To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - Międzyregionalny spot Polski południowej

Adaho_krak - 04-03-2007, 18:26

BUBU napisał/a:
Ale już poprosiłem Huuberta żeby wstawił

Hubcio napewno poradzi tak że czekamy i do boju !! :)

Hubeeert - 05-03-2007, 11:14

Ankieta dodana. :)
Adaho_krak - 05-03-2007, 11:39

Hubeeert napisał/a:
Ankieta dodana.

Dzięki Hubcio

Ja głosuje za Morskiem podobają mi się foty i jeszcze tam nie byłem :)

Anonymous - 05-03-2007, 15:26

Ja tez glosowalem za Morskiem bo jest tam naprawde super i duzo atrakcji :wink:
BUBU - 05-03-2007, 18:08

Ja za Siamoszycami , jest tak samo jak w Morsku a bardziej kameralnie , w Morsku byłem rok temu na Zlocie MKP, a lubię to samo co Karol czyli jakieś zmiany miejscówek 8)

Pozdro

Marcin-Krak - 05-03-2007, 20:17

Głosowałem za Morskiem bo podobno
Meteo napisał/a:
est tam naprawde super i duzo atrakcji :wink:

:mrgreen: :mrgreen:

Anonymous - 05-03-2007, 22:46

Marcin-Krak napisał/a:
Głosowałem za Morskiem bo podobno
Meteo napisał/a:
est tam naprawde super i duzo atrakcji :wink:

:mrgreen: :mrgreen:

Przyjdziesz to mam nadzieje ze nie bedziesz rozczarowany bo zrzucisz takto wine na mnie pewnie :wink:

Anonymous - 06-03-2007, 09:30
Temat postu: wywołany
BUBU napisał/a:
Jak chodzi o Morsko to w zeszłym roku odbył się tam wielki zlot MKP , i w tym przypadku powinien się wypowiedzieć Chwalow (Krzychu wielkie ukłony za organizację)ma najwięcej informacji na ten temat. :lol:

Pozdrowienia

Witajcie...wywołaliście mnie do "tablicy" :)

Fakt w Morsku w sumie dosyć sporo atrakcji jak na taki mały teren.Trzeba dużo wcześniej ustalać termin z dyrekcją. Po zlocie dowiedzieliśmy sie że jak chcemy organizować zlot to oni są w stanie załatwić nawet media..,,szkoda że było to po zlocie...więc trzeba uderzyć do Pani Dyrektor i powołać się na zlot MKP i ustne ustalenia.generalnie już by trzeba było rezerwować miejsca o ile już nie jest za późno. Myśle że zjawi się więcej osób niz jest na razie na liście - trzeba tylko to rozreklamować i wrzucic na forum MKP.
pozdro

ps
Dlaczego ten temat jest w ogólnych a nie w zlotach??:D

Firebee - 06-03-2007, 11:26
Temat postu: Re: wywołany
chwalow napisał/a:

ps
Dlaczego ten temat jest w ogólnych a nie w zlotach??:D

słuszna uwaga :) - poprawione.
Pozdr
Firek

Adaho_krak - 06-03-2007, 12:17

chwalow napisał/a:
Myśle że zjawi się więcej osób niz jest na razie na liście - trzeba tylko to rozreklamować i wrzucic na forum MKP.

jeśli byś mógł w imieniu MM to było by super w końcu wszyscy kofamy jedną markę ja niestety czy stety nie siedze na MKP brak czasu na dwa fora :(

jeszcze jedno to potrzeba osoby która dogra obydwa kluby czy moglibyśmy na Ciebie liczyc ??

Firebee napisał/a:
poprawione.

dzięki :)

Anonymous - 06-03-2007, 12:44

I niech każdy wysyła info fo prasy, radia i tv, nawet internetowych portali motoryzacyjnych :!:

Qrka musi być głośno :twisted:

JCH - 06-03-2007, 13:17

Ficu865 napisał/a:
I niech każdy wysyła info fo prasy, radia i tv, nawet internetowych portali motoryzacyjnych :!:
Qrka musi być głośno :twisted:
No to zależy czy mamy się spotkać we własnym gronie, czy robić jakiś cyrk? Ja jeśli już to raczej za tym pierwszym :roll:
Anonymous - 06-03-2007, 13:30

JCH o to chodzi żeby się we własnym gronie spotkać, jednak dobrze będzie jeśli sporo osób sie dowie że istnieje taka społeczność jak MitsuManiaki.
BUBU - 06-03-2007, 14:39

JCH napisał/a:
No to zależy czy mamy się spotkać we własnym gronie, czy robić jakiś cyrk? Ja jeśli już to raczej za tym pierwszym :roll:

JCH dobrze napisałeś , przecież my nie robimy oficjalnego zlotu , to ma byc nieformalne małe spotkanko we własnym gronie :wink: 8) :mrgreen: A to że niespodziewanie na parkingu zrobi się tłoczno od miśków to już inna sprawa :mrgreen:

Pozdrowienia

Anonymous - 06-03-2007, 15:59

BUBU napisał/a:
to ma byc nieformalne małe spotkanko we własnym gronie

HEHE już to widzę :P