Gadzety - Nowe gadżety - Mitsumaniaków
Anonymous - 04-09-2008, 17:51
A jakby panowie i panie zrobic pokrowce na siedzenia z logo MITSUMANIAKI?
Anonymous - 04-09-2008, 22:26
Jasne przyjacielu można zrobić,,,,,,, tylko że znam jednego który zrobił koszulki z logiem zlotu w Grudziądzu, efekt ? hym poczytaj posty na temat zlotu bedziesz miał odpowidź czy warto wogóle zaczynać
Anonymous - 04-09-2008, 22:38
Ja bym się pisał na komplecik do nowego Lancera, serio
Juiceman - 04-09-2008, 22:55
Axer napisał/a: | Jasne przyjacielu można zrobić,,,,,,, tylko że znam jednego który zrobił koszulki z logiem zlotu w Grudziądzu, efekt ? hym poczytaj posty na temat zlotu bedziesz miał odpowidź czy warto wogóle zaczynać |
Tak Axer generalizuj wszystko naklejki Krotki, breloki Kampi'ego etc. ehhh szkoda słów Pesymista się znalazł
Hiszpan - 05-09-2008, 08:27
maniak napisał/a: | A jakby panowie i panie zrobic pokrowce na siedzenia z logo MITSUMANIAKI? | Mówisz i masz
http://mirab.com.pl/sklep/index.php?cPath=1_9
akbi - 05-09-2008, 08:36
a ja mam pytanie ... czy ktoś jest zainteresowany naszywkami z logiem "Mitsumaniaków ??.
Jeśli tak to rozpoznam temat ... bo mi osobiście by się parę przydało
Anonymous - 05-09-2008, 09:10
Hiszpan kupiłeś coś z tego sklepu ???? ja kupiłem smycz, podkładki pod tablice oraz koszulki na siedzenia przed zlotem w strykowie, sory ale to był mój pierwszy i ostatni kontakt z tym sklepem,,, podkładki wstyd było założyć, smycz poszła do śmietnika a pokrowce leżą do dzisiaj , chętnie oddam za darmo jeżeli znajdzie się chętny
. Juiceman napisał/a: | Tak Axer generalizuj wszystko naklejki Krotki, breloki Kampi'ego etc. ehhh szkoda słów Pesymista się znalazł |
No co ty nie generalizuje i do pesymizmu mi daleko, tylko to krytykanctwo po Grudziądzu tak mnie nastraja
krzypolo - 05-09-2008, 09:20
akbi napisał/a: | a ja mam pytanie ... czy ktoś jest zainteresowany naszywkami z logiem "Mitsumaniaków ??.
Jeśli tak to rozpoznam temat ... |
ja jestem za
1.) krzypolo - 5.szt
Juiceman - 05-09-2008, 11:10
krzypolo napisał/a: | akbi napisał/a: | a ja mam pytanie ... czy ktoś jest zainteresowany naszywkami z logiem "Mitsumaniaków ??.
Jeśli tak to rozpoznam temat ... |
ja jestem za
1.) krzypolo - 5.szt |
Jestem za tylko pytania mniej wiecej koszt-15-30zł? Więcej? Wymiary naszywki
1.) Krzypolo - 5. szt
2.) Juiceman - 2szt.
akbi - 05-09-2008, 11:26
Juiceman napisał/a: | pytania mniej wiecej koszt-15-30zł? Więcej? Wymiary naszywki |
to była póki co luźna propozycja ... badam zainteresowanie
wymiary chcę aby nie były większe aniżeli ok 10x10cm ...tak do naszycia na bluzę czy kurtkę
koszt - ??? nie mam pojęcia, jeszcze nie rozmawiałem o tym z "producentem" ... ale zakładam 5 max 10 pln/szt ... większa cena nie wchodzi w grę, bo chce tego zamówić od razu z 100szt i w takich partiach Wam wysyłać.
Marcin-Krak - 05-09-2008, 11:27
TNT zajmował się naszywkami - odkopałem jakiś czas temu ten temat - ale niestety wtedy zainteresowanie było mizerne Może teraz się uda - wtedy naszywki w zależności od liczby chętnych wychodziły coś koło 8 złotych
Ja też bym na takie reflektował - ilość w sztukach zależna od cena
Juiceman - 05-09-2008, 11:28
Przy sredniej cenie co podajesz to mysle ze 100szt. moze byc zamalo; )
akbi - 05-09-2008, 11:34
Marcin-Krak napisał/a: | TNT zajmował się naszywkami |
wiem, ale już ich nie ma
Marcin-Krak napisał/a: | ale niestety wtedy zainteresowanie było mizerne |
bo wtedy było 1000 klubowiczów ...teraz mamy ponad 7500
Juiceman napisał/a: | Przy sredniej cenie co podajesz to mysle ze 100szt. moze byc zamalo; ) |
to nie jest problem ... ilość zamówi się większą i ceny spadną
Postaram się wywiedzieć w ten weekend co, jak i za ile.
Marcin-Krak - 05-09-2008, 11:37
Cytat: | wiem, ale już ich nie ma |
Na ów czas pisał że może dorobić
Cytat: | bo wtedy było 1000 klubowiczów ...teraz mamy ponad 7500 |
Było koło 6 tys - ale nie wnikajmy w szczegóły
akbi napisał/a: | to nie jest problem ... ilość zamówi się większą i ceny spadną
Postaram się wywiedzieć w ten weekend co, jak i za ile. |
Czekam na wynik wywiadu
Anonymous - 05-09-2008, 12:02
Na naszywki to i ja bym się pisał - ilość uzależniona od ceny
|
|
|