To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Tuning - Czas na obwodki chromowe zegarow

Anonymous - 17-04-2007, 17:49

Zamontowałem i ja !!!! :lol: Super wyglądają .Pół godziny montażu od A do Z a efekt rewelacyjny!!! Na początku przestraszył mnie Piwkotom jak mi je przekazywał mówiac że miał problemy i na razie dał sobie spokój ale widac ci ludzie zajmujący sie usługami telekomunikacyjnymi moga mieć problemy :twisted: :twisted: . Dzieki wszystkim którzy przyczynili się do poprawy wyglądu wnętrza mojego Gala .Pozdrawiam
Anonymous - 18-04-2007, 22:18

Też miałem z tym czekać na INDIGLO ale chyba jednak już jutro będą cieszyły oczka :) Pozdrawiam ;)
Robson86 - 18-04-2007, 22:40

A jak jest z Carisma??????????
Czy sa jakies problemy przy montazu??? Slyszalem ze sa, i teraz nie wiem czy zamawiac czy nie :?
pozdroo

kikan - 20-04-2007, 22:31

ja mam u siebie w carismie i niema problemow.foto w SMERFIK KIKANA
szosty - 21-04-2007, 14:22

witam witam witam.
obwódki zamontowałem. montaż bez problemów, góra 45 minut ... z piwkiem ;-) .
efekt ... ? :shock: rewelacja!!! ... szkoda, że trzeba prawie cały czas obserwować drogę...

pozdrawiam

Anonymous - 21-04-2007, 20:47

Hyhyhy, wiedzialem ze Wam sie spodoba 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Czy tak trudno bylo juz w fabryce to zrobic odrazu przy produkcji? :mrgreen:

Anonymous - 21-04-2007, 22:52

Simones bardzo dobrze że nie zamontowali fabrycznie bo wtedy by wszyscy mieli a tak sie złożyło ze jest nas dziewięciu w Polsce a być może i na świecie :lol: :lol:
pierafal - 07-06-2007, 08:04

A co z obwódkami do modeli CK/CJ colt/lancer po 96r.

Zakładał ktoś takie coś do siebie?

Niestety DiDo nie oferują nakładek do tego modelu. Ale tak sobie myślę, że też by je pewnie zrobili gdyby znalazło się kilku chętnych.

Simones co o tym myślisz?

Zegary Colta / Lancera z obrotomierzem:

Zegary Colta / Lancera bez obrotomierza:

Anonymous - 07-06-2007, 12:45

Generalnie mysle, ze wystarczy jeden chetny na poczatek, ktory by napisal do nich, wyslal te fotki i dowiedzial sie co i jak, pozniej musialbys sciagnac ta czarna oslone i do nich wyslac (ja tak jezdzilem bez niej przez niecaly tydzien). Za to jak dobrze zagadasz to wroci do Ciebie z juz zalozonymi ramkami gratis 8)
W przypadku tych bez obrotomierza nie bedzie problemu (jedynie koszt bedzie wysoki bo wszystkie 3 tarcza sa dosc duze), w tych drugich nie wiem jak by rozwiazac to smieszne polaczenie temp. wody i poziomu paliwa. O samym wygladzie i projekcie tych tarcz lepiej bedzie jak nic nie bede mowil... :doubt:

Anonymous - 07-06-2007, 22:03

Obwódki zamontowane już jakiś czas temu i dalej nie mogę się na nie napatrzeć :mrgreen:
Jeszcze tylko indiglo... :p

pierafal - 08-06-2007, 07:56

OK to w takim razie spróbuje się z nimi skontaktować.

Ale tak sobie myślę, że gdyby znalazło się kilu chętnych mogliby zejść z ceną. :mrgreen:

To jak będzie Panie i Panowie z modeli CK, CJ ?? :?:

Anonymous - 08-06-2007, 08:51

pierafal napisał/a:

To jak będzie Panie i Panowie z modeli CK, CJ ?? :?:

Ja jestem za do colta CJ1 z obrotomierzem :) )

a swoją drogą jaki to bylby przybliżony koszt ??

Anonymous - 08-06-2007, 19:22

DiPi napisał/a:
a swoją drogą jaki to bylby przybliżony koszt ??

To beda mogli raczej okreslic dopiero po przymiarce, bo ma to scisly zwiazek z wielkoscia krazkow i scinkami.

Anonymous - 09-06-2007, 00:21

jezeli bedzie spora znizka na tercze to tez sie pisze, a jezeli cena niewiele mniejsza jak na ich stronie to musze niestety zakup tarczy musze odlozyc na pozniej, narazie nie mam limitu ale wolalbym zeby znizka zwalila mnie z nog ;)
pierafal - 10-06-2007, 07:27

Niestety nie mam jeszcze żadnych informacji- ale mamy dlugi weekend.

Czyli jak narazie jest nas 3ka chętnych na ramki zegarów z obrotomierzem. Myślę, że zbyt dużej zniżki nam w tej chwili nie dadzą :(

Ale poczekajmy jeszcze, może ktoś się skusi.