Outlander II Ogólne - Outlander 2.2 DiD a 2.2 DiD Mivec
borsak1 - 08-10-2013, 09:20
@piotrls żólte rączki chyba nie składały twojego egzemplarzu, raczej koledzy z europy to robili
Gunner - 08-10-2013, 09:51
Ha
To i ja 2 grosze dodam...tak generalnie
Proponuje wysiasc z Outka (szczególnie nowej generacj brrr wstretny) i udac sie do salonu Mazdy!!!
Poprosic o jazde próbna Nowa CX5 175 kucy.Lub nawet nowa "6" .
I wtedy czar outka po 2007 roku pryska!
mitsu00 - 08-10-2013, 11:04
Gunner napisał/a: | Ha
To i ja 2 grosze dodam...tak generalnie
Proponuje wysiasc z Outka (szczególnie nowej generacj brrr wstretny) i udac sie do salonu Mazdy!!!
Poprosic o jazde próbna Nowa CX5 175 kucy.Lub nawet nowa "6" .
I wtedy czar outka po 2007 roku pryska! |
Nowa Mazda 6 w automacie i 175KM w dizelku w wersji Optimum - Bajka
androzek - 08-10-2013, 18:07
Nawet z 2,5 litrową benzyną i 256 Nm przy wadze 1300 kg. jazda Mazdą 6 jest prawdziwą przyjemnością...wiem.bo testowałem.
bonito - 08-10-2013, 20:15
Też byłem w salonie Mazdy - model 6 całkiem ładny, ale od razu odpadł ze względu na krótkie siedzenia i słabe plastiki (wypisz wymaluj Outlander ), natomiast na korzyść wypadła Mazda CX-5 (jeżeli chodzi o jakość wnętrza). Szczęka opadła mi natomiast jak wysiadłem z CX-5 i zobaczyłem plakietkę z ceną - jakieś 140 tysięcy. Za japońskiego blaszaka ??? Nigdy w życiu - wolałbym dołożyć jeszcze z 50 i kupić (w promocji) coś w rodzaju Audi A6 czy E-klasy, albo odjąć sporo i kupić np. Skodę Superb.
bonito
rezon - 09-10-2013, 08:21
bonito napisał/a: | albo odjąć sporo i kupić np. Skodę Superb. | akurat to autko różnie kosztuje od niespełna 70kzł za 1,6TDI w wersji bida (bez ksenonów, ręczna klima, bez parasola, itp. - ktoś z forum superba kupił ostatnio taką) do 160kzł za 3,6V6 DSG 4x4 z wypasem właściwie pełnym. Ale Mazdy (i 6, i CX) są zdecydowanie ładniejsze na pewno od Superbów i IMHO również od Outka każdej wersji.
Gunner - 09-10-2013, 12:18
bonito napisał/a: | albo odjąć sporo i kupić np. Skodę Superb. |
Superb kombi , taka jezdziłem ostatnio a dokładnie z DSG.
Autko w srodku nawet nawet. Silnik stary znajomy i wszystko było by ok .Ale jest jedno ale,zona twierdzi ze to bardzo brzydkie auto i za nic nie wsiadzie
bonito napisał/a: | Szczęka opadła mi natomiast jak wysiadłem z CX-5 i zobaczyłem plakietkę z ceną - jakieś 140 tysięcy |
Fakt drogie sa ,ale pamietaj ze CX5 to naprawde udane auto.Mozna rzec ze ponadprzecietne,zreszta w zestawieniu z innymi SUVami wygrywa wiekszosc testow.
Np w Motorze i AŚ.
rezon - 09-10-2013, 13:38
Gunner napisał/a: | Mozna rzec ze ponadprzecietne,zreszta w zestawieniu z innymi SUVami wygrywa wiekszosc testow.
Np w Motorze i AŚ. | Jak wygrywa z Yeti czy Q3, Q5 to faktycznie musi być ponad przeciętne. Czasami jak czytam te rankingi to mimo jazdy Skodą uważam niektóre oceny VAG'ów za nadmiernie optymistyczne
DJ Fazi - 09-10-2013, 22:26
Gunner napisał/a: |
Fakt drogie sa ,ale pamietaj ze CX5 to naprawde udane auto.Mozna rzec ze ponadprzecietne,zreszta w zestawieniu z innymi SUVami wygrywa wiekszosc testow.
Np w Motorze i AŚ. |
Hm, ja słyszałem że w CX-5 powyżej 120 km/h drżą lusterka i maska się odkształca, napewno to tylko plotka, ale jak wiadomo w każdej plotce jest troszkę prawdy.
emil_d - 09-10-2013, 22:33
DJ Fazi napisał/a: | Gunner napisał/a: |
Np w Motorze i AŚ. |
Hm, ja słyszałem że w CX-5 powyżej 120 km/h drżą lusterka i maska się odkształca, napewno to tylko plotka, ale jak wiadomo w każdej plotce jest troszkę prawdy. |
W moim Outku lusterka drżą jak stoję na parkingu
lexus - 10-10-2013, 22:01
No to dlaczego nagle w Polsce tyle miśków jeżdzi ,szkoda że jest nowy misiek bo tak to by przegonił szkodę(skode)
borsak1 - 11-10-2013, 07:59
Ale malkontenci, posprzedawać zamienić na inne a nie narzekać, właśnie wyniki sprzedaży mówią same za siebie mam na myśli OII bo to co to teraz jest to nie wiem czy to przerośnięte kombi, czy co.
rezon - 11-10-2013, 09:35
lexus napisał/a: | No to dlaczego nagle w Polsce tyle miśków jeżdzi ,szkoda że jest nowy misiek bo tak to by przegonił szkodę(skode) | przecież nawet staremu brakowało w sprzedaży 0 na końcu aby dorównać Octavii. Bo chyba nie mówimy o dorównaniu sprzedaży brzydkiemu kaczątku Yeti
|
|
|