To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Jak wino...

Anonymous - 26-09-2011, 22:37

Hugo napisał/a:
kuzi napisał/a:
z przodu brakuje mi dwóch rzeczy
czyli zderzaka i halogenów z SE :mrgreen: Pozdro.

Yhm, Hugo... Sveno ma halogeny identyczne jak w SE. ;)

sveno - 26-09-2011, 22:46

Hugo napisał/a:
Nie bardzo wiem dlaczego się czepiasz.
nie czepiam się po prostu wiem, że Tobie się nie podobają Avancy, co napisałeś kilka stron wcześniej w tym temacie i Twojej krytyki się najbardziej bałem :)
Hugo napisał/a:
Zdenerwowałeś mnie trochę,
nie miałem zamiaru, przepraszam, to był taki dżołk... nietrafiony
Hugo napisał/a:
że wygląda po prostu mega dobrze! :badgrin:
:shock: :shock: :shock: :) :D :biggrin: :mrgreen:
tomek84 napisał/a:
mogę go zastąpić, jak Ci tak smutno

dzisiaj jestem jednym ze szczęśliwszych ludzi na świecie, no przynajmniej na forum :)
kuzi napisał/a:
Chodziło mi raczej o dalsze zmiany. ;)
czyli?
Anonymous - 26-09-2011, 22:53

sveno napisał/a:
kuzi napisał/a:
Chodziło mi raczej o dalsze zmiany. ;)
czyli?

1. mała tablica z przodu (wielkość japońskiej) lub kwadrat
2. pw

fj_mike - 26-09-2011, 22:55

Cytat:
2. pw

Pozwolę sobie zgadnąć. Llampy z VR4 które masz akurat na sprzedaż .

Torp12 - 26-09-2011, 22:56

A jakie sa plany co do tylu "Rekinczyka"??:)
Anonymous - 26-09-2011, 23:18

fj_mike napisał/a:
Cytat:
2. pw

Pozwolę sobie zgadnąć. Llampy z VR4 które masz akurat na sprzedaż .

ja tego nie powiedziałem :roll:

Hugo - 26-09-2011, 23:20

sveno napisał/a:
po prostu wiem, że Tobie się nie podobają Avancy
Tylko z przodu :wink:
sveno napisał/a:
nie miałem zamiaru, przepraszam, to był taki dżołk... nietrafiony
Nie przepraszaj, ja też żartowałem. Powodzenia w dalszych modach.
Anonymous - 26-09-2011, 23:23

Hugo napisał/a:
sveno napisał/a:
po prostu wiem, że Tobie się nie podobają Avancy
Tylko z przodu :wink:

A mnie ciekawi jak wyglądałaby hybryda, lecz nie taka w stylu BigTomala (zderzak Avance + grill SE), a właśnie grill Avance i zderzak SE. ;)

sveno - 27-09-2011, 00:00

kuzi napisał/a:
kwadrat odpada, zasłoni te dwie belki na dole a one są fajne :) mała tablica hmm taka jak ma Rafał ze Szczecina? NIELEGALNE, ale to nic :) musiałaby być taka, żeby idealnie weszła w tą wnekę na blachę do której mocuje się ramkę, bo jak nie to jelitko (kiszka :) )
Torp12 napisał/a:
A jakie sa plany co do tylu "Rekinczyka"??:)
pisałem już wcześniej, plany są wielkie, szkoda tylko, że fundusze na ich realizacje odwrotnie proporcjonalne :( narazie zmiany w tyle są zawieszone, są ważniejsze sprawy jak np. zawieszenie
Hugo napisał/a:
Powodzenia w dalszych modach.
dzieki, ale lepiej byłoby życzyć coś w stylu "Kasy na dalsze mody" :) jest kasa-jest powodzenie w modach :)
Anonymous - 27-09-2011, 00:05

sveno napisał/a:
kuzi napisał/a:
kwadrat odpada, zasłoni te dwie belki na dole a one są fajne :) mała tablica hmm taka jak ma Rafał ze Szczecina? NIELEGALNE, ale to nic :) musiałaby być taka, żeby idealnie weszła w tą wnekę na blachę do której mocuje się ramkę, bo jak nie to jelitko (kiszka :) )

Nielegalne? Pewnie... Tak samo jak kwadrat z przodu. ;)

Rafal_Szczecin - 27-09-2011, 08:16

sveno napisał/a:

bierzesz wymiary takie jak ma wloska tablica,dodajesz troszke na wysokosc, co by nie byla za mala, i wchodzi idealnie we wneke :D

robertdg - 27-09-2011, 08:18

kuzi napisał/a:
A mnie ciekawi jak wyglądałaby hybryda, lecz nie taka w stylu BigTomala (zderzak Avance + grill SE), a właśnie grill Avance i zderzak SE. ;)
Fajnie, nawet jest taka wśród forumowiczów
Hugo - 27-09-2011, 12:56

sveno a te lampy tylne moje chcesz? Oddam za flaszkę, bo nie lubię jak mi coś zalega na strychu.
Jogurt - 27-09-2011, 17:59

odrazu zaczął wyglądać jak porządny wóz 8) pucuj furę i wrzucaj fotki w świetle dziennym
sveno - 27-09-2011, 18:57

niestety pilny wyjazd z chrześnicą popsuł mi plan całego dnia :( polerki brak, progi nie założone, bo zanim to zrobię muszę ogarnąć 2 ogniska korozji pod nimi (przy tylnym błotniku po obydwu stronach) zdążyłem pobawić się tylko trochę z instalacją do dalekosiężnych i prawie ją skończyłem, prawie, bo nie wiem skąd wziąść plus do sterowania przekaźnikiem, na początku na próbę podpiąłem go pod jedną żarówkę od świateł długich i ku mojemu zdziwieniu dalekosiężne zapaliły się już po włączeniu świateł mijania :shock: :shock: , przy długich też świecą, ktoś ma pomysł skąd wziąć ten sygnał?
Zaczęło się ściemniać, więc szybko założyłem zderzak i grill i umyłem bestie coby zrobić jakąś fotkę, no i do tej "sesji" przyłożyłem próg do auta tak żeby mieć pogląd na całość (nie śmiać się z butelki, ona podpiera próg :) )
No więc czas na fotki:

kolor jak widać różni się od oryginału, ale wydaje mi się, że nie jest źle, mam nadzieję, że polerka całego auta lekko zniweluje tą różnicę.
Pytanie na dziś: skąd wziąć "plus" po drogowych???