To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[97-04]Galant EAxA/W - [EAxA]Instrukcja w jez polskim - istnieje czy nie?

Anonymous - 17-07-2007, 12:37

Zmiana planów - sam zalatwię ksero. Robię 1-sze zobaczymy jaki koszt. Wtedy zbieram zamówienia. Do wyboru za zaliczeniem lub przelew.Proszę o wstępne deklaracje.
Pozdrowienia

yaro1976 - 17-07-2007, 12:52

patmate napisał/a:
Wtedy zbieram zamówienia.

no więc od początku :P , ja bym poprosił kopię.
pzdr

akbi - 17-07-2007, 12:59

patmate, nie gorączkuj się .... dodzwoniłeś się do moich rodziców ... nie pod ten nr telefonu.
ślij tak jak uzgadnialiśmy ... odeślę Ci instrukcję na 1000%

tommyc1 - 17-07-2007, 14:34

A nie prosciej byloby w pdf ja udostepnic na forum-kto by chcial, ten by sobie pobral-duzo to taniej i prosciej:) po co zycie komplikowac? :D
Anonymous - 17-07-2007, 15:41

tommyc1 napisał/a:
A nie prosciej byloby w pdf ja udostepnic na forum-kto by chcial, ten by sobie pobral-duzo to taniej i prosciej:) po co zycie komplikowac? :D

Na pewno, tyle ze kolega nie dysponuje skanerem :doubt:

Anonymous - 17-07-2007, 15:51

ja mam w pracy skaner z podajnikiem wszystko wrzuca w PDF z siłą wodospadu w razie czego sie polecam :)
Anonymous - 17-07-2007, 22:55

W tej chwili instrukcja jest w kserowaniu(dla froga jako pierwszego chętnego). Jutro efekty. Znaczy robią 1 kopię - jutro jeżeli będzie OK dorobię ze cztery dla kolegów deklarujących chęć kopiowania lub skanowania - dalsze kopie dla: akbiego, radexa, walkie, klemens. Proszę o podanie ww adresów do korespondencji i zaznaczenia sposobu platności - przelew czy za zaliczeniem. Jednocześnie proszę o "podanie dalej " innym zainteresowanym nastęnch kopii czy też skanów.
Akbi - nie gorączkuję się, prawdopodobnie rodzina wzięla mnie za naciągacza ;-) . Dla przyspieszenia sprawy postanowilem rzecz wziąć w swe ręce.
Książeczka ma format A5, sama jest kserokopią, ale mimo to na kopii kopii będzie widać.
Jutro wiadomość o kosztach.
Pozdrowienia

ps Simones de Szczecin? jak wnioskuję z rejestracji. Jak to robisz 10.3 l/100km? Krajanowi to chyba musowo kopia- potrzebna?

Anonymous - 18-07-2007, 07:34

patmate napisał/a:
ps Simones de Szczecin? jak wnioskuję z rejestracji. Jak to robisz 10.3 l/100km?

Po co po rejestracji - pod avatarem jest napisane :) Jak to robie? Mam 2.0, a nie 2,5V6. Z kopia to sie narazie wstrzymam, zdecydowanie wolalbym wersje elektroniczna.

Anonymous - 18-07-2007, 13:32

ja sie pisze na opcje skanowania (lub ewentualnie prosze o kopie)
Anonymous - 18-07-2007, 17:12

Odebrlem pierwszą kopię. Jest ok, koszt ksero to 20 pln, w sumie z wysylką nie powinno przekroczyć 30. Wysylane będzie jutro-pojutrze priorytetem. Zrobię to hurtem za zaliczeniem, chyba że ktoś WYRAŹNIE zażyczy to przelewem.
akbi - 19-07-2007, 08:42

patmate napisał/a:
Odebrlem pierwszą kopię. Jest ok, koszt ksero to 20 pln, w sumie z wysylką nie powinno przekroczyć 30. Wysylane będzie jutro-pojutrze priorytetem. Zrobię to hurtem za zaliczeniem,

Zrobiłeś 1 czy więcej kopii ??

Anonymous - 19-07-2007, 11:51

Nie rozumiem tych kombinacji zamiast wyslac calosc do Radexa, zrobic pdf-a, wrzucic do downloadu i kazdy czytalby i drukowal sobie co chce i co mu potrzebne, to kombinujecie z jakimis kopiami, strata jakosci i przeciagajacym sie czasem.
Anonymous - 19-07-2007, 12:24

Simones napisał/a:
Nie rozumiem tych kombinacji zamiast wyslac calosc do Radexa, zrobic pdf-a, wrzucic do downloadu i kazdy czytalby i drukowal sobie co chce i co mu potrzebne, to kombinujecie z jakimis kopiami, strata jakosci i przeciagajacym sie czasem.

znowu nie mogę się z tobą nie zgodzić :) ale nieśmiem się wrzucać przed szereg :) zresztą szukanie speed impulsu w moim galu spędza mi sen z powiek :(

akbi - 19-07-2007, 12:27

Simones napisał/a:
Nie rozumiem tych kombinacji

ja też nie ... :|
Zaoferowałem, że dla chętnych ... "na papier", mogę zrobić kserokopie dla 20 ludków za free, dodatkowo chciałem wrzucić cała instrukcje do PDFa ... ew ktoś inny, to już nie ma znaczenia, kto by skanował.
.... niestety kolega patmate, się rozmyślił i zaczął kopiować w jakimś punkcie ksero na własną rękę :? no cóż ... :|

Anonymous - 19-07-2007, 13:28

patmate, czy mozesz mi pozyczyc to na tydzien :?: Wysle do Akbiego, ktory wrzuci to przedewszystkim w pdf-a (albo Radex) i ew. zrobi DARMOWE kopie i odesle mi to z powrotem, a ja przywioze Ci to pod wskazane miejsce w Szczecinie lub okolicy :?:
Jesli nie ufasz mi czy Akbiemu - ja bym mu powierzyl wszystko (co nie jest butelkowane i ma wiecej niz 4% :wink: :lol: ) to zrzucimy sie na to xero raz i przesle je do Akbiego, zeby zrobic jak wyzej.
Czy sa jakies sprzeciwy :?: