Nasze Miśki - Cherry Elegance xD :)
wyderka - 29-08-2013, 22:09
pacek conti 136
napinacz RUVILLE 279
rolka koyo 80
rolka koyo 70
pompa wody GMB 74
3 uszczelniacze Erling 42
z tym że nie wszyscy mają takie ceny
promatti - 29-08-2013, 22:47
Dziekuje Panowie za zaintereoswanie, niestety nie odpisuja mi na maila, wydrukuje sobie wasze podpowiedzi i sprawdze jak sprawa wygląda z waszymi propozycjami.
P.S. Dobra nowina xD sprzedałem Lanosa xD dokoladnie za tyle ile chciałem wiec bedą dodatkowe fundusze do doinwestowania do Galancika xD Deejay uwaga nadchodze. hihi
P.S. 2 słuchajcie z instalacją gazu iść od razu czy lepiej poczekać aż wymienione będą obecne częsci ? czy bez różnicy raczej ?
promatti - 05-09-2013, 18:36
malutki update:
Podłączyłem wideo rejestrator firemki Media-Tech, rozdzielczość nagrywania HD wystarczają w zupełności . Podmieniłem również żaróweczki na Led'owe w światłach postojowych oraz wnętrzu samochodu w światełkach nad głowami pasażerów oraz kierowcy. Ładnie biało świeci.
Misiek dostał wczoraj gaz zamontowany w firmie SUPRAL, STAG 300 składający się z komponentów firm AC, TOMASETTO, VALTEK. Spisuje się świetnie jestem bardzo zadowolony, polecam serdecznie bardzo przyjazna atmosfera tam panuje. - 3 tys. po zniżce dla MM.
Dziś Miśka obdarowałem przyciemnianymi szybkami z tyłu autka i pasem na czołowej w firmie Auto-Glass, 3 godziny pracy i miałem autko z powrotem, ale nie polecam auto było upaćkane w środku, zdemontowali antenę od alarmu nie podłączyli, a na pytanie dlaczego auto jest brudne uzyskałem odp. jestem mechanikiem a nie perfekcyjną panią domu .
Czekam na paczki z częściami oraz z UKP jutro ponoć mają być
Zdjęcia wlepię jak tylko będę miał możliwość.
mkm - 05-09-2013, 18:46
promatti napisał/a: |
Podłączyłem wideo rejestrator firemki Media-Tech, rozdzielczość nagrywania HD wystarczają w zupełności . |
Wrzuć na YT jakies nagranko
promatti napisał/a: | a na pytanie dlaczego auto jest brudne uzyskałem odp. jestem mechanikiem a nie perfekcyjną panią domu . |
Dobry tekst
mazda10000 - 06-09-2013, 02:48
promatti napisał/a: | Misiek dostał wczoraj gaz zamontowany w firmie SUPRAL, STAG 300 składający się z komponentów firm AC, TOMASETTO, VALTEK. |
O to, to - gdybyś był tak uprzejmy rozwinąć - a najlepiej fotki Będziemy szydzić i wybrzydzać
wookash83 - 06-09-2013, 09:54
wow ale się dzieje w temacie po zakupie widzę szybko działasz żeby przygotować autko pod siebie
promatti - 06-09-2013, 16:17
wookash83 napisał/a: | wow ale się dzieje w temacie po zakupie widzę szybko działasz żeby przygotować autko pod siebie |
dokładnie, 9 lat marzyłem i odkładałem, a teraz jak się spełniło chciałbym żeby było jak najlepiej wieczorkiem jak bede w domu uaktualnie fotki o zdobycze
promatti - 06-09-2013, 21:04
okie, wracam z pracy a w domku czekała na mnie "paczuszka"
Części wcześniej wymieniane:
Link do całego albumu z częściami
Komputerek UKP, OLED:
P.S. Chciałbym podziękować Panu Kurierowi, który wniósl ową "paczuszkę" na 4 piętro dla mojej narzeczonej gdy ja byłem w pracy.

przepraszam za jakość w końcu naucze się robić te zdjęcia.
Żaróweczki:
LED (BA9S) T4W 2 w postojówki z czego jedna się już spaliła po dniu pracy polecacie jakieś dobre źródełko białego światła do postojówek?
taką miałem
http://allegro.pl/zarowki...3511812472.html
LED (BA9S) C5W 2W do wnętrza i jestem zadowolony
zdjęcia instalacji gazowej oraz przyciemnionych szybek postaram się zrobić jutro i zapodam.
deejay - 06-09-2013, 21:26
promatti napisał/a: | LED (BA9S) T4W 2 w postojówki z czego jedna się już spaliła po dniu pracy polecacie jakieś dobre źródełko białego światła do postojówek?
taką miałem |
Ja polecam ten sklep . http://interlook.pl/search.php?text=ba9s
promatti - 07-09-2013, 20:35
Dzięki Deejay
Obiecane fotki:
Instalacja gazowa:

Przyciemnione szyby:
Link do albumu
I takie tam:
filmik z kamerki niestety trochę waży i jak tylko się upload'uje to dam linka.
sveno - 07-09-2013, 21:09
tresorex - 08-09-2013, 13:19
Ciekawe miejsce na montaż sterownika Chyba sobie go tam przełożę bo mam po drugiej stronie akumulatora
Bartekkita - 10-09-2013, 17:19
również gratuluję zakupu, cena wydaje się rozsądna oby się dobrze sprawował(czego życzę), no i mega Ci zazdroszczę manuala
przyłączę się do prośby mkm. Też rozważałem montaż, ale przeczytałem w Motorze czy jakimś innym pisemku, ze jeżeli policjant wyczai video-rejestrator to o pouczeniu można zapomnieć i w sumie ten argument wydaje się być sensowny w miarę. A jak Twoje doświadczenie w tych sprawach?
ps. bordowe Galanty naprawdę super wyglądają pod maską
promatti - 11-09-2013, 12:59
Bartekkita napisał/a: | również gratuluję zakupu, cena wydaje się rozsądna oby się dobrze sprawował(czego życzę), no i mega Ci zazdroszczę manuala
przyłączę się do prośby mkm. Też rozważałem montaż, ale przeczytałem w Motorze czy jakimś innym pisemku, ze jeżeli policjant wyczai video-rejestrator to o pouczeniu można zapomnieć i w sumie ten argument wydaje się być sensowny w miarę. A jak Twoje doświadczenie w tych sprawach?
ps. bordowe Galanty naprawdę super wyglądają pod maską |
Bartekkita - dziekuję
Przepraszam ze tak długo z tym filmikiem czekaliście ale a to zły format a to plik za duzy wolny transfer itp,
oto link: https://www.youtube.com/watch?v=YlZsKT4gI4o
Nie słyszałem nigdy o jakimś przepisie zabraniającym posiadania i rejestrowania podróży wideo rejestratorem, mój tata jeździ z nim już o 4-5 lat zatrzymała go nie raz policja i nigdy nic nie mowili o tym, tata jeździ "Peżotem" Bipper'em gdzie jak sie stanie obok widać wyraźnie kamerke. Koledzy z "Lubię Zapier..." w TM mają też na motocyklach kamery GoPro czy zwykłe pomontowane i tez nie maja problemów z tym. Ja juz sie troche najęździłem dużo widziałem, wiec wole mieć niż nie mieć, Łodź nauczyła mnie że na drodze jest zbyt dużo cwaniaków ;/ a o jakim argumencie mowisz ?
Jakość filmu jest standardowa nie powala ale wyraźnie najważniejsze rzeczy widać
sveno - 11-09-2013, 13:15
promatti napisał/a: | Nie słyszałem nigdy o jakimś przepisie zabraniającym posiadania i rejestrowania podróży wideo rejestratorem | bo nie ma, ale koledze Bartekkita, chodziło pewnie o to, że jak taki policjant zobaczy ze go nagrywasz, to będzie pilnował przepisów jeszcze bardziej i nie dogadasz się z nim, bo czasami można ubłagać upomnienie zamiast mandatu.
|
|
|