To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[97-04]Galant EAxA/W - [EAxx] Naprawa nadkoli

Marcino - 03-02-2013, 22:36

Hugo napisał/a:
Marcino, chociażbyś się skichał (bez urazy) to wyjdzie szybko z powrotem. Szykuj reperaturki.

No i z jednej strony sie zaczyna chyba coś pojawiać. Zobacze na wiosnę, jak to bedzie.

majkii - 03-02-2013, 23:44

Hugo napisał/a:
majkii napisał/a:
Jak ze spasowaniem tych elementów
Bez zarzutu.

To nie pozostaje nic innego jak zkupić takowe. Dzięki

krzysztof.kj5 - 04-02-2013, 16:20

Panowie dobrze nałożona Żywica wytrzyma wiele... U mnie już drugą zimę i jak na razie nie ma śladu po rdzy, a było jej tyle że prawie całe kanty robiłem z włókna. Nie stosowałem żadnych brunox-ów czy innych wynalazków. Po prostu w miarę dobrze wyczyściłem, ze cztery razy żywica, szpachla,podkład i lakier i wsio... Nie wiem jak będzie za rok ale na razie jest dobrze u kumpla w hondzie też tak robiliśmy trzy lata temu i nis nie wylazło. Pozdro
bbandi - 04-02-2013, 18:17

majkii napisał/a:
Zetknął się ktoś z reperaturkami marki KLLOKERHOLM ?

Ja mam takie wstawione, blacharz chwalił tą firme (robią do różnych aut), szukaj takich z nalepką KLLOKERHOLM i nie będziesz sie martwił czy za grube czy za cienkie.

MKV - 05-02-2013, 00:16

Ktoś wie gdzie można kupić do kombi te reperaturki na tył marki KLLOKERHOLM (jak rozumiem najlepsze??)

Na wiosnę czeka mnie wymiana z obu stron a chyba taniej można je kupić samemu niż płacić z anie w warsztacie blacharskim bo na pewno sobie z anie trochę doliczą...

Ew. czy w Warszawie jakiś blacharz godny polecenia który dobrze by mi Galanta zrobił?
Ja kilkakrotnie korzystałem z usług Boma Car koło cytadeli (pod ich bramą był start jednego z odcinków Rajdu Barbórka)

majkii - 05-02-2013, 01:22

MKV napisał/a:
Ktoś wie gdzie można kupić do kombi te reperaturki na tył marki KLLOKERHOLM (jak rozumiem najlepsze??)...

Ja wczoraj zakupiłem u nich :http://allegro.pl/show_item.php?item=2994207408 ...co do jakości z oczywistych względów jeszcze nie mogę się odnieść.

MKV - 05-02-2013, 01:28

majkii napisał/a:
MKV napisał/a:
Ktoś wie gdzie można kupić do kombi te reperaturki na tył marki KLLOKERHOLM (jak rozumiem najlepsze??)...

Ja wczoraj zakupiłem u nich :http://allegro.pl/show_item.php?item=2994207408 ...co do jakości z oczywistych względów jeszcze nie mogę się odnieść.

Są tak blisko Nadarzyna, ze chyba osobiście od nich bym je odebrał ;)

ziutoon - 26-02-2013, 17:35

MKV mam takie na zbyciu do mojego kombi, dostałem je wraz z Galem przy zakupie wiec moge Ci je oddac po dobrej cenie.
Ja u siebie narazie nie będe tego robił więc leżą i czekają na lepsze czasy.

MKV - 26-02-2013, 18:10

ziutoon napisał/a:
MKV mam takie na zbyciu do mojego kombi, dostałem je wraz z Galem przy zakupie wiec moge Ci je oddac po dobrej cenie.
Ja u siebie narazie nie będe tego robił więc leżą i czekają na lepsze czasy.

Pytanie czy w przedlifcie i polifcie były identyczne?? toś podpowie??

tomasek - 26-02-2013, 18:14

Akurat nadkola niczym się nie różnią :wink:
MKV - 26-02-2013, 18:24

tomasek napisał/a:
Akurat nadkola niczym się nie różnią :wink:

Wolałem spytać :P

Tomek - 26-02-2013, 19:38

MKV napisał/a:

Pytanie czy w przedlifcie i polifcie były identyczne?? toś podpowie??

jedyna różnica to kombi / sedan
nieduża różnica, ale jednak

m6riano - 28-02-2013, 23:29

ziutoon, jak dobra cena to może i ja bym przygarnął...od kombi?
MKV - 28-02-2013, 23:38

m6riano napisał/a:
ziutoon, jak dobra cena to może i ja bym przygarnął...od kombi?

Panie - kolejka jest ;)

Anonymous - 09-05-2013, 18:52

majkii napisał/a:
MKV napisał/a:

Czy to jest ta firma? Bo link juz wygasl, a tez potrzebuje nabyc lewa strone.
http://allegro.pl/reperat...3179248635.html
Oni maja KLLOKERHOLM tak?