To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Mitsubishi Outlander 2.0 Turbo - Czarna Kobra !

Galancior94 - 31-07-2017, 20:41

To radio ma DAB'a?
mroz3k - 31-07-2017, 21:51

Galancior94 napisał/a:
To radio ma DAB'a?

Ten model akurat nie ma, ale mają w ofercie również z DAB'em.

Galancior94 - 02-08-2017, 20:59

mroz3k napisał/a:
Galancior94 napisał/a:
To radio ma DAB'a?

Ten model akurat nie ma, ale mają w ofercie również z DAB'em.

To dlaczego nie zdecydowałeś sie na radio z DAB'em? Teraz w Norwegii jadąc autem, które nie ma radia z DAB'em, nie ma czego słuchać za bardzo ;) No i jakość dźwięku jest o wiele lepsza na DAB'ie

mroz3k - 03-08-2017, 10:09

Galancior94, używam głównie Spotify do słuchania muzyki, nie potrzebny mi DAB. A jeśli chciałbym posłuchać radia to też moge przez bluetooth z internetu odpalić. A to radio kupiłem ze względu na cene i tak naprawdę z ciekawości jak to będzie śmigać. I narazie jestem zadowolony.
mroz3k - 05-08-2017, 22:34

A tak wszystko prezentuje się nocą.

mroz3k - 06-01-2018, 22:16

Niestety muszę się pożegnać z tym świetnym samochodem. Nie spieszy mi się. Jak by ktoś był zaineresowany to mogę zwieżć do Polski.

https://www.finn.no/car/u...nkode=109821158

robertdg - 07-01-2018, 01:45

mroz3k napisał/a:
Niestety muszę się pożegnać z tym świetnym samochodem. Nie spieszy mi się. Jak by ktoś był zaineresowany to mogę zwieżć do Polski.

W rodzimym (w sensie obecnym) kraju chyba będzie miał lepsze warunki zaproponpwane, w PL najdroższa sztuka z tego rocznika nie przekracza 70% tej ceny, jakiś godny nastepca w drodze?

mroz3k - 07-01-2018, 12:08

robertdg napisał/a:
mroz3k napisał/a:

W rodzimym (w sensie obecnym) kraju chyba będzie miał lepsze warunki zaproponpwane, w PL najdroższa sztuka z tego rocznika nie przekracza 70% tej ceny, jakiś godny nastepca w drodze?

Następca to Opel Astra H 1.9CDTI 150 koni z przebiegiem 113 tys km. Ale to tylko auto na dojazdy do nowej pracy. Robię dziennie 100 km, i szkoda było mi jezdzic Outkiem po pierwsze ekonomia a po drugie nabijanie przebiegu.

Ogólnie nie spieszy mi się żeby go sprzedawać stąd też ta cena. Outlanderem jeszcze śmigam sobie tym bardziej, że piekna zima i dużo sniegu :D

Bzyk_R1 - 24-01-2018, 14:56

Siema mroz3k, powiedz jak tam sytuacja? Jest zainteresowanie? Jak tam radio GMSa się sprawuje?
mroz3k - 25-01-2018, 00:26

Bzyk_R1 napisał/a:
Siema mroz3k, powiedz jak tam sytuacja? Jest zainteresowanie? Jak tam radio GMSa się sprawuje?

Niestety auto sprzedane. Nie wiedziałem, że tak szybko pójdzie. Jak po okresie próbnym w pracy będzie dobrze to chyba go odkupię albo znajdę inny egzemplarz. Żadnego auta nie lubiłem tak bardzo jak Outka, a miałem naprawdę sporo samochodów.

Co do radia GMS to bardzo zadowolony jestem. Przy mrozach -18 radio nie miało żadnych problemów. Jedyne co czasem się przytrafiało to lekka zawiecha Navi ale może to wina samej wersji bądz karty pamięci. Jakość odtwarzanej muzyki na duży plus. Osobiście polecam.