Nasze Miśki - Mój Co(l)ciak :)
Rafal_Szczecin - 16-07-2008, 22:59
takie sa skutki pracowania nad forma na zlot w grudziadzu
karolgt - 17-07-2008, 00:15
no ale ja nie wiem czy pojade. a Marcin powiedzial ze bezemnie nie jedzie
Marcin-Krak - 17-07-2008, 13:59
Ja bardzo prosze o nie robienie w moim jakżesz poważnym temacie OT
karolgt napisał/a: | no ale ja nie wiem czy pojade. a Marcin powiedzial ze bezemnie nie jedzie |
Jak tak dalej pójdzie to nikt z Krakowa nie pojedzie na Zlot
Rafal_Szczecin napisał/a: | takie sa skutki pracowania nad forma na zlot w grudziadzu |
Taaa - dziś w ramach pracowania nad formą przez 3 godziny przybijałem pieczątki - nigdy nie wiadomo co może człowieka w życiu spotkać
A Misiek ma co chwilę sublokatora
Marcin-Krak - 10-08-2008, 10:03
Niedawno wymieniłem w Co<l>ciaku olej - tym razem w miejsce Castrola pojawił się Shell.
Udało mi się, z małymi problemami polegającymi na znalezieniu wolnego zakładu, lub zakładu gdzie mają sprawny sprzęt, zrobić zbieżność
Poza tym tłumik dostał nowy uchwyt mocujący - bo wcześniejszy został zjedzony przez rudą nie koleżankę
Teraz pasuje jeszcze Miśka umyć - ale i tak chwilę po tym będzie cały zakurzony , poza tym mam u siebie w ogrodzie plagę pająków, które ukochały sobie robić na moim Co<l>ciaku pajęczyny
pawela - 10-08-2008, 11:13
Cytat: |
Teraz pasuje jeszcze Miśka umyć - ale i tak chwilę po tym będzie cały zakurzony , poza tym mam u siebie w ogrodzie plagę pająków, które ukochały sobie robić na moim Co<l>ciaku pajęczyny |
Teraz, kiedy jeżdżę skuterem do pracy, po 3-4 dniach stania, na Colcie też mam kilka pajęczyn. Wczoraj zwalczyła je ciśnieniowa myjka
londolut - 10-08-2008, 11:43
Marcin-Krak napisał/a: | Teraz pasuje jeszcze Miśka umyć - ale i tak chwilę po tym będzie cały zakurzony | Tak to jest z ciemnymi kolorami Dlatego trzeba kupować srebrne
Marcin-Krak napisał/a: | u siebie w ogrodzie plagę pająków | Musisz je kilim
Marcin-Krak - 10-08-2008, 13:05
londolut napisał/a: | Musisz je kilim |
Przesądny jestem
pawela napisał/a: | Teraz, kiedy jeżdżę skuterem do pracy, po 3-4 dniach stania, na Colcie też mam kilka pajęczyn. Wczoraj zwalczyła je ciśnieniowa myjka |
Zapomniałem dodać, że mieszkam przy żwirowej uliczce, a Misiek co by stał w cieniu - musi stać blisko niej
Jogurt - 10-08-2008, 22:05
Marcin-Krak napisał/a: | londolut napisał/a: | Musisz je kilim |
Przesądny jestem | to je przeprowadź. jak do colta wlazł karton 175 cm to kilkanaście pająków sie też zmieści
Marcin-Krak - 10-10-2008, 16:42
londolut napisał/a: | Tak to jest z ciemnymi kolorami Dlatego trzeba kupować srebrne |
Hmm. No to można powiedzieć, że Cię posłuchałem
CDN
Rafal_Szczecin - 10-10-2008, 20:40
Marcin-Krak - 11-10-2008, 11:27
W Krakowie ostatnio mgły panują - więc na razie mgliste fotki

Hugo - 11-10-2008, 11:29
Marcin-Krak napisał/a: | W Krakowie ostatnio mgły panują - więc na razie mgliste fotki | Ble ble ble . Co to? Hyundai Coupe?
Marcin-Krak - 11-10-2008, 11:32
Hugo napisał/a: | Hyundai Coupe? |
Nie
londolut - 11-10-2008, 11:36
Marcin-Krak, ale się popisałeś
Hugo napisał/a: | Co to? Hyundai Coupe? | Mnie to cuchnie Ładą
Marcin-Krak - 11-10-2008, 11:41
londolut napisał/a: | Mnie to cuchnie Ładą |
Masz coś do Łady
Sobie początek historii zobacz
|
|