To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - ZLOT 2016 - propozycje

Blondi - 13-09-2015, 21:59

pamar, ja bardzo tęsknię za Wawrzką ale kto by ja ogarnął? sam nie dasz rady.
propozycja Apikusa tez jest ok ale od warunkiem, ze się z regionu kilka osób ogarnie bo tez sam nie pociągnie.

apikus - 13-09-2015, 22:05

Blondi napisał/a:
ze się z regionu kilka osób ogarnie bo tez sam nie pociągnie

Dzisiaj mieliśmy spot i ustaliliśmy, że mamy ekipę do organizacji. To nie znaczy, że nie poprosimy o pomoc :lol:

Joann - 13-09-2015, 22:35

Pomysł jest mega!!!!! uwielbiam Dolny Śląsk byłam tam wiele razy i wrócę jeszcze raz!!!!

O Wawrzce nie chcę słyszeć wady przerastają zalety tego ośrodka i miejscówki :/

Ceny są super patrząc na standardy ośrodka wydaje mi się, że lepszych jak dotąd nie było (oceniam od mojego pierwszego zlotu w Wilkasach)

Uważam, że raz w roku można sobie pozwolić na dojazd choćby i 600 km więc nie narzekajcie, że za daleko bo to zwyczajnie żałosna wymówka :P

Wspieram duchowo organizatorów, a jeśli będzie taka potrzeba to i będę wspierała wszelką pomocą już na miejscu :)

Misiek :) - 13-09-2015, 22:35

Mnie się podoba miejscówka w Karkonoszach...
Jeśli komus szkoda kasy na przejazd na zlot, który jest raz w roku to radzę zostać w domu. To jest w końcu zlot motoryzacyjny i w fajnym miejscu będzie... A jak ktoś ma naprawdę daleko to może zrobić od razu mały urlopik (bardziej się opłaca jechać na 5 dni niż na 3)
Ja się wybieram ma zlot motoryzacyjny i spotkać kilku znajomych i na prawdę nie odstraszy mnie spanie 2 noce w samochodzie i mycie pod kranem... jeśli paliwo zje cały budżet (na Niemieckim zlocie ludzie z malutkimi bobasami śpią pod namiotem i nie mają kłopotu). Po zdjęciach tutaj rzeczywiście cena wydaje się adekwatna do noclegu.
P.S.
Jeśli główni organizatorzy potrzebują pomocy, to się zgłaszam. Może i nie będę w stanie na każde zawołanie dojechać, ale mam telefon, internet i dużo chęci... a i na zlocie też będę

W@sio - 14-09-2015, 00:12

Propozycja super... aaaale pozwolę sobie na rozszerzenie wypowiedzi po pojawieniu się "konkretnej propozycji" :-)
mjsystem - 14-09-2015, 15:02

W@sio napisał/a:
pozwolę sobie na rozszerzenie wypowiedzi po pojawieniu się "konkretnej propozycji"
No. Dolnośląskie, do dzieła 8) Trzymam kciuki :wink:
AidsD - 14-09-2015, 21:32

W Karkonoszach w życiu nie byłem, z dolnośląskiego znam tylko Wrocław więc mnie się propozycja podoba. :D
mmatulek - 14-09-2015, 22:18

Co tu pisać... Dla mnie bomba. :)
mkm - 14-09-2015, 23:40

Mam pewne obawy dotyczące parkingu.
Ile tam aut wejdzie?
Mają sporo potencjalnych "łąk" i obiektów sportowych, ale z przeszkodami terenowymi (np. schody) :wink:

Czy mieszkając w jednym ośrodku można tam zostawić auto, bo ośrodki są o "rzut oponą" czy lenistwo będzie brało górę i konieczne będą przejazdy?

apikus - 15-09-2015, 09:35

mkm napisał/a:
Czy mieszkając w jednym ośrodku można tam zostawić auto, bo ośrodki są o "rzut oponą" czy lenistwo będzie brało górę i konieczne będą przejazdy?

To zależy od chęci. Ośrodki są od siebie oddalone o ok. 100 m. Jak ktoś do dużego pokoju jeździ auem to i od ośrodka do ośrodka bedzie chciał przejechać. :wink: :D

mkm napisał/a:
Ile tam aut wejdzie?

Postaram się pomierzyć plac na parking i inne miejsca, gdzie można parkować, ale nie wcześniej niż w przyszłym tygodniu.

My nie bedziemy "za wszelką cenę" upierać się przy organizacji. Jak coś będzie nie tak to odpuszczamy. :D

Bartek - 15-09-2015, 10:35

apikus napisał/a:
My nie bedziemy "za wszelką cenę" upierać się przy organizacji. Jak coś będzie nie tak to odpuszczamy. :D

apikus, co to ma być??

nie ma problemów, są opcje ;) - bez takiego myślenia, nic z tego nie wyjdzie ;) - kibicuję mocno, żebyście nie odpuszczali :thumbleft: :thumbright:

Bizi78 - 15-09-2015, 10:48

apikus, na razie jesteście jedyną opcją, więc doszlifujcie pomysł i do roboty aby ktoś nas nie uprzedził z ośrodkiem 8) .
Jaro1974 - 15-09-2015, 12:34

Ja powiem tak - jeśli ta opcja miejscówki XIV Zlotu przejdzie (a wierzę że tak się stanie :wink: ) to ja się pod nią podpisuję obiema rękoma. Dojechałem do Pogorzelicy, dojadę i w Karkonosze :wink:
apikus - 15-09-2015, 17:12

Bartek napisał/a:
kibicuję mocno, żebyście nie odpuszczali

Nie odpuścimy, już nawet nastepny spot jest zaplanowany w tym ośrodku. Nie mówię, że nie ma problemów, ale postaramy się je rozwiązać.

Takie jedno pytanie, czy możliwe będzie zorganizowanie Zlotu Sobota-Poniedziałek?

Bartek - 15-09-2015, 18:29

W przyszłym roku to raczej wykluczone - poniedziałek to 01.09, dla masy ludzi jednak rozpoczęcie roku szkolnego (w różnych formach ;) ). W negocjacjach z ośrodkami może pomóc prośba o fajną ofertę na cały przedzlotowy tydzień, z której na pewno wiele osób skorzysta