Forum ogólne - Miśki do kupienia
Marcin-Krak - 26-11-2006, 18:17
Rafal_Szczecin, a jaki jest stan tego auta - faktycznie te 40 tys ?? Bo cena wielce korzystna się wydaje
Rafal_Szczecin - 26-11-2006, 18:24
nie wiem czy te 40 tysi to prawda ( troche trudno w to uwierzyc ) i jaki stan to trudno mi powiedziec, bo nawet nie widzialem auta , a co chcesz sie pozbyc swojego CJO ? (jezeli tak to napisz mi na pw ile bys za swoje cacko chcial )
pzdr.
roch_27 - 11-12-2006, 09:47
Bobekm sprzedaje tego GALANTA
pozdro
Rafal_Szczecin - 12-12-2006, 21:55
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C1995693
prawdziwe GTI
nie wiem jak jest pod maska, ale widac ze auto przeszlo lekkiego dzwonka z przodu ( krzywa lsitwa pod swiatlami ) ale zderzak zarowno przedni jak i tylni ma oryginalny od GTI
wg mnie jezeli ktos by chcial to auto jest warte obejrzenia.
Maciek - 12-12-2006, 23:13
Mnie siem tam TEEEN podoba Troszkie mu rurka opadła ale .......
roch_27 - 13-12-2006, 07:43
Maciek napisał/a: | Mnie siem tam TEEEN podoba Troszkie mu rurka opadła ale ....... | też na niego zwróciłem uwagę wcześniej na www.autoscout24.pl
pozdro
Rafal_Szczecin - 13-12-2006, 15:37
http://moto.allegro.pl/it...uper_cenie.html
"Autko jeździ tak jak i wygląda."
tak od siebie dodam :
to lipnie musi jezdzic ...
McDoune - 13-12-2006, 15:43
z zewnątrz wygląda na prawdę kiepsko, ale to co jest w środku to już istny dramat
Jak mogli...
Marcin-Krak - 13-12-2006, 20:53
Nie chcę nikogo obrazić ale to zinteresoanie to chyba ze strony fanów "wieś-tuningu"
Co on zrobił z tym autem ?? Profanacja tak pięknego przodu,a w środku to też dobór kolorów przecudnej urody
Anonymous - 14-12-2006, 08:47
Jakiś koszmar ktoś musiał nie lubić tego auta, że mu zrobił coś takiego ...
Anonymous - 14-12-2006, 09:36
Kwestia gustu - do najładniejszych po tych przeróbkach nie należy ale widziałem duuuużo gorsze.
Anonymous - 14-12-2006, 15:15
Jak można zrobić coś takiego
xor - 15-01-2007, 15:35
http://www.gratka.pl/moto...6e4ee913f4a5e2d
michu_872 obejrzał go, to jego relacja :
"Więc tak:klejona lampa (lewy tył), korozja na nadkolach z tyłu, wydaje mi się że maska delikatnie leży nie tak (minimalne różnice między prawą a lewą stroną), klapa bagażnika chba też leży nie tak (minimalne różnice między prawą a lewą stroną), delikatny odprysk lakieru na: masce, klapie i jednych drzwiach (są to minimalne ubytki), delikatne wgniecenia na klapie i na tylnym prawym słupku (na słupku prawie nie zauważalne), delikatne wgnioty na łączeniu progu prawego z podłogą (pewnie skutek progów zwalniających) odchodząca tapiceka w bagażniku po prawej stronie (nie leżtak jak powinna pod uszczelką, i coś co mnie najbardziej zastanowiło korozja na grodzi pod numerami nadwozia na tym łączeniu blach.
Silnik pracował równo nic niepokojącego nie zauważyłem.
Zawias wydaje mi się ok.
środek w miare zadbany, a i jeszcze drobne przerysowania na zdeżaku z tyłu z prawej strony. Pomimo tych uwag auto wydaje mi się godne uwagi. Nie jestem specjalistą więc pewnie cóś mi umkneło ale na ile mogłem to przedstawiam"
Moja opinia - rozmawiałem z właścicielem wiele razy, wydaje się porządnym człowiekiem, sprawił na mnie pozytywne wrażenie. Twierdzi, że z przodu maska leży równiutko, z tyłu minimalnie krzywo bo lekko stuknął w jakiś słupek i klapa jest leciutko wgięta (na zdjęciach nie widać). Odnośnie rdzy na grodzi nic nie wie. Samochód dla siebie sprowadził w zeszłym roku jako bezwypadkowy z niemiec, sam nie miał stłuczek. Jak widać po zdjęciach wyjątkowo zadbany w środku. Sam bym go nawet kupił, ale jak dla mnie za daleko
Może ktoś się z okolicy skusi. Mi zaproponował zejście -500pln z ceny na naprawę pojawiającej się rdzy tylnych nadkoli (standard dla tych gali) i - koszt naprawy wszystkiego, co wyjdzie na przeglądzie.
Jak dla mnie bardzo uczciwe postawienie sprawy. Osobiście pomimo że autka nie widziałem, polecam.
VI generacja GTI
Wydaje się ciekawą ofertą. Jak ktoś chętny mogę go obejrzeć. Jeśli działą pneumatyka zawieszenia to perełka...
Maciek - 21-01-2007, 18:09
Może ktoś wie dlaczego TEN GAL nie może się sprzedać ? Był już kilka razy wystawiony i lipa.
Jeszcze jeden coś z 2ką nie tak ale cena naprawdę atrakcyjna.
Anonymous - 31-01-2007, 14:09
sprzedam swoją sigmę 93 rok z gazem stan bardzodobry nowy hak nowy gaz wszystko wymienione paski oleje tarcze klocki itp sprzedaje bo potrzebuje kaski gdy nie to to w życiu autka nie oddalbym żal mi ale cóż życie jest okrutne do wglądu na otomoto miasto jawor dolnyśląsk kombi bordomet.tel 667 487 321 pozdro
|
|
|