziu, Maćku - wielki szacunek i podziękowania dla Was za siły, cierpliwość, poświęcony czas i ogarnięcie tegorocznego zlotu.

Szczególne podziękowania dla:
- MKM i Jaro1974 za zaangażowanie, pomoc i w konsekwencji usunięcie usterki we ftulcu - dzięki temu mogliśmy w zaplanowanym terminie bezpiecznie wrócić do domu,
- MKM za "Kraków w pigułce", obchód MSAGH w eskorcie policji i zaopiekowanie się lubelskimi MM,
- Bodo za podarowanie banera zlotowego, jednego z dwóch, które Bodo wylicytował,
- Gepa6 za podarowanie wylicytowanych puzzli,
- Jaro1974, Edytce, Zuzi i Dawidowi - za wspólne spacery, biesiadowanie i powrotną jazdę, która na Orlenie za Zawichostem przyniosła nieoczekiwany pomysł ;)

Dziękuję wszystkim za możliwość spotkania się, pogadania i wypicia za zdrowie wszystkich MM (picie "z gwinta" nigdy nie miało takiego uroku) :twisted: :mrgreen:

Tomek - 05-08-2013, 22:27

Moje PRYWATNE podziękowania dla:

1. mojej żony, za wyrozumiałość
2. mjsystem-a, za to, że w pewnym momencie nadał tempa tej całej organizacji.
Uwierzcie mi, że gdyby nie to, to pewnie byśmy się nie spotkali w 2013.
3. mkm-a za, za pomoc w kluczowych kwestia formalnych i organizacyjnych.
Bez tego bylibyśmy nieco biedni,
4. mAGDY za wielkie wsparcie, i wyrozumiałość dla Sławka
5. Miśka i Joann, za całą pomoc
6. wszystkich, którzy stali na bramce (tomusn, Anja, wojtas, Krystian99, i9i, sieegurd, Wojtek Bogacz,
7. wszystkich pomagających przy rozkładaniu, składaniu namiotu i całego sprzętu

i specjalne podziękowania dla WAS WSZYSTKICH, za to, że byliście.

mkm napisał/a:
Organizacja tegorocznego Zlotu była wg. mnie najbardziej brawurową i hardcorową organizacją w ciągu ostatnich 5-ciu lat.

no była, była i lepiej tego nie powtarzać

mkm napisał/a:

Mam także nadzieję, że eksperyment z organizacją naszego Zlotu w mieście lub dużym ośrodku hotelowym przeszedł do historii i więcej się nie powtórzy.

też mam taką nadzieję :)

rene74 - 05-08-2013, 22:49

MJ System, mAgda, Tomek84 i MKM dla Was Laur zwycięstwa, ze podźwignęliście to wszystko! Szkoda tylko, że ja mogłam być tylko chwilę ( ale i tak się cieszę, że choć na chwilę).

Renia

mirex94 - 06-08-2013, 01:11

a ja sobie tylko fotki moge poogladac ; / bo mnie nie bylo ; / kto wie moze w nastepnym roku... zobaczymy ;/
skull - 06-08-2013, 10:10

Ja i moja rodzinka jako Litwini z Polski dziękujemy za specjalne podziękowania :mrgreen: Grandziak tylko zarejestrowany jest na Litwie ze względu na kolosalne opłaty celne w Polsce :wink: To nasz pierwszy zlot, ludzie przyjaźni, super atmosfera będziemy wspominać go miło :) Specjalne podziękowania dla Kasiaa i Zigi za oprowadzenie nas po Krakowie i sympatyczne towarzystwo :)
mjsystem - 06-08-2013, 11:42

Moje prywatne podziękowania:
Mkm, Marcin-Krak i przede wszystkim Tomek84 - że mi zaufaliście, że mi pomogliście, że nie zwątpiliście i że RAZEM dokonaliśmy niemożliwego.
Dla pomocy zlotowej(każdy wie ile to dla mnie znaczyło :) ), ale przede wszystkim dla niezwyciężonych Joan i Miśka. Bez Was byłoby krucho :?
Dla wszystkich zlotowiczów za to, że byliście, że się bawiliście i mnie nie zlinczowaliście za wszystkie moje potknięcia.
Na koniec dla mojej mAGDY. Nie tylko za to, że mi pomogła, ale przede wszystkim, że zniosła wszystkie moje humory i widzimisie. Że przez ostatni czas nie miała mnie dla siebie. Magda, jesteś cudowną partnerką i trudne chwile pokazały mi, że zawsze mogę na Ciebie liczyć.
Wszystkim za miłe słowa. Kocham Was MitsuWariaci !!!

Jassmina - 06-08-2013, 11:52

Zapomniałam podziękować naszemu czcigodnemu dj-owi!
Człowieku dałeś czadu! Nieboszczyki z grobów zaczęły wyłazić! :mrgreen: