Archiwum - [Cari 1.8] Kilka pytań
Robson86 - 15-03-2007, 17:15
Jacho napisał/a: | czy warto się pakować w auto po tuningu? Wygląda raczej tylko na "optyczny"... |
jesli jest tylko "optyk" to mysle ze bez tragedii, mozna zaryzykowac....gorzej jak jest "grzebana" (choc tym napewno by sie chwalili )
Jacho napisał/a: | Trochę dziwne, że radia nie ma... |
...moze nowy tlumik robil za audio
pozdroo
Anonymous - 15-03-2007, 17:37
Witam.
Co do przerobek - to auto moglo chyba nawet z salonu tak wyjechac, w koncu to oryginalne akcesoria do cari (identyczna jezdzi po Wroclawiu).
Brak radia? Ja swojego Alpine'a tez bym nie oddal
Anonymous - 16-03-2007, 08:11
a to nie jest tak, że powinno być oryginalne radio współpracujące z wyświetlaczem w konsoli centralnej? Czyli ktoś je pewnie wymontował i wstawił Alpine ...
Tak jak teraz spojrzałem, to ta kierownica wygląda na więcej niż podane 147 tysięcy km...
Anonymous - 16-03-2007, 09:55
Jacho, dziwna to jest kierownica Według mnie powinna być inna ta jest od wersji sprzed faceliftingu, ale może się mylę - niech mnie ktoś poprawi.
Widziałem taką Carismę z body kitem wyglądała superancko
Anonymous - 16-03-2007, 10:49
Zapewne ktos wymontowal oryginalne radio. Nie jest to duzy problem, jednak nie bedzie wyswietlana temp. zewnetrzna na wyswietlaczu...
Kierownica w moim odczuciu jest od tego wlasnie modelu.
Pozdrawiam.
Anonymous - 16-03-2007, 11:43
chyba kolega Colto ma trochę racji; spójrz np. na ten model po liftingu:
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C2325081
i na kierownicę:
- nieco inna... czyżby auto przeszło nie tylko tuning "optyczny" ale też wymieniane były części? Może być po "dzwonie"... poza tym stopień zużycia kierownicy mi się nie podoba :/
Matejko - 16-03-2007, 12:04
model po faceliftingu do ktoregos miesiaca 2000roku mial kierownice jak w modelu przed liftem,
dennej jakosci skora na tej kierownicy i tyle, a do tego widac ze ktos krecil jedna reka pozdrawiajac wszystkich przy skrecaniu na parkingu
zapobiegawczo bym dolozyl do przebiegu z 50tys.km. ale nie ma tragedii - zebyscie widzieli kierownice w moich starskich aucie - poorana paznokciami mamusi po 150tys przebiegu
Rafal_Szczecin - 16-03-2007, 15:28
Jacho napisał/a: | http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C2325081 |
ta carisma byla przezemnie omawiana i sprawdzana, proponuje poszukac w "carisma chce kupic "
turek61 - 17-03-2007, 00:34
Już kolega z forum, z Mazur jedzie ją oglądać i pertraktować.
Rafal_Szczecin - 17-03-2007, 00:53
powtarzam auto zostalo przezemnie ogladniete. i nie jest warte kupna .
tu jej opis
http://www.mitsubishi-gra...opic.php?t=9711
Anonymous - 17-03-2007, 16:39
ok, ok, podałem ją tylko jako przykład kierownicy po liftingu... kupować nie zamierzam
A wracając do pierwszej Carismy:
http://moto.allegro.pl/it...mputer_alu.html
czy cena 18400 + opłaty (1200?) to dużo za ten egzemplarz? Oczywiście zakładając, że stan samochodu jest dobry
wolgaster - 20-03-2007, 11:04
Masz do wydania 20-25 tyś. to kup Msx który się właśnie pojawił na allegro cena w okolicy 14000 naturalnie wcześniej auto do sprawdzenia w serwisie. Zostaną ci fundusze na ewentualne doprowadzenie auta do ideału (technicznego i wizualnego jeśli by było to wymagane) i na wspaniałe wakacje ze swoją ukochaną a dodatkowo wejdziesz do grona (bardzo wąskiego) szczęśliwych posiadaczy MSX. A 140 KM pod maską dostarczy ci radości z jazdy. Auto ma instalację gazową więc nie zrujnuje twojego portfela,chociaż ja osobiście bym ją zdemontował. Same plusy, więcej mocy od GDI, sprawdzony silnik, auto fabrycznie przygotowae do większej mocy, lekko obniżone, skuteczniejsze hamulce, na wyposażeniu praktycznie wszystko nawet klimatronik. Nic dodać nic ująć. Po dokładnym sprawdzeniu auta czy nie bite jak wszystko OK to tylko brać.
Cholera powinienem sprzedawać auta tak zareklamowałem tego MSXa.
Pozdr
Chooper - 20-03-2007, 17:24
taa, ale ceny klocków i inych pierdólek są troche droższe
wolgaster - 20-03-2007, 22:59
No OK może i są troszkę droższe i ewentualnie zapłacisz za nie kartą VISA ale radość z jazdy- jest -BEZCENNA !!!
Anonymous - 20-03-2007, 23:03
przepraszam za laickość pytania: co to jest Msx?
|
|
|