Zloty i Spoty - Międzyregionalny spot Polski południowej
Adaho_krak - 04-03-2007, 18:26
BUBU napisał/a: | Ale już poprosiłem Huuberta żeby wstawił |
Hubcio napewno poradzi tak że czekamy i do boju !!
Hubeeert - 05-03-2007, 11:14
Ankieta dodana.
Adaho_krak - 05-03-2007, 11:39
Hubeeert napisał/a: | Ankieta dodana. |
Dzięki Hubcio
Ja głosuje za Morskiem podobają mi się foty i jeszcze tam nie byłem
Anonymous - 05-03-2007, 15:26
Ja tez glosowalem za Morskiem bo jest tam naprawde super i duzo atrakcji
BUBU - 05-03-2007, 18:08
Ja za Siamoszycami , jest tak samo jak w Morsku a bardziej kameralnie , w Morsku byłem rok temu na Zlocie MKP, a lubię to samo co Karol czyli jakieś zmiany miejscówek
Pozdro
Marcin-Krak - 05-03-2007, 20:17
Głosowałem za Morskiem bo podobno Meteo napisał/a: | est tam naprawde super i duzo atrakcji |
Anonymous - 05-03-2007, 22:46
Marcin-Krak napisał/a: | Głosowałem za Morskiem bo podobno Meteo napisał/a: | est tam naprawde super i duzo atrakcji |
|
Przyjdziesz to mam nadzieje ze nie bedziesz rozczarowany bo zrzucisz takto wine na mnie pewnie
Anonymous - 06-03-2007, 09:30 Temat postu: wywołany
BUBU napisał/a: | Jak chodzi o Morsko to w zeszłym roku odbył się tam wielki zlot MKP , i w tym przypadku powinien się wypowiedzieć Chwalow (Krzychu wielkie ukłony za organizację)ma najwięcej informacji na ten temat.
Pozdrowienia |
Witajcie...wywołaliście mnie do "tablicy"
Fakt w Morsku w sumie dosyć sporo atrakcji jak na taki mały teren.Trzeba dużo wcześniej ustalać termin z dyrekcją. Po zlocie dowiedzieliśmy sie że jak chcemy organizować zlot to oni są w stanie załatwić nawet media..,,szkoda że było to po zlocie...więc trzeba uderzyć do Pani Dyrektor i powołać się na zlot MKP i ustne ustalenia.generalnie już by trzeba było rezerwować miejsca o ile już nie jest za późno. Myśle że zjawi się więcej osób niz jest na razie na liście - trzeba tylko to rozreklamować i wrzucic na forum MKP.
pozdro
ps
Dlaczego ten temat jest w ogólnych a nie w zlotach??:D
Firebee - 06-03-2007, 11:26 Temat postu: Re: wywołany
chwalow napisał/a: |
ps
Dlaczego ten temat jest w ogólnych a nie w zlotach??:D |
słuszna uwaga - poprawione.
Pozdr
Firek
Adaho_krak - 06-03-2007, 12:17
chwalow napisał/a: | Myśle że zjawi się więcej osób niz jest na razie na liście - trzeba tylko to rozreklamować i wrzucic na forum MKP. |
jeśli byś mógł w imieniu MM to było by super w końcu wszyscy kofamy jedną markę ja niestety czy stety nie siedze na MKP brak czasu na dwa fora
jeszcze jedno to potrzeba osoby która dogra obydwa kluby czy moglibyśmy na Ciebie liczyc ??
Firebee napisał/a: | poprawione. |
dzięki
Anonymous - 06-03-2007, 12:44
I niech każdy wysyła info fo prasy, radia i tv, nawet internetowych portali motoryzacyjnych
Qrka musi być głośno
JCH - 06-03-2007, 13:17
Ficu865 napisał/a: | I niech każdy wysyła info fo prasy, radia i tv, nawet internetowych portali motoryzacyjnych
Qrka musi być głośno | No to zależy czy mamy się spotkać we własnym gronie, czy robić jakiś cyrk? Ja jeśli już to raczej za tym pierwszym
Anonymous - 06-03-2007, 13:30
JCH o to chodzi żeby się we własnym gronie spotkać, jednak dobrze będzie jeśli sporo osób sie dowie że istnieje taka społeczność jak MitsuManiaki.
BUBU - 06-03-2007, 14:39
JCH napisał/a: | No to zależy czy mamy się spotkać we własnym gronie, czy robić jakiś cyrk? Ja jeśli już to raczej za tym pierwszym |
JCH dobrze napisałeś , przecież my nie robimy oficjalnego zlotu , to ma byc nieformalne małe spotkanko we własnym gronie A to że niespodziewanie na parkingu zrobi się tłoczno od miśków to już inna sprawa
Pozdrowienia
Anonymous - 06-03-2007, 15:59
BUBU napisał/a: | to ma byc nieformalne małe spotkanko we własnym gronie |
HEHE już to widzę
|
|
|