To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - TEŻ JAPOŃCZYK TYLE, ŻE NA DWÓCH KÓŁKACH :)

stanik - 12-11-2007, 22:47

Robson86 napisał/a:
co to jest Wdowka :?: :)

Oto i moja wdówka (czyli Honda Black Widow, albo 750 DC jak kto woli), teraz szaleje gdzieś po Poznaniu:

Miałem ogromne szczęście kupując ją, bo trafiła się od fotografa, który przez 2 lata (kupił nową w salonie) nakręcił zaledwie 1200 km, bo głownie służyła mu w studiu fotograficznym do zdjęć. Także sztuka była jak nówka z salonu. Zreszta obecny właściciel chyba też nie narzekał, bo w 2007 roku, kupił 6-cio letni motocykl z przebiegiem oryginalnym 8000 km :)

Pozdrawiam

Robson86 - 12-11-2007, 23:05

:shock:
o najssss.... piekny motorek...i to bardzo
Dlaczego go sprzedales :?:
piekna prezencja...
pozdroo

stanik - 12-11-2007, 23:51

sprzedałem bo po pierwsze, to był mój pierwszy motocykl po zrobieniu prawka. Taki delikatny na początek, żeby zbytnio woda do głowy nie uderzyła ;) Wiadomo jak to jest, niby się człowiekowi po roku jazdy wydaje że już wszystko umie i nic go zaskoczyć nie może i bardziej "odkręca" .... więc ja sobie po prostu kupiłem motocykl z troszkę mniejszą mocą. Ale za to miał V2 i ten dźwięk jak chodził :) miodzio
A sprzedałem, bo po 3 latach doszedłem do wniosku że za mało w nim tzw.: "fun'u" i chciałbym jakiegoś niked bike'a albo crossa a poza tym powiedzmy ze mi się priorytety przewartościowały chwilowo i potrzebna byłą kasa na coś innego :) i w tej chwili to co było na motocykl to się rozeszło, trzeba zbierać od nowa. Ale ciuchów nie sprzedałem (kupiłem takie raczej "nieczoperowe", wiedząc że to nie mój styl :) ) tak więc kwestia czasu jak w garażu stanie coś nowego.
Pozdrawiam

Robson86 - 09-12-2007, 01:05

No i wczoraj oddalem moj motorek do ASO Yamahy na duzy przeglad, regulacje gaznikow, zmiane oleju i w ogole wszystkiego :)
Ostatnio w majterkowiczu (w tym programie na TVN turbo) uslyszalem ze warto na zime dzwigienke sprzegla zablokowac w pozycji otwartej (wcisnietej) i przykleic do manetki. Podobno to lepiej wplywa na tarcze sprzegla... Jak uwazacie :?:
Pozdroo

[ Dodano: 19-01-2008, 19:38 ]
Jak myslicie w jakiej cenie mozna kupic jakiegos taniego krosika (starego nawet) zeby sie wyszalec po lasach, lakach :?:
I gdzie szukac... :?:
Pozdroo

[ Dodano: 24-02-2008, 02:15 ]
http://www.autokrata.pl/o...ec_dla_policji/
przyspieszenie...bez komentarza...zachowanie jeszcze bardziej :D
Pozdroo