Off Topic - Nasze Udziwnienia !!!
robertdg - 23-12-2009, 20:43
Moje dziwactwa:
- potrafię często wstawać o 5 rano i siedzieć bezczynnie,
- śniadanie spożywam o 11, wcześniej mój organizm nie potrafi nic przyjąć,
- kazda wykonywana przez mnie czynność ma z góry określoną kolejność, której zaburzenie powoduje konsekwencje w postaci zmartwień czy aby czegoś nie zrobiłem źle
- jak mnie coś nudzi na początku nie jest mnie już w stanie poruszyć później choćby nie wiem co się działo
- jeżeli mi coś nie wychodzi za pierwszym i kolejnym razem, odpoczywam a później zaczynam od nowa (nie kontunuuje)
- lepiej mnie ubierać niż karmić, im bardziej mi smakuje tym więcej potrafie zjeść
- jak narazie posiadam błyskawiczną przemianę materii i w niecała godzinę po zjedzeniu gorącego obiadu potrafię zgłodnieć i zjeść następny obiad
- kiedyś nadużywałem alkoholu, teraz sam słuch o nim i widok etykiety mnie odrzuca
- jestem człowiekiem kompromisu ale tylko i wyłacznie dla racjonalnych ludzi
- postrzegam realnie rzeczywistość
- w odpowiedziach na pytania istneije dla mnie odpowiedż TAK lub NIE bez zbednych komentarz, nie lubie rozciągliwości, zbędnego tłumaczenia mnie denerwują
- przeważnie chodze spać pomiędzy 1 a 2 nad ranem, wcześniej nie potrafię usnąć, a i tak potrafię się jeszcze kręcic na łóżku pół godziny zanim zasne
michu_872 - 10-01-2010, 04:12
wiec tak:
-zawsze szukam kluczyków od auta po kieszeniach
-praktycznie nie pije herbaty (czasami miętowa lub owocowa)
-nie jem nic gorącego (przeważnie letnie)
-pije słabą kawę 3-4 dziennie chłodną (czasami dolewam zimnej wody)
-staram się nie "brudzić" kawy mlekiem
-rano nie wychodzę z domu jak czegoś nie zjem
-radio w aucie jak jade sam i powoli może być głośno ale jak jade z kimś lub jade "polatać" to mi przeszkadza
-nie lubie jak prowadze jak ktoś mi się bawi nawiewami (radiem może)
-boje się jeździć jako pasażer
-od 8 lat próbuje w końcu nauczyć się "jeździć" samochodem ale mizernie mi to wychodzi (za dużo tych samych błędów popełniam albo za mało godzin "przelatałem")
-auto nie musi wyglądać ma jechać (i to w razie potrzeby szybko)
Nikka - 13-01-2010, 10:19
- nienawidzę jak ktoś w mieszkaniu nie domyka szafek i szuflad
- auto zawsze parkuję tak by zostawić bezpieczną odległość od innych aut (co by KTOŚ w Córunie nie przywalił)
- pod domem auto ZAWSZE w garażu
- mam fisia na punkcie kupowania butów (sobie i juniorowi)
- nie zasnę jak nie umyję zębów...
- strasznie źle się czuje jak zdarzy mi się wyjść z domu bez pierścionka i obrączki na łapkach - ale nie potrafię kremować rąk w biżuterii
- nienawidzę nosić rajstop !
- notorycznie "ginie" mi w torebce portfel i klucze
- często zapominam czy aby na pewno zamknęłam dom lub/i auto.
- zanim coś wezmę do ust (czyt.: zjem) zawsze najpierw wącham
- mam problemy z z apamiętywaniem imion żeńskich
Misiek :) - 13-01-2010, 11:44
- w restauracja MC czy burger najpierw zjadam frytki potem kanapke
-w pizzy zawsze najpierw zjadam brzegi, potem środek
- jak mam coś do zrobienia w aucie, to nie wytrzymam godziny... musze od razu zrobić
- pomimo braku maili zawsze sprawdzam odpowiedzi na forum i poczte na innych społecznościach
- jak mam drobne to kupie picie czy kanapke, a jak same grubsze to nie rozmieniam
- na drodze jak ktoś się pcha to nie puszcze, a jak ma migacz i czeka to zawsze wpuszcze
- godzine po każdym fast food i po dużym obiedzie "ide piechotą"
- bardzo rzadko zapamiętuje imie od razu...
- nosze czarne ciuchy, czasem ciemno czarne, czasem inny kolor bojówek. Jak włoże inny kolor to się fatalnie czuje
- jak zapomne panelu radia to wracam do domu. Zawsze.
|
|
|