To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Łódzkie - Rozmówki łódzkie

kizia-mizia - 01-07-2009, 21:14

a to moja propozycja koszulki.....

możecie to rozwijać i zmieniać...to wersja wyjściowa.... :P zrobiłam jak potrafiłam....kto lepszy magik to niech poprawia :finga:

Dynamind - 01-07-2009, 23:01

hej , fajne te Wasze projekty, jakie by nie byly...
Ja szukam takiej naklejki z emblematem wozka widłowego i podpisemˇ"uwaga pojazd" Gdze to zdobyc? po ostatnich przygodach musze miec to na zderzaku by moj misio ocalał,

Pozdrawiam z Holandii

amrowczynski - 01-07-2009, 23:14

oki fajnie to wyszło ale opcja jest taka że tył format a4 przód albo a4 i tu jest pytanie czy się cena nie zmieni lub normalnej wielkości znaczek na piersi
caliber2001 - 02-07-2009, 01:01

Znów pozwolę sobie się wtrącić. Chyba lepsze byłoby opracowanie mniejszego logo, które nadawałoby się na wlepkę (z tyłu koło tablicy ją widziałbym) i na piersi to samo logo regionalne. Osobiści nie kupiłbym koszulki na którym logo jest na całe plecy - coś małego na piersi OK.
kizia-mizia - 02-07-2009, 08:47

hmm....jak wrócę do domu z pracy to pomyślę i coś pokombinuję....
Anonymous - 02-07-2009, 14:30

A mi się podoba i to Bardzo. Jest to wersja koszulki, o której rozmawialiśmy właśnie z Kizią i Miśkiem.... Jestem za taką wersją. Koszulki zlotowe itp nie wyglądają wcale inaczej.

Logo na plecach:
Znaczek mitsubishi 1x a4
Napis Mitsumaniaki 1x a4

Napis Region Łódzki i nick 1xa4

Jak dla mnie cacy.

Magdalena - 02-07-2009, 16:46

kizia-mizia napisał/a:

Mi też się bardzo podoba.

misiek-misiek - 03-07-2009, 12:47

a ja to chyba sobie kupię koszulkę i namaluję mazakami swój wzór i będę się wyróżniał z tłumu :twisted:
Anonymous - 03-07-2009, 13:11

Cytat:

Mnie te się bardzo podoba. Jakby jeszcze dało się zrobić napis "Firefly" według mojego projektu to byłoby idealnie :twisted:

pamar - 03-07-2009, 15:54

Tak sobie myślę, że na wyszywanki (haft) to jest trochę mało czasy i ograniczenia techniczne co do loginów , w grę wchodzą tylko naprasowanki a jeśli tak to hulaj dusza....
I maja propozycja jest taka: logo na piersi (w/g naszywka klubowa) pod spodem region tak jak Iza proponuje a z tyłu ESZAŁ Sharka.
Opracować, wydrukować i....prasować 8)
Pawliku świetnie sobie z tym poradził:

kizia-mizia - 03-07-2009, 20:47

ARTUR... nie żebym była przeciw....ale moja wersja bardziej mnie się podoba :D .....oczywiście prasowanka....jak najbardziej.....wszystkie prasowanki takie same...tylko nik się zmienia....

logo na plecach zawsze można zmniejszyć....a łódka moim zdaniem....to za bardzo na koszulce byłoby "naciapane"....jeżeli wiecie co mam na myśli...bez obrazy

Firefly napisał/a:
Mnie te się bardzo podoba. Jakby jeszcze dało się zrobić napis "Firefly" według mojego projektu to byłoby idealnie :twisted:

nie wiem co konkretnie masz na myśli...może jakiś projekt wrzuć....?

amrowczynski - 03-07-2009, 23:06

no ja powiem że podobają mi się obie wersje
choc trzeba tak naprawde z głową to zrobić tak aby na zlocie innym kopary opadły
to logo na plecach z tą łódką to takie jedyne w swoim rodzaju ma byc
jak bede miał troche czasu to coś pomyśle

tylko ja nie wiem jak sie wstawia ja forum zdjęcia

Anonymous - 03-07-2009, 23:55

Cytat:
nie wiem co konkretnie masz na myśli...może jakiś projekt wrzuć....?

No ja się nie znam za bardzo na grafice.
Ale fajnie byłoby mieć koszulkę z takim napisem:

amrowczynski - 04-07-2009, 02:10

http://w304.wrzuta.pl/obraz/6jque4QHJD3/koszulki

nie jestem mistrzem w rysowaniu ale coś mi wyszło

Anonymous - 04-07-2009, 10:17

Wg mnie, to projekt Kizi jest trafiony w sedno z kilku powodów:

1. Nie wszyscy są z Łodzi więc napis Łódź odpada, a napis Region Łódzki określa wszystkich.....
2. Adekwatnie do powyższego odpada herb Łodzi.....
3. Nie ma tam tak jak Kizia pisze "naćpane" więc nie gryzie się to.....

I przy tej wersji bym pozostał.....