To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - TurboBurbo

Olivia - 22-03-2018, 12:49

Fragu napisał/a:
Faktycznie..jak się oczy zmruży to nawet podobny do Lublina ;)

Outek zgolił wąsa
Obrazek

Ale jak to tak, Janusz bez wąsa ?! Tak być nie może ! Według mnie lepiej wyglądał z kangurem. Tak, bardziej rasowo. Chociaż i tak Outlandery pierwszej generacji wyglądają dużo lepiej niżeli te wszystkie Alhambry, Zefiry, które kojarzą mi się z czopkami i wyglądają do ....
Nie porównuj do Lublina. Świst turbiny w dostawczym aucie jest po to aby odstarszać zwierzęta podczas tras. Twój samochód wygląda bardziej na szczerbatego rycerza ortalion z Łodzi przez braki w grillu :wink: [/i]

Fragu - 22-03-2018, 13:06

Olivia napisał/a:
Twój samochód wygląda bardziej na szczerbatego rycerza ortalion z Łodzi

O to to to! Choć powiedział bym, że z Kutna :wink:

Olivia napisał/a:
Ale jak to tak, Janusz bez wąsa ?! Tak być nie może !

On zgolił to ja zapuszczę. Jak fotel opuszczę całkiem na dół to może i zmieszczę się nawet z małym kapelusikiem :lol:

Kangur ani mnie grzał, ani ziębił - klient się znalazł to sprzedałem, a co.

Olivia - 22-03-2018, 13:23

Kwestia gustu. Mi bardziej z tym przypadał do gustu. Coś rozjaśniało i urozmaicało ten nudny przód.
Gdy rozglądałam się za O1T to w momencie pierwszej jazdy nie mogłam się przyzwyczaić że tak wysoko siedzę. Dużo wyżej niż w 307, nawet gdy opuściłam maksymalnie fotel na dół. Zapewne po czasie bym przywykła do takiej jazdy jak na koniu.

Fragu - 22-03-2018, 13:28

No Alfa Romeo to to nie jest, ale mi się podoba :)

Outek sprawdził się jako holownik, sumarycznie z lawetą przez kilka dni zrobiłem ok 700km i naprawdę jechało się spoko.

Bzyk_R1 - 22-03-2018, 13:48

Można wiedzieć za ile oddałeś? Tylko przód?
W@sio - 23-03-2018, 08:37

Fragu napisał/a:
Brzmi sensownie :) W przyszłym tygodniu tak zrobię :wink:

Robiłeś test? :>

Fragu - 23-03-2018, 08:39

Nieeee jeszcze - nie miałem kiedy :roll: Dziś wieczorem bierzemy z kumplem Outka w garaż - przejrzymy wszystko :wink:
Fragu - 26-03-2018, 07:11

Problem znaleziony:

Lewa rurka od icka powiedziała papa :D

Dzięki W@siu i Jaro za wszelkie porady i tropy - na szczęście usterka okazała się być prozaiczna.

Bzyk_R1 - 26-03-2018, 09:32

A nie mówiłem że węże...to samo miałem.
Fragu - 26-03-2018, 09:57

:oops: :oops:

Oglądałem ten wąż z 5 razy...dopiero wczoraj tak padło światło, że zobaczyłem prześwit.
Od zewnątrz nie widać absolutnie nic.

Przy okazji serwisu Outek dostanie nową-używaną półoś prawy przód (stara ma luz na przegubie wew), a także tuleje tylnych wahaczy wzdłużnych (stare są miękkie i trzeszczą)

Bzyk_R1 - 26-03-2018, 10:06

No to teraz zakładaj to o czym pisaliśmy :-D
Fragu - 26-03-2018, 10:13

Właśnie...chyba nie. Poczekam i zainwestuje w setup z evo :wink:
W@sio - 26-03-2018, 10:37

Wieczorem zajrzę do mojego pudła z gratami i dam Ci znać czy moja nadaje się jeszcze do użytku :)
Bzyk_R1 - 26-03-2018, 22:30

No to teraz ja dorzucę cegiełkę i postawimy Burbo do życia, wąż jest w bardzo dobrym stanie i powinien śmigać. W każdym razie dawał radę na podwyższonym doładowaniu ;-)
Fragu - 31-03-2018, 09:07

Dolot poskladany. +50KM :D
Coś mi się wydaje, że ta rurka to dziurawa już była od zakupu Outka.

Dzieki Bzyk_R1 za przesyłkę :D