Zloty i Spoty - ZLOT 2016 - propozycje
Blondi - 13-09-2015, 21:59
pamar, ja bardzo tęsknię za Wawrzką ale kto by ja ogarnął? sam nie dasz rady.
propozycja Apikusa tez jest ok ale od warunkiem, ze się z regionu kilka osób ogarnie bo tez sam nie pociągnie.
apikus - 13-09-2015, 22:05
Blondi napisał/a: | ze się z regionu kilka osób ogarnie bo tez sam nie pociągnie |
Dzisiaj mieliśmy spot i ustaliliśmy, że mamy ekipę do organizacji. To nie znaczy, że nie poprosimy o pomoc
Joann - 13-09-2015, 22:35
Pomysł jest mega!!!!! uwielbiam Dolny Śląsk byłam tam wiele razy i wrócę jeszcze raz!!!!
O Wawrzce nie chcę słyszeć wady przerastają zalety tego ośrodka i miejscówki :/
Ceny są super patrząc na standardy ośrodka wydaje mi się, że lepszych jak dotąd nie było (oceniam od mojego pierwszego zlotu w Wilkasach)
Uważam, że raz w roku można sobie pozwolić na dojazd choćby i 600 km więc nie narzekajcie, że za daleko bo to zwyczajnie żałosna wymówka
Wspieram duchowo organizatorów, a jeśli będzie taka potrzeba to i będę wspierała wszelką pomocą już na miejscu
Misiek :) - 13-09-2015, 22:35
Mnie się podoba miejscówka w Karkonoszach...
Jeśli komus szkoda kasy na przejazd na zlot, który jest raz w roku to radzę zostać w domu. To jest w końcu zlot motoryzacyjny i w fajnym miejscu będzie... A jak ktoś ma naprawdę daleko to może zrobić od razu mały urlopik (bardziej się opłaca jechać na 5 dni niż na 3)
Ja się wybieram ma zlot motoryzacyjny i spotkać kilku znajomych i na prawdę nie odstraszy mnie spanie 2 noce w samochodzie i mycie pod kranem... jeśli paliwo zje cały budżet (na Niemieckim zlocie ludzie z malutkimi bobasami śpią pod namiotem i nie mają kłopotu). Po zdjęciach tutaj rzeczywiście cena wydaje się adekwatna do noclegu.
P.S.
Jeśli główni organizatorzy potrzebują pomocy, to się zgłaszam. Może i nie będę w stanie na każde zawołanie dojechać, ale mam telefon, internet i dużo chęci... a i na zlocie też będę
W@sio - 14-09-2015, 00:12
Propozycja super... aaaale pozwolę sobie na rozszerzenie wypowiedzi po pojawieniu się "konkretnej propozycji"
mjsystem - 14-09-2015, 15:02
W@sio napisał/a: | pozwolę sobie na rozszerzenie wypowiedzi po pojawieniu się "konkretnej propozycji" | No. Dolnośląskie, do dzieła Trzymam kciuki
AidsD - 14-09-2015, 21:32
W Karkonoszach w życiu nie byłem, z dolnośląskiego znam tylko Wrocław więc mnie się propozycja podoba.
mmatulek - 14-09-2015, 22:18
Co tu pisać... Dla mnie bomba.
mkm - 14-09-2015, 23:40
Mam pewne obawy dotyczące parkingu.
Ile tam aut wejdzie?
Mają sporo potencjalnych "łąk" i obiektów sportowych, ale z przeszkodami terenowymi (np. schody)
Czy mieszkając w jednym ośrodku można tam zostawić auto, bo ośrodki są o "rzut oponą" czy lenistwo będzie brało górę i konieczne będą przejazdy?
apikus - 15-09-2015, 09:35
mkm napisał/a: | Czy mieszkając w jednym ośrodku można tam zostawić auto, bo ośrodki są o "rzut oponą" czy lenistwo będzie brało górę i konieczne będą przejazdy? |
To zależy od chęci. Ośrodki są od siebie oddalone o ok. 100 m. Jak ktoś do dużego pokoju jeździ auem to i od ośrodka do ośrodka bedzie chciał przejechać.
mkm napisał/a: | Ile tam aut wejdzie? |
Postaram się pomierzyć plac na parking i inne miejsca, gdzie można parkować, ale nie wcześniej niż w przyszłym tygodniu.
My nie bedziemy "za wszelką cenę" upierać się przy organizacji. Jak coś będzie nie tak to odpuszczamy.
Bartek - 15-09-2015, 10:35
apikus napisał/a: | My nie bedziemy "za wszelką cenę" upierać się przy organizacji. Jak coś będzie nie tak to odpuszczamy. |
apikus, co to ma być??
nie ma problemów, są opcje - bez takiego myślenia, nic z tego nie wyjdzie - kibicuję mocno, żebyście nie odpuszczali
Bizi78 - 15-09-2015, 10:48
apikus, na razie jesteście jedyną opcją, więc doszlifujcie pomysł i do roboty aby ktoś nas nie uprzedził z ośrodkiem .
Jaro1974 - 15-09-2015, 12:34
Ja powiem tak - jeśli ta opcja miejscówki XIV Zlotu przejdzie (a wierzę że tak się stanie ) to ja się pod nią podpisuję obiema rękoma. Dojechałem do Pogorzelicy, dojadę i w Karkonosze
apikus - 15-09-2015, 17:12
Bartek napisał/a: | kibicuję mocno, żebyście nie odpuszczali |
Nie odpuścimy, już nawet nastepny spot jest zaplanowany w tym ośrodku. Nie mówię, że nie ma problemów, ale postaramy się je rozwiązać.
Takie jedno pytanie, czy możliwe będzie zorganizowanie Zlotu Sobota-Poniedziałek?
Bartek - 15-09-2015, 18:29
W przyszłym roku to raczej wykluczone - poniedziałek to 01.09, dla masy ludzi jednak rozpoczęcie roku szkolnego (w różnych formach ). W negocjacjach z ośrodkami może pomóc prośba o fajną ofertę na cały przedzlotowy tydzień, z której na pewno wiele osób skorzysta
|
|
|