To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sport - Inne - BOKS

akbi - 11-06-2007, 18:48

macia napisał/a:
akbi napisał/a:
Chłopie :!: :!: Czy uprawiałeś kiedyś sport zawodowy na tak wysokim poziomie i z tak wysokim stopniem ryzyka narażenia swojego zdrowia :?:
Heh, masz krótką pamięć chyba :? uciekłł z ringu jak ciota. Ze sportem nie ma to nic wspólnego, a z wysokim poziomem to już najmniej.
... jeśli nie, to nie pisz takich głupot :doubt:

Dla Ciebie to głupoty, podobnie, jak dla mnie Twoja opinia. Pozwolisz, że zostanę przy swoim zdaniu :roll: Tego gościa nigdy nie będę szanował jako sportowca.

Jasne, każdy ma prawo do swoich opinii. Uwierz mi tylko, że to nie wygląda tak czarno-biało jak to opisujesz.

Robson86 napisał/a:
karolgt napisał/a:
jest to bokser ktory z innych Polakow osiagnal najwiecej.

czy ja wiem...w boksie o wiele wiecej zwojowal no. Dariusz Michalczewski :wink:
Pozdroo

Też uważam, że jako bokser to najlepszy był Michalczewski, ale jest jeszcze druga "strona medalu". Gołota walczy w wadze "królewskiej" ciężkiej, a także walczył o mistrzostwo najlepszych federacji.

McDoune - 11-06-2007, 23:15

akbi napisał/a:
Też uważam, że jako bokser to najlepszy był Michalczewski, ale jest jeszcze druga "strona medalu". Gołota walczy w wadze "królewskiej" ciężkiej, a także walczył o mistrzostwo najlepszych federacji.

o o o, o to chodzi. Walki Gołoty zawsze wywoływały największe emocje bo były o najwyższe stawki.

to tak jak (przynajmniej ja, ale myślę że nie jestem osamotniony) zamieniłbym wicemistrzostwo w piłce ręcznej na jeden wygrany mecz o punkty z Angolami :D Niby sukces mniejszy, ale bardziej prestiżowy :mrgreen:

macia - 11-06-2007, 23:47

akbi napisał/a:
jest jeszcze druga "strona medalu". Gołota walczy w wadze "królewskiej" ciężkiej, a także walczył o mistrzostwo najlepszych federacji

No właśnie, z tym, że dla mnie to niekoniecznie walczył :roll: Przynajmniej w tych ostatnich pojedynkach

karolgt - 11-06-2007, 23:53

macia napisał/a:
No właśnie, z tym, że dla mnie to niekoniecznie walczył :roll: Przynajmniej w tych ostatnich pojedynkach

dlaczego? dlatego ze przegral minimalnie (i niesprawiedliwie) na punkty oraz mial remis? czyli bierzesz pod uwage tylko i wylacznie niepowodzenia? lub "walczyl" == znokautowal ? wtedy faktycznie mozna powiedziec ze ktos nie walczyl, ale wtedy jednoczesnie połowa bokserow by nie walczyla.

macia - 12-06-2007, 08:09

karolgt napisał/a:
czyli bierzesz pod uwage tylko i wylacznie niepowodzenia? lub "walczyl" == znokautowal

Nie, biorę pod uwagę ucieczkę z ringu :roll:

Anonymous - 06-10-2007, 17:12

Jutro Golota ponownie stanie w ringu co o tym sądzicie. Jaki będzie wynik walki :?:
karolgt - 06-10-2007, 17:59

Marcus68 napisał/a:
Jutro Golota ponownie stanie w ringu co o tym sądzicie. Jaki będzie wynik walki :?:

Ja mam nadzieje że mu się w koncu uda i wygra :) bo wg. mnie to (technicznie) naprawde dobry bokser.

akbi - 06-10-2007, 18:03

Marcus68 napisał/a:
Jutro Golota ponownie stanie w ringu

hm .. a nie dzisiaj??
Kiedy i o której jest jakaś transmisja??

Marcus68 napisał/a:
Jaki będzie wynik walki :?:

Gołota wygra :twisted:

maxwell61 - 06-10-2007, 18:52

przegra ale na punkty
Anonymous - 06-10-2007, 19:28

transmisja na polsacie z soboty na niedziele o 2.00 Andrew GO :!:
karolgt - 06-10-2007, 19:35

to na nocnych markach będziemy razem komentowac :D
akbi - 06-10-2007, 20:58

Marcus68 napisał/a:
transmisja na polsacie z soboty na niedziele o 2.00 Andrew GO :!:

dzięki za info

karolgt napisał/a:
to na nocnych markach będziemy razem komentowac :D

a mi po wczorajszej akcji już się oczy kleją :?
Nooo ... ale trzeba wytrzymać, bo to może być ostatnia ...w tym roku ... szansa Gołoty :finga:
Andrzej :!: Andrzej :!: Andrzej :!:

saphire - 06-10-2007, 21:21

Kolejny raz dostanie w pier*** przeca on tylko robi za mięso armatnie...
turek61 - 06-10-2007, 22:56

saphire napisał/a:
Kolejny raz dostanie w pier*** przeca on tylko robi za mięso armatnie...
:thumbright: :badgrin: :badgrin: :badgrin:
Anonymous - 06-10-2007, 23:44

A ja powiem że jutro wstanę włączę sport na kompie i zobaczę wynik - bo mam to w :butthead: już raz na niego czekałem, siedziałem w ściśnietym pubie jak mrówka i 90 sek walka - mam nadzieje że teraz przejdzie 100 sek :finga: :D :D