To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - ZLOT 2011 - ORGANIZATOR i MIEJSCE - POSZUKIWANIA!!!

Uwex - 17-09-2010, 08:27

BUBU napisał/a:
grupa basenowa będzie miała z czego Bolsa pić

do tego to ja mogę załatwić kaczę ( też ze szpitala) . :roll: bardzo poręczne naczynie . :finga:

Anonymous - 17-09-2010, 09:33

Cacper napisał/a:
Próbuję sie wkupić do grupy basenowej.

zastanow sie dwa razy :) bo dostaniesz "latke" pijaka i prostaka :D :D :D

Aga - 17-09-2010, 09:55

arturro napisał/a:
Cacper napisał/a:
Próbuję sie wkupić do grupy basenowej.

zastanow sie dwa razy :) bo dostaniesz "latke" pijaka i prostaka :D :D :D

jak cytował Ojciec-Dyrektor: po uczynkach ich poznacie...

Anonymous - 17-09-2010, 09:59

Aga napisał/a:
jak cytował Ojciec-Dyrektor:

o. Rydzyk: – Byłem w Białymstoku i widziałem taki perfidny plakat. Taki wielki... niby był przeciwko AIDS (dop. alkoholowi). Pisało na nim: „Wszyscy to robicie, ale róbcie to z głową”. Jakież to wstrętne... wszyscy robicie, a przecież ja tego nie robię.

:wink:

Aga - 17-09-2010, 11:09

o. Rydzyk: - Szatan najbardziej boi się naszej rozgłośni. Dziś widzę, jak stoją - niedziela - pod tymi budkami z piwem... Szatan, Szatan i mafie!
Anonymous - 17-09-2010, 11:44

o. Rydzyk: – Mówią niektórzy, że Ojciec Święty jest konserwatystą. Pewno, że jest, bo na tych biwakach rozmaitych jadał konserwy, bo je lubi...

wiec co ja poradze ze tez lubie :)

londolut - 17-09-2010, 11:51

Zrobić wam osobny temat na życiowe motta o. Rydzyka :D ?
Aga - 17-09-2010, 13:48

londolut napisał/a:
Zrobić wam osobny temat na życiowe motta o. Rydzyka :D ?

nie trzeba, nie trzeba
ja już skończyłam :mrgreen:

Leppe - 17-09-2010, 18:59

Z organizacją zlotu corocznie jest ten sam problem ze znalezieniem odpowiedniego miejsca i ludzi którzy to pociągną (my dopiero ruszyliśmy w styczniu) a jak ktoś wprowadzi jakąś innowację (Firek drugi zlot w Grudziądzu) to go skrytykują bo tak najłatwiej rozumiem CichegoToma i jego pesymizm bo pamiętam jak było przy organizowaniu zlotu w Strykowie na początku cała rzesza chętnych potem powoli się wykruszali ( to nieprawda, że Piwkotom został sam on najwięcej robił) i na końcu wypadł sponsor z dość pokaźną kwotą jak już wszystko było zamówione i załatwione, jest to ciężki kawał chleba. Mnie osobiście Wawrzykowizna odpowiada jest tam bardzo dużo miejsca tak samo jak w Borkach problem może być z dilerem ponieważ jest to daleko od miasta jak organizowaliśmy Stryków rozważaliśmy też Borki i obaj Łódzcy dilerzy powiedzieli iż jest to za daleko od Łodzi i nie są zainteresowani, być może z Wawrzykowizną będzie inaczej zapytam Alberta.
Jeśli chodzi o decyzje na temat forum to nie żądajcie ich od Huberta jak dobrze pamiętam to forum oraz klub był tworzony jako przeciwieństwo Mitsubishi Klub Polska bez osób ważnych i ważniejszych tutaj każdy jest równy :mrgreen: .

Cacper - 17-09-2010, 20:43

Żeby zachęcić sponsorów, dilerów można by zaprosić prasę, telewizję lokalną albo nawet TVN Turbo. Co o tym myślicie?
londolut - 17-09-2010, 20:57

Leppe napisał/a:
problem może być z dilerem
Z Japan Motors z Bielska nigdy nie ma problemu ;)
Aga - 17-09-2010, 21:05

londolut napisał/a:
Leppe napisał/a:
problem może być z dilerem
Z Japan Motors z Bielska nigdy nie ma problemu ;)

na pewno ucieszą się, że będą mieli bliżej niż na Mazury :biggrin:
na pożegnanie Adrian powiedział mi, ze na następny zlot przyjadą na 100% - jeżeli tylko będziemy chcieli ich widzieć
a chcemy bardzo :mrgreen:

koszmarek - 17-09-2010, 21:17

Cacper napisał/a:
TVN Turbo

Bardzo się na mnie wypięło w tym roku. Może jak będziecie mieli większą siłę.. :)
Ale zostawmy na razie sponsorów :)

Leppe - 17-09-2010, 22:01

Jak organizowaliśmy w Strykowie to TVN Turbo totalnie nas zlało widocznie wolą kręcić programy z przepisami kulinarnymi.
londolut - 17-09-2010, 22:04

Co roku się wypinają :P